• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İsabel Haak Galatasaray Yolcusu!
İsveçli pasör çaprazı ile yıllık 2.4 milyon eurodan 2.5 yıllık anlaşmaya varıldı.Haak Ocak ayında Galatasaray’a katılacak.
(fotospor)

Lütfen bu haber doğru olsun ocak ayında gelip 2.5 yıllık imzalarsa biz şampiyonluk hesabı yapalım.

İsveçli pasör çaprazı ile yıllık 2.4 milyon eurodan 2.5 yıllık anlaşmaya varıldı.Haak Ocak ayında Galatasaray’a katılacak.
(fotospor)
Kolpa olduğu ocak ayında gelecek demelerinden belli

Kolpa olduğu ocak ayında gelecek demelerinden belli
Yok bence o sıkıntı değil haak imoco da bunun yarı fiyatını bile almıyo. Çıkış parası da ödersek ocak da gelsin hedefler için 2.5 yıl bence mantıklı.Ama haber kaynağı güven vermedi futbol kaynaklı voleybol haberi çok yapmayan bir sayfa.Umarım doğrudur.

(fotospor)
2025 yılında Fotospor ve fotomaç haberlerine inanan birini görmek üzdü.

Haber kaynağı güvenilir değil yazdım zaten yine de yapılmış bir haber olduğu için olabilirliğini konuşmak için attım.

Derdi veren Allah şifasını da verir inşallah. Çok büyük sıkıntıların var. Ne yaptı sana bilmiyorum ama artık mantık seviyesinde değil saçma sapan bir takıntı haline getirmişsin. Saçmalıyorsun ve saçmalıklarını daha saçma şekilde savunuyorsun. Üzücü..

Timmerman bu takımın oyuncusudur. Evet yüksek hedef için tek başına yeterli bir isim değildir. Zaten bu yüzden Wang Yuanyuan transfer edildi. O gelene kadar ligde bize katkı vermeye devam edecek. Avrupa da ise bu iki oyuncu gayet iyi bir orta rotasyonu oluşturup kupa yolunda en büyük kozlarımızdan olacaklar.

Takımın oyuncusu olması demek o oyuncuyu koşulsuz şartsız övmemiz anlamına gelmiyor. Şunu anlasanız ne demek istediğimi de anlayacaksınız. Evet bu takımın oyuncusu, evet bu sene sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor ancak bu takıma yeterli bir orta oyuncu değil. Bunu da Aydın maçında gördük. Kaptan İlkin ve yıldız transferimiz Sylla olmasa set vermeyi geçtim belki de tie-break oynayacaktık. Bunu normalleştiremeyiz. Hatta dua edelim ki ilk maç kadro olarak önceki senelere göre zayıflayan bir Aydın takımıyla içeride oynadık. Aras deplasmanına biz gitsek emin olun çok ciddi sıkıntılar yaşardık.

Cumartesi günü yani yarın Kuzeyboru maçımız var. Ben o maçta da kendisinden çok bir şey beklemiyorum ki muhtemelen haklı çıkmama rağmen 3. maçın sonunu bekleyeceğim. Her 3 maçta bir değerlendirme yapacağım. Bana kalırsa Kuzeyboru'yu yeneceğiz çünkü geçen seneye göre hatta 2 sene önceye göre çok güç kaybettiler. En azından o seneki kadroları dengeliydi ama şu anda Lozo ve Czyrnianska ile manşette sıkıntı yaşayan Smarzek ile çoğu topu öldüremeyen Kuzeyboru var. Kazanacağımızı düşünüyorum lakin yine bu orta rotasyonuyla sıkıntı yaşayacağımız açık.

Wang'ın transfer edilmesine karşı çıkmadım ya da niye alındı demedim farkındaysanız. Ancak Aralık ayına kadar en az 6-7 maç oynayacağız. Bu süreçte sürpriz kayıp olursa bunun sorumlusu kim? Hesap verecekler mi? Bundan bahsediyorum. Wang transferini yapana kadar çoktan başka bir orta oyuncu için girişimlerimiz başlamalıydı. Sürecin hatalı yönetilmesinden ve 5 yabancı oynatabildiğimiz ligde kadroyu gereksiz şişirdiğimizden bahsettiğimi anlamanız gerekiyor.

