• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ali Frantti'nin Vakıfbank'taki son maçında Milano'ya karşı olan performansını beğenmiştim. Van Ryk iyi durumda değilken pasör çaprazında da fena olmayan bir katkı vermişti. Smaçörde belki daha da çok katkı verir bunu bilemeyiz lakin eğer işler çok istediğimiz gibi gitmezse devre arasında Van Ryk hamlesinin yapılmasını şart görüyorum. Kaybedilecek başka sezonlarımız daha yok çünkü. Bu sene Avrupa Kupası ve ligde bir şekilde en kötüsü yerimizi korumalıyız hatta daha da iyisini yapmalıyız. O yüzden Grobelna ve Alexia rotasyonu yetersiz alırsa Van Ryk hamlesi şart.

Tabii Van Ryk yarım sezon gelmeyi kabul etmez. Umarım başarılı oluruz diyeyim başka şansımız kalmadı çünkü. Eczacıbaşı'nda iyi koç var Zeren'in koçu çok iyi değil ama işte Zeren'in kadrosunda da tek başına maç taşıyabilecek 3 oyuncu var. Aleksic, Lazareva, Uzelac.

Şöyle olmuş galiba haberlere göre. Bjk ile anlaşmıştı Frantti ama Bjk çok bekletmiş Frantti’yi sözleşme için Frantti de en son vazgeçmiş imzalamaktan vazgeçer geçmez de biz kapmışız. Çünkü bir beşiktaş haber sayfası bu tarz bir yazı yazdı.

Ondan bahsetmiyorum hani Mayıs'a kadar Frantti ile imzalama durumu ihtimali belirene kadar hep Li Yingying'i beklediysek hata yaptık bu kısımdan bahsediyorum. Keşke Li Yingying'e Şubat'a kadar süre tanıyıp Şubat'ta birçok oyuncuyu ikna etme girişiminde bulunsaydık. Li Yingying gibi bir oyuncuya 4-5 ay tanımak resmen oyuncuyu yüceltmek onun gururunu okşamak gibi oluyor. Li Yingying çok iyi oyuncu ama bu muameleyi hak edecek oyuncu yok bana göre. Bir tek kulüp efsanelerine bu hak tanınabilir fikrindeyim.

Zaten gereksiz uzadı ona bende katılıyorum ama en azından sonu güzel bitti Frantti den umutluyum umarım boşa çıkmaz umutlarımız. Orta içinde blok konusunda yüksek oranlara sahip boşta olan Popovic ile anlaşılabilir çünkü elde kimse kalmadı.

Li Ying Ying varken Ali Frantti hamlesini doğru bulmuyorum.
Ali Frantti iyi olsa VB neden yollasın ki?
Beğendiğim bir oyuncu değil malesef.

Lyy olmuyorsa Frantti bence gayet olumlu. Zaten ilk 6'da 2 smaçör oynayacak. İlkin'in yeri garanti. Lukasik ile forma mücadelesi verirler. Formayı alırsa da şaşırmam. Yapacağımız son yabancı orta oyuncu için ama bu seviyelerden yukarıda bir oyuncu bulmalıyız. Piyasada kim kaldı bilmiyorum ama Popovic bence o oyuncu değil.

Söylenenlere göre bir eksikle yeni sezon kadromuz:

S: 🇹🇷 Naz Aydemir Akyol, 🇳🇱Britt Bongaerts
OPP: 🇹🇷 Alexia Carutasu, 🇧🇪Kaja Grobelna
OH: 🇹🇷 İlkin Aydın, 🇵🇱Martyna Lukasik, 🇺🇸Ali Frantti-?
MB: 🇹🇷 Yasemin Güveli, 🇹🇷 Ayçin Akyol, 🇳🇱Eline Timmerman-?
L: 🇹🇷 Eylül Akarçeşme Yatgın, 🇹🇷 İrem Nur Özsoy

Bence genişlik iyi ama genel gurmeler orta paso çapraz sıkıntılı derler birde coaching onemli tabi.

Söylenenlere göre bir eksikle yeni sezon kadromuz:

S: 🇹🇷 Naz Aydemir Akyol, 🇳🇱Britt Bongaerts
OPP: 🇹🇷 Alexia Carutasu, 🇧🇪Kaja Grobelna
OH: 🇹🇷 İlkin Aydın, 🇵🇱Martyna Lukasik, 🇺🇸Ali Frantti-?
MB: 🇹🇷 Yasemin Güveli, 🇹🇷 Ayçin Akyol, 🇳🇱Eline Timmerman-?
L: 🇹🇷 Eylül Akarçeşme Yatgın, 🇹🇷 İrem Nur Özsoy

Bence genişlik iyi ama genel gurmeler orta paso çapraz sıkıntılı derler birde coaching onemli tabi.

Aslı Tecimer transferi net mi bilmiyorum. Eğer kesinse de ben olsam Cansu Çetin'i tercih ederdim sırf Fenerli diye takıma almamak nedir ya hangi çağda yaşıyoruz? Naz da kariyerine Galatasaraylı olmasına rağmen Fener'de başlamıştı. Yan branşlarda artık şu o takımlı öteki bu takımlı demek yerine en çok faydayı veren oyuncuyu takıma getirmeliyiz.

