Takımdan umutluyum ama şu son maçta alınan dramatik mağlubiyet baya moral bozucu oldu...
Şu yorumdan sonra zaten susuyorum bu adam iyice komikleşti yazıp düşmeyelim.Groblena ayarında birini alalım ikinci devre demek Groblena sakatlanırsa yerine o oynar allah korusun dedim ben ya allah korusun Groblenay’a bir şey olursa sakatlanır falan demek oluyo aynen yazarken de utanmıyon ah ah.Laflarımı da çalmaya kendi karakterin haline getirmeni çok seviyorum taklit etmeye devam et çok hoşuma gidiyo.Fırıldaklık ustalığı bu mesajdır cidden.Timmerman olayında da yok sadece 1 as orta başlar maça ben ondan dedim demişti ya ah ah cidden komiksin rezil ediyorsun kendini.Yorumu okuyan biri orayı anlar zaten salak değil millet.Bu yorumun tek açıklaması var Groblena ayarında bir yabancı daha alınmalı iki yabancı pç oynanmalı bunu yaparsan da Wang nasıl kadroya girecek.Kendin dahi bunu yazdığına inanamayıp ben böyle bişey demem doğru okuyun falan diyip kendince dalga geçtin zaten kendin dahi mantıklı bulmuyorsun yazdıklarını.
Allah aşkına şu ikili tartışmayı özelde tartışsanıza çöpe çevirdiniz konuyu 1 aydır aynı ikilinin mesajlarıyla doldu konu.
Alexia'nın bu kulüple bağı bitmiş. Grobelna da Alexia da üst seviye çaprazlar değiller ancak Grobelna'da hırs var, mücadele var. Oyuncu kazanamasa da arma için savaşıyor. Alexia ne yapıyor? Umrunda değil kazanıp kazanmamamız. Devre arasında alabiliyorsak yarım sezonluğuna Grobelna ayarında birini alıp gelecek sene için mutlaka yıldız çapraz getirmeliyiz.
Mallesef yazan sensin bu paragrafı kendi sözlerini saçma bulup çeviriyorsun her defasında kaçıncı kez yapıyorsun başkalarını yalancı ilan etmeye çalışıyo sonra yazık.Bazı insanlara fazla taviz veriliyor bir kere ceza verildi aklınmadı akılanacak gibi de durmuyor.