Bu sene İmoco garanti gibi duruyor.Umarım Vakıf yarı final de Scandicci eler en azından dünya şampiyonası bileti alır.Eğer Antropova'yı coşturmaz iyi kaparlarsa o maç alınabilir bence.
Ben böyle bi şey çıkaramadım aynı konuşmadan. Takım mucizeyi gerçekleştirip cl bileti alırsa tabi ki farklı eklemeler gelebilir. Yalnız piyasada bu şekilde bi hamle yapılacak isimler yok ancak ve ancak buyout verilerek çözülebilir. Bunun dışında gelecek sezonki kadro neredeyse bitti. Sadece cibara şöyle dedi; eğer gelecek sene işler güzel giderse devre arası için önemli bi transfer bütçesi bırakacağız dedi. Ben böyle dediğini hatırlıyorumBen mehmet cibaranın divan konuşmasından sonra hâlâ yabancı oyuncular için net bir sözleşme imzalanmadığı ama birçok oyuncuyla görüşüldüğü kanaatindeyim. Çünkü o konuşmasında kadın basketten örnek vererek aslında ligi nerede bitirdiğimize göre transfer yapıcaza getirdi biraz konuşmayı. Ben bu senenin aksine sezon içerisinde de gidişata göre ekleme yapılacağını öngörüyorum
3.lük için umutlu olabilirsiniz ancak şuan böyle bir hareket alanı yok. Getirdiğimiz yabancılardan vazgeçip cl takımı yapma şansımız sizce kaç? Kimi alabiliriz?Gizem hanım, evet devre arası gidişata göre ekleme konusunda hemfikiriz ama orada da sezon başı ayrılan bütçeden tasarruf yapıp devre arası takviyesini öyle mi yapacağız yoksa ek bütçe ile mi ilerlenecek tabii bu kısım da önemli. Benim şahsi fikrim transferler için en azından belki bir transfer için sezon sonu sıralamasının bekleniyordur. Ben en azından 3.lük için umutluyum ve kulüpteki herkesin de umutlu olduğunu düşünüyorum hele eczacı bu haldeyken. Olası bir 4.lükte şu an anlaştığımız iddia edilen her isimin de sırayla açıklanacağını düşünüyorum
Nasıl olacak? Bu sene cl bileti alıp seneye 4. Ya da 5. Bitirirsek meyvesini ne şekilde alacağız? Cl bileti alırsak bu kadroyla zaten devreye kadar işler pek iyi gitmeyebilir. O yüzden hep diyorum bizim hedefimiz clye katılmak ise ligdeki sıralamadan bağımsız şekilde iyi kadro yapacaksın. Aa 3.oldum cl kadrosu yapmam lazım diye iş yapılmaz.Neslihanlı dönem bunun özetini gördük o dönem de Dursun başkan vardı.Başarı gelince bütçe kaydırmıştı olası bir üçünlükte seneye kadro da bir değişim olmaz anca devre arası bir isim çekilir.Voleybol da transfere erken başlandığı için bu sene ki ilk 3 başarısı meyvelerini seneye devre arası ve 2026-2027 sezonun da görürüz.
neymiş o gerçekler merak ettimGalatasaray gerçekleri diye birşey de var ezbere voleybol doğrularıyla yorumlamayalım olayı.
Hjjkkkkjhhjkkkjhhjk Twitter’a gel göstereyim sana kim trol Allah’ın voleybol cahili seni. Gsnin gerçekleriymiş bak sen açıklayamacağın şeyleri konuşma komik oluyorSenin 2 senedir bir türlü bilmediğin gerçekler.Zaten troll bir hesap olduğunu site de bilmeyen yok.Fenerbahçe reklamı cezası aldıktan sonra bir daha bu siteye girmiycem diyip Fener galibiyetinden sonra kötü hava yaymak için gelmen ironik.
Daha kim olduğun belli değil sallama isim soyisim yazmışsın. Seninle daha fazla zamanımı öldürmek istemiyorum. Forum yönetimine daha önce yazdım hesabımı silin dedim silinene kadar buradayım. Ayrıca forum yönetimi Türkçe kullanımına önem veriyor ama sen burada hala yazabiliyorsun o da garip! İnanılmaz bi çifte standart.Sezon başından beri yazıyoruz kim voleybol cahili okuyan görür az çok zaten burda yapma troll işlerini Twitter dan devam et.Bir daha siteye yazmıycam dedin defalarca site yöneticilerine kadar laf söyledin sözünün arkasın da durda daha fazla Fener reklamı yapma çık siteden.