• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Eylül konusunda sorun yok Eylül mutlaka zamanla oynayacaktır belki sonraki maç Eylül'ü deneyebilir çünkü Simge bazı bölümlerde yine manşette sorun yaşadı. Alexia'nın seviyesi zaten bu takımlar için yetiyor ancak en üst seviye için her zaman soru işareti. Ayçin ise maalesef kendini hiç geliştiremedi hiç o hırsı gösteremedi kaç yıldır. Hocalara kızıyoruz ama çok da haksız olduklarını düşünmüyorum. Ayçin'in tek ayak hücumları çok güçsüz. Blok konusunda da zayıf olunca sadece servis için bir orta oyuncuya tahammül etmemeliyiz diye düşünüyorum. Milli Takımı da Ayçin'den ziyade Yasemin Güveli'nin hak ettiğini düşünüyorum.

Almanya tam da B takım değildi.Kindermman Alesmeier Grozer köşe hattı bu sezon Almanya'nın muhtemel köşe hattı olacak.Orta da as oyuncuları vardı. Weitzel de Maria da süre buldu onlar dışında Strubbe de oynadı.Sadece liberoları Pogany ve pasöleri Kastner yoktu bugün.

Orthmann ve Stigrot da o listeye eklenebilir. Yani minimum 3-4 tane oyuncusu eksikti. Orthmann form olarak hiç iyi durumda değil ama yine de servis anlamında katkı verebileceğini düşünüyorum.

Orthman ve Strigot kesinlikle olacak zaten Strigot takım kaptanıydı önceki sezon.Ama Bu maçta ki kadro as kadroları olacaktır Vnl de.Sadece dediğim gibi libero ve pasörleri yedek oyuncularıydı.

2026 da Cev Cup ve Challenge Cup birleşecek. Cev Cup şampiyonu direkt CL ye gidecekmiş. Balkan Cup da kalkacak yani bence daha mantıklı olmuş bu sistem.

İzleyemeyenler için dün ki maçın özeti.

CEV Cup şampiyonunun Şampiyonlar Ligi'ne gitme durumu ortaya çıkmışken Novara'dan iyi kadro kurmayan yöneticileri asla affetmeyeceğim.

En azından şu son 2 oyuncu hamlesi çok iyi yapılmalı ki bir nebze de şansımız olsun diyebilelim

Cibara ve neşve'ye bir daha teşekkür etmek(!) lazım geçen seneden daha kötü bir kadro kurarak bu fırsatı teptikleri için. İnatla gitmek istemiyorlar şampiyonlar ligine ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar bu uğurda sözde bütçe artmıştı nereye gitti bu paralar pena'ya mı gömdünüz

ÖZEL | Mehmet Cibara, Yonkaira Peña ve Li Yingying transferleri hakkında Eski Açık'a konuştu!

"Yonkaira Peña ismini bir dönem düşünmüştük ancak şu an listemizde yer almıyor, bir girişimimiz olmadı. Kadın Voleybolda 2 transfer daha yapacağız.

Şu an Li Yingying'in kararını bekliyoruz ama tabii sırf biz değil, herkes onun kararını bekliyor. Şu anda Li Yingying'in bir sakatlığı da var, o da iyileşme sürecinde. Şu an onun kararını bekliyoruz ama 2 transfer daha yapacağız."
-canbedell-

Mehmet Cibara Eski Açık'a açıklamada bulunmuş. Umarım girişimleri olmamıştır lakin baya önemli muhabirler bu haberi yazınca insanın ister istemez Cibara'ya değil de onlara inanası geliyor. Bu arada Haziran ayı geldi hala kadromuz net değil. Biz de mi sıkıntı var başka takımlarda mı anlamıyorum.

Geri