Cibara olduğu dönemler her zaman en iyi kadroların kurulduğu dönemler o yüzden yönetim gitsin diyemiyorum.Benim için şube tarihinin prime kadrosu 2017-2018 kadrosunu kuranda Cibara idi daha iyisi gelene kadar kötünün iyisi şuan Cİbara.Bu yönetim giderse yenisinin voleybolu önemseyeceğine sizi inandıran nedir mesela? Gs voleybol tarihinde cibaradan başka bunları düşünen insan olmadı camiada da olduğunu düşünmüyorum.
Elifi ve dilayı alamama sebebimiz para değil eczacının oyuncuları hele dilay daha çok genç. Ama antropova falan alıp elifi yollamazlar diye düşünüyorum.
Burada olay şu mesela antropovayı mı almak istiyorsun rakibin 1,5 mi teklif etti senin onu alman için 2 falan vermen lazım ki o yıldız sana gelsin. Kabul edelim bunu gs voleybolda önemli bi marka değil o yüzden hep daha fazlasını vermek zorunda.
Kiralar o zaman dilayı elinden çıkarmazEczacıbaşı ikisinden birisini mutlaka bırakacak ve yerine yabancı pasör alacak. Buna emin olabilirsiniz. Hangisini gözden çıkarırlar bilmiyorum ama 2 tane genç pasörle, bir tanesi zaten tecrübe bile kazanamamışken devam etmeyeceklerdir. 1-2 aya haberini alırız. Bu sene olmaz öteki sene olur yine bilmiyorum ama mutlaka biriyle yollarını ayıracaklar
O dönemdeki Vakıfbank’ın kadrolarından haberiniz yok galiba veya Fenerbahçe’nin. Mehmet Cibara zamnında hiçbir zaman en iyi kadrolar kurulmadı. Hep rakiplerden geride kadrolarla mucize yaratılması beklendi. Sonuç? 1 tane bile kupa yok müzede. Voleybol futbol aklıyla yönetilirse de olmaz.
O zamanlar Vakıfbank, Fenerbahçe hatta Eczacıbaşı’nın kadrolarındaki yıldız sayılarına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Biz 2-3 tane iyi oyuncuyla oynamaya çalışırken onlarda en az 6-7 tane yıldız oyuncu vardı
Olay kadrolara ne ara geldi. İyi bir pasör çaprazı izletti mi dedin. Eğer onun dönemiyse 1 tane izletti dedim.
Birde kadrolara bakacaksak çok haklısın hiç bir zaman en iyi kadrolar kurulmadı. Sadece Mehmet Cibara döneminde değil. İzlediğimiz herhangi bir Galatasaray kadın voleybol takımı ligin en iyisi olmadı.
Ama yine hakkını yemeyeyim kendisi döneminde bu şubede her zaman için bir atılım yaşandı. Doğru kadro kurdu/kurmadı tartışmıyorum ama şubeye heyecan getirdi.