• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Brezilya liginden diyor bana Pena gibi geldi ama bir bilgim yok tahmin ediyorum.

Cibara'yı dinlerken umudum kırıldı niyeyse.

Önceki sezon ki kadrodan daha güçlü olacak o kesin ama Bujs Carol hamlesi isterdim. Ryk Carol konuştuğumuz bütün oyuncuları istemişler aslında ama oyuncular gelmemiş onu öğrenmiş olduk.

Önceki sezon ki kadrodan daha güçlü olacak o kesin ama Bujs Carol hamlesi isterdim. Ryk Carol konuştuğumuz bütün oyuncuları istemişler aslında ama oyuncular gelmemiş onu öğrenmiş olduk.
Geçen yıldan iyi olmak da zorunda herkes yatırım yapıyor ilk 4 için yeterli ama ilk 3 için yetmez çok çok erken konuşuyorum belki ama ne bilim bir şey bildiğimden değil hissiyat sadece.

Seneye kadın takımına 300 milyon tl erkek takımına 300 milyon tl ayırmışız. Aslında para var ama cl gitmeden Ryk Carol gibi yıldızlar da kolay kolay gelmek istemiyor. Zeren ile aynı durumu yaşıyoruz şuan. Umarım Li gelir seneye ilk üç yapma şanımız yüksek Li gelirse.

300 milyon tl 7 milyon Euro civarı bir para ediyor voleybol için gayet iyi. Fener Vakıf ve Eczacı yine 10 milyon Euro civarı ayırdı gibi duruyor seneye ama aradaki makas kapanıyor yavaş yavaş. Bu sene 1 milyondu seneye 7 milyona çıkıyor büyük bir artış var.

🔴 Mehmet Cibara'nın bugün transfer için Brezilyada oynayan bir yıldız olarak kastettiği isim Yonkaira Pena Isabel

📌 Sadece Türkiyeden değil yurt dışından da bir çok kulübün transfer listesinde olan Dominikli yıldız için Galatasaray'ın elini çabuk tutması gerekiyor gibi gözüküyor

🗞️ Mintonette

30 Nisan da Li gelmezse Pena ile imzalıyacağız. Bir yabancı smaçör ve bir yerli orta transferi daha yapıp transfer sezonunu kapayacağız.

Twitter’dan Pena ismini görüp aaa bence pena demek çok komik olmuş. Ayrıca 7 milyon oyuncu bütçesi değil bütün harcamaları içeriyor

2025/2026 Galatasaray
Pasör:Bongaerts,Naz
Pç:Alexia,Groblena
Smaçör:İlkin,Lukasik,(Li o olmazsa Pena),4. Smaçör olarak bir yabancı daha gelecek
Orta:Timmerman,Yasemin,Ayçin,?
Libero:Eylül,İremnur
Koç:Barbolini

Twitter’dan Pena ismini görüp aaa bence pena demek çok komik olmuş. Ayrıca 7 milyon oyuncu bütçesi değil bütün harcamaları içeriyor
Trollük senin işin bizim değil bu yaz da geldin demek ki trollük yapmaya. Yine ne yalanlar atıcan çok merak ediyorum. Önceki sezon baya güldürdün de herkesi.

Butce konusunda da bu sezon 170 Milyon TL idi benim bildigim seneye 285 Milyon TL olacak belki 300'e çıkacak 3.olunursa hedef plan bu yönde...
Demistim bunu önceden bugun Mehmet Abimde açıklamış sagolsun, bence seneye hersey çok daha iyi olacak bizim icin...

Yavaş yavaş yükselecez her sene bütçe artacak zamanla zirveye oynayacaz demişti. Biz ona güvendik destekledik yatırım planını yüzümüzü kara çıkarmadı Cibara sağolsun. Yatırım yalan inanmayın diyenlerin yüzünü kara çıkardı.

kurulacak kadronun bu seneden ne farki var hala alexia ilk 6 olacaksa lucasik geldi dangubic gitti yani keske baska bi orta oyuncu alsaydik

Lukasik ve dangubic aynı seviye mi. Kalandadze Sude ile Li ve Pena aynı seviye mi. Naz ve Aslıhan aynı seviye mi . Groblena ile Yasemin Özel aynı seviye mi. Ve önceki sezon çok genç bir kadroyduk elde kalanlarda tecrübe aldı gelişti. Aynı seviyeyiz demek biraz saçma kalır bence.

Geri