Her maçtan sonra tek tek oyuncu değerlendirdim o maçı izleyen biri Timmerman'ın açık ara maçın yıldızı olduğunu o olmasa 3-0 yüksek ihtimal Japonya'nın alacağını bilir.Blok blok yazmanda komik 5 sette 6 blok düşük değil ama olay blok değil o maç ve turnuva geneli takıma kattığı hücum gücü çeyrek finaller Hollandanın elendiği 5 maç sonunda en skorer en çok ace atan en çok blok yapan en çok hücum sayısı üreten orta Timmermandı.Hani cidden komiksin zaten DŞ de 1 maç anca oynar diye satırlarca kavga etmenden anlıyoruz.Timmerman süper diyen yok hedefler büyüdü Timmerman yerine orta gelmeli yazan ilk kişilerdenim Yuan geldi zaten Timmerman güzelemesi yapılmıyor bu forumda ama senin yapmaya çalıştığın şeyin ne olduğu bariz saçma sapan sözlerle altı dolmayan şeylerle kızı kötülediğin için arkasındayız her zaman.Ha Timmerman geçen sene ilk 4 yarışımız için yeterliydi şuan hedef CL oldu Timmerman ile Vakıf Fener gibi takımları geçmeye aday olamazsın bu yüzden yerine oyuncu gelsin dedik yoksa senin yere soktuğun gibi bir kız değil bugün bizden gitsin gayet iyi takımlar kapısında yatar ha senin gibi bu kıza takmadığımız için fanı da değil objektif baktığımız için yerine oyuncu gelmesini savunduk ama aylardır şu kıza boş yalanlarla taktın sal artık bu kız sana bişey yaptı da başka derdin var bence başka türlü takılmaz bu kadar.DŞ de anca bir maç oynar haksız çıktın lafından da zaten sürekli farklı yerlere çekmeye çalışman olayı çırpınış gibi duruyor zaten.

Halil bey yine insanların yazmadığını yazmış gibi göstermeye çalışıyorsunuz ki bu tavrınızla haklı olamazsınız. Timmerman dediğiniz oyuncu kendisinden 3 yaş genç oyuncuya, daha ilk kez bu sezon MT deneyimi yaşayan oyuncuya ilk maçta kesildi. As olarak başlayamadı. Bu gerçekle yüzleşseniz iyi olur. Algı yapan yok. Timmerman geçen sene en az blok yapan 3. yabancı orta oyuncuydu. TVF sitesi orda. Açıp bakabilirsiniz.

Timmerman geçen sene de yeterli değildi. Bu sene de yeterli değil ve olmayacak. Geçen sene yeterli diyenler Chieri eşleşmesinde Yasemin ve Ayçin ikilisinin oynadığını unutuyorlar galiba. Sezon ortasında Timmerman'ın kadrodan kesildiğini itiraf etmek istemiyorlar. Kusura bakmayın da Zeynep Sude'nin set başına 1 blok oranına yaklaştığı bir ligde set başına yarım blok yapamayan bir yabancı orta oyuncuya bakın altını çiziyorum bir yabancı orta oyuncuya yeterli demek komik. Bu ligde yabancı sınırı olduğunu unutarak yorum yapmanız her şeyi açıklıyor aslında.

Evet Polonya ligi de Türkiye ile bir değil.Rzewsow da Galatasaray ile bir değil.Centka Rzewsow ile şampiyon oldu argümanının saçmalığını destekliyorsun zaten.Stutgard ve Rzewsow arasında da uçuk fark yok geçen sene kötüydü onun dışı ikisi de CL de çeyrek finale kal elen takımı senelerdir.Hani cidden komik A dan alıp B ye getiriyor adam konuyu haksız çıkınca Timmermandan çıktı konu Rzewsowla Stutgard hangisi daha iyiye geldik.Tamam özür dileme sen zaten herkes görüyor sen özür dileme erdeminde bulunamazsın zaten karakter bozukluğun bariz haksız çıktın ve bunu bile bile kıvırma çabanı görmek bile yeter bana Timmerman her ne kadar artık şampiyonluk hedefine yetmeyecek bir oyuncu olduğu için gidici olsa da senin gibi birini DŞ de mosmor ettiği için teşekkürler ona.