Bize Galatasaraylılığı iyi satan değil sahada en çok katkıyı veren oyuncu gerekli. Galatasaray kültürü budur. Real Madrid bu yüzden hep başarılı oluyor mesela. En iyi oyuncular her zaman > yalandan Galatasaray şöyle, Galatasaray böyle paylaşımları yapan oyuncular

Aslı alındıysa bir tek yabancı orta transferi kalıyor geriye. Aslı Tecimer'e şöyle itirazım var benim. 4. smaçöre tecrübesi daha yüksek bir yerli alınabilirdi. Mesela Meliha'yı biz almalıydık fikrimce.

Lyy olmuyorsa Frantti bence gayet olumlu. Zaten ilk 6'da 2 smaçör oynayacak. İlkin'in yeri garanti. Lukasik ile forma mücadelesi verirler. Formayı alırsa da şaşırmam. Yapacağımız son yabancı orta oyuncu için ama bu seviyelerden yukarıda bir oyuncu bulmalıyız. Piyasada kim kaldı bilmiyorum ama Popovic bence o oyuncu değil.

Şu dönemde pek oyuncu kalmadı o yüzden fena değil. Bir yere imza attı mı bilmiyorum ama bir tek Bajema ve Voronkova kalmıştı onun haricinde. İşte yine aynı yere dönüyoruz bugüne kadar kasıtlı olarak beklediler. Ya şube yöneticisi sayın Cibara'nın ya da menajer Neşve hanımın beceriksizliği ne yazık ki.

Başarılı olmak zorundayız. Olamazlarsa artık birilerine hesap kesilmeli.

Şuan benim aklıma gelen ismi bilindik kalan bir kaç orta var. Asıl ilk akla gelen Yuan ama bence Çin’e dönecek Avrupa da hiçbir kulüp o bütçeyi vermez şuan.Butler var çok iyi olur bize bir takımla anlaşmadı diye biliyorum. Jovana Stefanovic var son zamanlarda düşüşte seneye Yunanistan da haberleri vardı ama halla imzalamadı aklı çelinebilir bence istense. Ruseva var halla bir takımla imzaladımı bilmiyorum. Popovic var oda yıllardır üst düzey kulüplerde oynuyor ayrıca milli takımda da oynuyor ama onunda son senesi Rusya liginde 3. olan pek de bilinmedik bir takım da geçti. Başka da aklıma sözleşmesiz bir orta gelmiyor alınabilecek.

Aslında Ayçin 3 yıl önce ligin en çok blok yapan oyuncusuydu. Yasemin geçen sene ligin set başına blok ortalaması rekoru kırarak lig tarihinin en iyi blokör oyuncusu rekorunu aldı. Yerliler aslında blok konusunda özellikle Yasemin çok katkı vermeliydi ama ikisi de blok konusunda kendi performanslarının çok gerisinde kaldı. Umarım bu sezon eski blok formlarına ulaşırlar.

Cev Cl için 2 wild card vereceğini açıkladı. Birini Zeren aldı zaten umarım diğeri bize gelir ama umudum yok. Biz alamıyorsakta Novara alsın da Cev Cup favorisi olalım.

Bizim almayacağımız kesin.

Cev Cl için 2 wild card vereceğini açıkladı. Birini Zeren aldı zaten umarım diğeri bize gelir ama umudum yok. Biz alamıyorsakta Novara alsın da Cev Cup favorisi olalım.
bize gelmesi için başvurup para vermemiz gerekiyor. Şu dakikadan sonra wild card almanın faydası da yok zaten. Kadro cl kadrosu değil. Umarım cev cup alabiliriz çünkü cev şampiyonu da cl bileti alabilecek

Zaten bizim alamayacağımız kesin gibi artık.Novara alır umarım eğer Novara alırsa Cev Cup için rahat favori konumuna geliriz.

Novara alırsa da işimize gelir. Cev Cup kazanabiliriz ki bu da seneye değil de sonraki sene için Şampiyonlar Ligi olur hem daha sağlıklı olur. Şube kupa görür imajı artar ve Şampiyonlar Ligi için oyuncu ikna ederiz. Ben bu seçeneği daha doğru buluyorum direkt seneye Şampiyonlar Ligi'ne gitmektense

Erkek voleybolda clden takımlar düşmüştü cev kupasına. Kadınlarda da öyle ise kimler gelecek ona bakmak gerekecek.

Bu sezon da kadınlarda düştüler.Porto Vasas gibi takımlar düşmüştü bizim seviyemizde takımlar gelmez.Novara var bizi yenebilecek onlarda umarım CL bileti alır.

Plovdiv,Bielsko,Vasas ve Porto düşmüş geçen sezon.

Orta oyuncu transferi çok geçe kaldı umarım düzgün biri alınır ama çok bekledik.Frantti gibi bir süpriz yapabilirler umarım.

Amerika VNL de gençleşme kararı aldı Frantti 29 yaşında aslında ama halla potansiyeline ulaşılamadığına inanılıyor.Senelerdir milli takımda zaten ama yedekti.Bu sezon as oyuncu olabilir Skinner-Frantti ikilisi deniliyor.

Geri