Brezilya liginden diyor bana Pena gibi geldi ama bir bilgim yok tahmin ediyorum.
Anladım.Brezilya liginden diyor bana Pena gibi geldi ama bir bilgim yok tahmin ediyorum.
Geçen yıldan iyi olmak da zorunda herkes yatırım yapıyor ilk 4 için yeterli ama ilk 3 için yetmez çok çok erken konuşuyorum belki ama ne bilim bir şey bildiğimden değil hissiyat sadece.Önceki sezon ki kadrodan daha güçlü olacak o kesin ama Bujs Carol hamlesi isterdim. Ryk Carol konuştuğumuz bütün oyuncuları istemişler aslında ama oyuncular gelmemiş onu öğrenmiş olduk.
Doğru tahmin etmişim.Brezilya liginden diyor bana Pena gibi geldi ama bir bilgim yok tahmin ediyorum.
Trollük senin işin bizim değil bu yaz da geldin demek ki trollük yapmaya. Yine ne yalanlar atıcan çok merak ediyorum. Önceki sezon baya güldürdün de herkesi.Twitter’dan Pena ismini görüp aaa bence pena demek çok komik olmuş. Ayrıca 7 milyon oyuncu bütçesi değil bütün harcamaları içeriyor
Demistim bunu önceden bugun Mehmet Abimde açıklamış sagolsun, bence seneye hersey çok daha iyi olacak bizim icin...Butce konusunda da bu sezon 170 Milyon TL idi benim bildigim seneye 285 Milyon TL olacak belki 300'e çıkacak 3.olunursa hedef plan bu yönde...
Hiç fark yok mu sence arada.kurulacak kadronun bu seneden ne farki var hala alexia ilk 6 olacaksa lucasik geldi dangubic gitti yani keske baska bi orta oyuncu alsaydik
ilk 6 olarak bi fark gormuyorum evet yedekler guclendi ama yeterli mi sence diger takimlarin caprazina bakmak yeterli hedef 4-5 yineHiç fark yok mu sence arada.
Ne yalan söylim böyle düşünüyorum.ilk 6 olarak bi fark gormuyorum evet yedekler guclendi ama yeterli mi sence diger takimlarin caprazina bakmak yeterli hedef 4-5 yine