Bu yoruma hiç ama hiç katılamıyorum. Rzeszow 2-3 senedir Conegliano ile eşleşirken biz Conegliano ile en son ne zaman oynadık? Gerçeklere dönün. Dünyadan uzaklaştınız yine. Polonya Ligi Türkiye Ligi'nden güçlü değil kadınlarda bu bariz belli ancak Rzeszow kaç senedir bizden güçlü bir takımdı. Bu sene zar zor onların seviyesine yetişebildik belki de geçtik tam bilemiyorum sonuçta bu 2 takım karşılaşmadı. Yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Rzeszow'a, birçok kez kendilerinden daha iyi takımlara sıkıntı çıkarmış Rzeszow'a yeterli gözüyle bakmayıp Challenge Cup bile kazanamamış kulübümüze onlardan iyi demeniz gerçeklikten koptuğunuzu gösteriyor.

Rzeszow ile Stuttgart arasında fark yok diyorsunuz geçen sene Rzeszow Stuttgart'ı 2 maç sonunda 6-1 gibi bir skorla eledi. Aralarında aşırı fark var. Geçen sene bu fark daha da büyüktü çünkü Korneluk vardı. Wenerska zaten harika bir pasör çok iyi oynatıyor takımı. Stuttgart'ın geçen seneki kadrosundan haberiniz var mı? Bongaerts varken kıyaslayıp çok fark yok deseniz anlayacağım.

Karakterime laf atma haddini kendinizde bulmanız da garip. Ne kadar tanıyorsunuz da karakterime laf atıyorsunuz? Olayı kişiselleştirmeyin.

Timmerman'ın Dünya Şampiyonası'nda en çok blok yaptığı takımlar : 1.70 boy ortalamalı Japonya ve Altın Lig takımı İsveç. Zaten bloklarının %60-70 gibi bir oranını bu 2 takıma yaptı. Kalan maçlarda doğru dürüst bloğu yok.

Sanıyorum seviyesi hakkında tekrar bir argüman olmuştur. Kimseyi mosmor ettiği yok. Eğer birini mosmor ettiyse geçen sene ve bu seneki Aydın maçıyla birlikte sizi etmiştir ki bu seviyede devam edip mosmor etmeye devam edecek gibi duruyor. Malum övdüğünüz Dünya Şampiyonası'nda ligimizdeki takımların seviyesinden çok daha aşağıda İsveç'e karşı 6 blok yapınca iyi olmuyor Timmerman. Uyanın Halil bey :ROFLMAO:

Haak haberine gelince de 2026'ya kadar sözleşmesi olduğunu bilmeniz lazım. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'ni bırakıp CEV Cup oynamaya mı gelecek? Bunu da geçtim Ocak ayında böyle üst düzey oyuncuların takım değiştirdiği nerede görülmüş? Ah Halil bey ah

Şu takıntılı arkadaşa adminler bi müdahele edebilir mi artık 20 sayfadır onun saçma sapan takıntılarını okuyoruz voleybol konusunu çöp yaptı.

Takımın oyuncusu olması demek o oyuncuyu koşulsuz şartsız övmemiz anlamına gelmiyor. Şunu anlasanız ne demek istediğimi de anlayacaksınız. Evet bu takımın oyuncusu, evet bu sene sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor ancak bu takıma yeterli bir orta oyuncu değil. Bunu da Aydın maçında gördük. Kaptan İlkin ve yıldız transferimiz Sylla olmasa set vermeyi geçtim belki de tie-break oynayacaktık. Bunu normalleştiremeyiz. Hatta dua edelim ki ilk maç kadro olarak önceki senelere göre zayıflayan bir Aydın takımıyla içeride oynadık. Aras deplasmanına biz gitsek emin olun çok ciddi sıkıntılar yaşardık.

Cumartesi günü yani yarın Kuzeyboru maçımız var. Ben o maçta da kendisinden çok bir şey beklemiyorum ki muhtemelen haklı çıkmama rağmen 3. maçın sonunu bekleyeceğim. Her 3 maçta bir değerlendirme yapacağım. Bana kalırsa Kuzeyboru'yu yeneceğiz çünkü geçen seneye göre hatta 2 sene önceye göre çok güç kaybettiler. En azından o seneki kadroları dengeliydi ama şu anda Lozo ve Czyrnianska ile manşette sıkıntı yaşayan Smarzek ile çoğu topu öldüremeyen Kuzeyboru var. Kazanacağımızı düşünüyorum lakin yine bu orta rotasyonuyla sıkıntı yaşayacağımız açık.

