• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kadın Voleybol Milli Takımları (2025)

Yaprak, Simge ve özellikle Hande çok iyi oynadı. Çok iyi sonuç tebrikler kızlara

Alexia Milli Takımda daha iyi oynuyor. Çünkü Santarelli eksikliklerini fark ediyor. Bigarelli'nin hocalıkla alakası olmadığını bu yüzden düşünüyorum. Mesela en basitinden plase sayısını azaltmış ki doğru yapıyor

Asıl servis konusunda şov yapıyo şuan VNL de en iyi servis atan oyuncu.Alexia'nın servisleri sayesinde aldığımız 2-3 set sayılır en az şu 3 maçta.Bizde daha dengesizdi servisleri umarım seneye bu servis temposuyla gelir.

3-2 Çini yenip pekin etabını 4/4 ile bitirdik. Gençlerle geldiğimiz bu hafta bu performans çok önemli. Alexia bu maç 38 sayı aldı bu hafta onun gelişimi için çok önemli demiştim Çin Alexia’ya karşı önlem alamadı. Eylül maçın gizli kahramanı defansta top düşürmedi helal olsun kızlarımıza. Ayçin tek hayal kırıklığı bizim kulübümüz adına oda süre alamadı alsa kendini gösterebilirdi.Sadece bu etapta 3-4 sayı süre aldı onda da 1 sayı çıkardı.

⚡️ Alexia Carutasu x Çin ( 5 Set )

36/62 %58h, 4 hata, 2 bloklanma
2 blok, 3 servis hatası
38 sayı, +29 WL

Lukasik 3-0 kazandıkları Belçika maçında 11 hücum 4 blok sayısı alıp iyi de manşet almış 3 sette.Maçı izlemedim ama istatistiklere bakılırsa maçın MVP'si o gibi duruyor.

Alexia nın boyu 188 cm den fazla değil miydi
Her yerde 188 cm yazıyor

1.88 olması gerekiyor bende 1.88 diye biliyorum.Ama TVF sitesinde bir kaç kere 1.90 diye güncelledi 1.88-1.90 arası boyu.

Öyle zaten bunu sürekli bir forma sokması lazım. Ama Vnl başından beri çok kötü paslanmasına rağmen çok iyi oynuyor. Mt de her maçta geçer not aldı aslında umarım bizde de bu gelişimi kesmeden devam etirir. Barbolini de bu yüzden önemli ona tecrübe katacaktır.Ama kariyer maçı Challenge Cup yarı finalinde Thy-Yeşilyurt maçıydı. Ale sayesinde Yeşilyurt kesin şampiyon denilen Thy’yi eleyip şampiyon olmuştu. Bildiğim kadarıyla Ale o maçta Cev organizasyonlarında bir maçta en çok skor üreten oyuncu rekorunu kırmıştı halla onda olması lazım. 44 sayı civarı bir sayı almıştı diye hatırlıyorum.
Şimdi baktım 47 sayı almış Cev rekoru kırdığı maçta daha 17 yaşında.Alexia son 2 senedir biraz istediği oyunu oynayamıyor.Yoksa 16-20 yaş aralığında geleceğin Boskovic'i diyorlardı.2 senedir düştü daha 21 yaşında mt sezonunda eski Alexia modunu açtı zaten.

Üzücü olan devşirme kurallından dolayı Alexia mt sezonunu kapadı.Bu seneden sonra her turnuva da kesinlikle kadro da olacak her turnuvaya gidecektir.Ama devşirme kuralından dolayı bu yaz en fazla 1 hafta daha izleriz Vnl de.Vnl finalleri ve DŞ de olamıyacak gibi duruyor mallesef Alexia.

Üzücü olan devşirme kurallından dolayı Alexia mt sezonunu kapadı.Bu seneden sonra her turnuva da kesinlikle kadro da olacak her turnuvaya gidecektir.Ama devşirme kuralından dolayı bu yaz en fazla 1 hafta daha izleriz Vnl de.Vnl finalleri ve DŞ de olamıyacak gibi duruyor mallesef Alexia.
Neden? 2 devşirme kadroya yazılabiliyor jack kadro dışı kalır alexia girer

Eda yaşlandı artık tek ayakçı şart. Snead alınır oyüzden bence.Zehra Deniz yetersiz kalır. Snead gider o yüzden . Hadi pç de Vargas var lazım olursa Ebrar var zaten onlar idare eder ama tek ayakta sadece Eda var oda eski Eda değil.

Eda yaşlandı artık tek ayakçı şart. Snead alınır oyüzden bence.Zehra Deniz yetersiz kalır. Snead gider o yüzden . Hadi pç de Vargas var lazım olursa Ebrar var zaten onlar idare eder ama tek ayakta sadece Eda var oda eski Eda değil.
Tek ayak üzerinden kadro mu oluşturulur? Mesela koskoca İtalya mtde kim var iyi tek ayakçı? Alexia kadroya girer jack’e ihtiyacımız yok orta oyuncularımız gayet yeterli

Umarım öyle olur umarım Alexia girer çok da hak ediyor dş de olmayı. Ama dediğim gibi Vargas Ebrar var zaten onlar idare eder diye bence bir elit tek ayakçı isteyecek kadro da o yüzden Snead alacak diye düşünüyorum. Ama umarım Alexia’yı izleriz dş de.Ama Eda sonuç olarak kaptan hayır Eda halla as oyuncum benim derse Santa Alexia gider dş’ye.

Zaten bu sene Alexia’nın devşirme sorunu son bitiyor bu seneden sonra her turnuva da kesinlikle olacaktır.

Aslında mantıklı olan.Vargas-Alexia ile gidip rakipleri tıkamak.Çünkü ikisi de farklı tip Vargas kol gücü ve atletizimi ile öne çıkarken Alexia oyun zekası ve savunma blok servis gibi ekstra katkılarıyla öne çıkıyor.Eylül de kesinlikle dş de kadro da olmayı hak ediyor.Ama Santa Snead ve Gizem Örge'yi götürüp tecrübe isteyecek gibi his ediyorum.

Geri