Wang'ın transfer edilmesine karşı çıkmadım ya da niye alındı demedim farkındaysanız. Ancak Aralık ayına kadar en az 6-7 maç oynayacağız. Bu süreçte sürpriz kayıp olursa bunun sorumlusu kim? Hesap verecekler mi? Bundan bahsediyorum. Wang transferini yapana kadar çoktan başka bir orta oyuncu için girişimlerimiz başlamalıydı. Sürecin hatalı yönetilmesinden ve 5 yabancı oynatabildiğimiz ligde kadroyu gereksiz şişirdiğimizden bahsettiğimi anlamanız gerekiyor.
Şimdi bu adama yine anlatıcaz. Çünkü haksız olduğunu bilip illa lige çekiyor olayı kardeş. Timmerman çok yeterli oyuncu bu takımda devam etmeli yazan var mı. Yazan olmamasına rağmen inatla öyle yazıyor gibi niye gösteriyorsun. Burda konu senin yaz boyu attığın yalanlar DŞ de bu kızın seni rezil etmesi. Kimse lig boyu Timmerman ile oynayalım demiyor hepimiz orta gelmeli dedik ve Yuan geldi ve eminim site yöneticileri de kısa süre de seni banlar.Kuzeyboru maçında da muhtemel çok bir şey katmayacak haklı çıkartacak durum nerde orda seni anlayamadım burda Kuzeyboru maçında Timmerman uçacak diyen var mıydı.DŞ boyunca Hollanda takımının en iyi oyuncusu Timmerman.Çeyrek finaller sonunda en iyi hücum eden en skorer en çok ace atan en çok blok yapan orta Timmermandı ilk 5 maç sonunda.Maçları izleyen nasıl bir hücum gücü kattığını hatırlıyor zaten kendisi de biliyor bunu çünkü.DŞ den 1 ay önce yazmayı bıraksa anlarım DŞ başlıyacağı zamana kadar Timmerman hakkında yazmadığı saçma şey kalmadı sonra DŞ başladığı gün baktı Timmerman rezil etti ortadan kayboldu bir daha yok lig açılış sezonu geri geldi DŞ yorumları unutulur sandı herhalde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşın yaptığı kısaca fırıldaklık lütfen artık banlayın sıkıldık.DŞ de gören gördü zaten nasıl bir şey bilmediğini halla ilk maç yedek başladı bakın genç kıza kesildi diye yalan söylüyor birde halla.Anıl bey bu bile yeterli bence eğer Tayland maçını açarsanız full oynadığını ve DŞ boyunca bir kere dahi oyundan alınmayan tek Hollandalı oyuncu olduğunu görürsünüz zaten eski mesajları duruyor rezilin kendini yalanlıyor halla.Zaten kendi yalanını kapayamadığı işin A dan Z ye götürüyor konuyu.Boş bir şahısa daha fazla cevap verme gereğinde de bulunmak istemiyorum.Çok yorum yapmak istemiyorum ama kendisi saçma yorumdan site de en son ceza alan kişi zaten saçma yorum yaptığı için bir kere ceza verilmiş umarım bir ceza daha verilir devam ediyor o saçma yorumlara çünkü.

Şu takıntılı arkadaşa adminler bi müdahele edebilir mi artık 20 sayfadır onun saçma sapan takıntılarını okuyoruz voleybol konusunu çöp yaptı.
Bende saçma yorumları dayanamayıp savunmaya çalışıyorum ama bende çok uzun cevaplar verip daha da çöp etmiycem. Cidden voleybol konuşmamızı engelleniyor.

Terbiyeli olup saçma sapan cevaplar vermeseydiniz belki de konu o seviyeye gelmezdi. Ne dersiniz? En az 5 kere terbiyenizi bozduğunuza denk geldim. Önce terbiye!

Şimdi bu adama yine anlatıcaz. Çünkü haksız olduğunu bilip illa lige çekiyor olayı kardeş. Timmerman çok yeterli oyuncu bu takımda devam etmeli yazan var mı. Yazan olmamasına rağmen inatla öyle yazıyor gibi niye gösteriyorsun. Burda konu senin yaz boyu attığın yalanlar DŞ de bu kızın seni rezil etmesi. Kimse lig boyu Timmerman ile oynayalım demiyor hepimiz orta gelmeli dedik ve Yuan geldi ve eminim site yöneticileri de kısa süre de seni banlar.Kuzeyboru maçında da muhtemel çok bir şey katmayacak haklı çıkartacak durum nerde orda seni anlayamadım burda Kuzeyboru maçında Timmerman uçacak diyen var mıydı.DŞ boyunca Hollanda takımının en iyi oyuncusu Timmerman.Çeyrek finaller sonunda en iyi hücum eden en skorer en çok ace atan en çok blok yapan orta Timmermandı ilk 5 maç sonunda.Maçları izleyen nasıl bir hücum gücü kattığını hatırlıyor zaten kendisi de biliyor bunu çünkü.DŞ den 1 ay önce yazmayı bıraksa anlarım DŞ başlıyacağı zamana kadar Timmerman hakkında yazmadığı saçma şey kalmadı sonra DŞ başladığı gün baktı Timmerman rezil etti ortadan kayboldu bir daha yok lig açılış sezonu geri geldi DŞ yorumları unutulur sandı herhalde.

Çeyrek finaller sonunda demeniz ve Hollanda'nın oynadığı rakipler zaten seviyeyi gösteriyor. İtalya, Türkiye, Brezilya, Sırbistan gibi rakiplere karşı 4 maçta 15 blok yaptı gibi anlatmanız komik. Gruptaki rakipler kimdi? Mısır, Tayland, İsveç.

Bence bu yeterli cevap.

Bir de konuyu çöp etmekten bahsetmişsiniz. Kaynağı olmayan yalan haberden tutun, 20 tane spama kadar konuyu birçok şekilde kirletip başkasının konuyu çöp ettiğinden bahsetmeniz komik. Şu sayfada tonlarca spamınızı geçtim bu spamlar içinde kaç tanesi konuya faydalı, konuda insanları bilgilendiren mesajlar oldu? Başkası konuyla ilgili şikayetlerini dile getirebilir, konunun çöp olduğundan bahsedebilir ancak bundan bahsedecek son kişi sizsiniz.

Herkes 1 maç dahi oynayamaz mesajlarını ve sonucunu gördü konu DŞ de bizim haklılığımız ile kapanmıştı zaten herkesin rahatsız olduğu bariz şahısdan kendi kendine yazsın görmezden gelelim.Kuzeyboru maçı var yarın önemli bir maç Bedestenlioğlu oyun olarak geçen hafta İstanbul da sınıfta kaldı çok zevksiz çok kötü bir oyun oynadı takımı.Kuzeyboru kendi evinde çok süpriz çıkarabiliyor Bedestenlioğlu da geçen haftada ki göz kanatan oyunu telafi etmeye çalışacaktır.Ama maçı rahat alacağımızı düşünüyorum bunca sebebe rağmen eğer Bongaerts Alexia Sylla İlkin Timmerman Yasemin Eylül ile başlarsak. Aydın bizim oyunumuza ters gelen bir takımdı atlattık sıra da Kuzeyboru var onlarda bize oyun olarak ters bir takım.Bu maçı atlatırsak haftaya İlbank gibi rahat yenebileceğimiz bir takım var zaten sonra asıl maç Vakıf maçı geliyor o yüzden bu iki maç Naz Groblena gibi isimleri de takıma alıştırmak denenebilir belki.Kuzeyboru da geçen hafta bakacak olursak bölge bölge.Öncelikle pasör de as pasörleri Gamze dehşet kötüydü normalde bu seviyelerde beğendiğim bir pasör ama neden bilmiyorum çok kötü oynatı yerine Lila girdi o biraz daha dengeliydi maçı da onla bitirdi.Smaçör de Lozo Melisa gibi anlamadığım saçma bir ikili ile çıktılar o kadar kötüydü ki ikisi de özellikle manşet defansta önlerine düşen topları dahi bıraktılar neden böyle bir başlangış yaptı anlamadım zaten bu ikili bitirdi maçı her gelen iyi kötü top sayı oldu hiç defans yapma istekleri yoktu.Sonra daha fiyasko bir şey yaptı Lozo yerine başlaması gereken Ceze'yi Smarzek yerine soktu Lozo ile devam etti 1.80 Melisayı da Smarzek yerine mevkisi olmayan pç ye attı çok çok korkunç bir köşe hattıydı.Orta da Strunjak Dicle ile başladı ikisi de göz kanattı.Sonra Centka oyuna girdi o biraz daha topluydu ama oda çok acemi hatalar yaptı.Libero Dilek yine en dengeli birşeyler isteyen isimdi ama oda kendi performansından gerideydi.Her açıdan sınıfta kaldılar iyi yaptıkları iş yoktu.Ama bizim maçımıza saçma bir kadro ile çıkmak yerine Smarzek Ceze Ayşe köşe hattı ile başlarlarsa bence zorlayabilirler kaliteli bir takımlar çünkü.

Son düzenleme:
Geri