• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu yönetim giderse yenisinin voleybolu önemseyeceğine sizi inandıran nedir mesela? Gs voleybol tarihinde cibaradan başka bunları düşünen insan olmadı camiada da olduğunu düşünmüyorum.

Haak veya Egonu gelirse herkes helal olsun der seneye kupanın bir ucundan tutarız o zaman helal olsun derim bende yönetime.Onun dışı kupanın bir ucundan tutma şansını kaçırır elimize gelmiş fırsatı iter Ryk veya Tolok gibi isimlerle yeniden CL gidelim diye uğraşırız.

Bu yönetim giderse yenisinin voleybolu önemseyeceğine sizi inandıran nedir mesela? Gs voleybol tarihinde cibaradan başka bunları düşünen insan olmadı camiada da olduğunu düşünmüyorum.
Cibara olduğu dönemler her zaman en iyi kadroların kurulduğu dönemler o yüzden yönetim gitsin diyemiyorum.Benim için şube tarihinin prime kadrosu 2017-2018 kadrosunu kuranda Cibara idi daha iyisi gelene kadar kötünün iyisi şuan Cİbara.

Mehmet Cibara bu şubede iyi bir pasör çaprazı ne zaman izletti mesela? Her şeyi geçtim kadın voleybolla erkek voleybola aynı bütçeyi veren bir adamdan başarılı olmasını bekliyorsunuz ya da voleybolda şampiyonluğa oynatmasını bekliyorsunuz. Yapmayın, etmeyin

Elifi ve dilayı alamama sebebimiz para değil eczacının oyuncuları hele dilay daha çok genç. Ama antropova falan alıp elifi yollamazlar diye düşünüyorum.
Burada olay şu mesela antropovayı mı almak istiyorsun rakibin 1,5 mi teklif etti senin onu alman için 2 falan vermen lazım ki o yıldız sana gelsin. Kabul edelim bunu gs voleybolda önemli bi marka değil o yüzden hep daha fazlasını vermek zorunda.

Eczacıbaşı ikisinden birisini mutlaka bırakacak ve yerine yabancı pasör alacak. Buna emin olabilirsiniz. Hangisini gözden çıkarırlar bilmiyorum ama 2 tane genç pasörle, bir tanesi zaten tecrübe bile kazanamamışken devam etmeyeceklerdir. 1-2 aya haberini alırız. Bu sene olmaz öteki sene olur yine bilmiyorum ama mutlaka biriyle yollarını ayıracaklar

Eczacıbaşı ikisinden birisini mutlaka bırakacak ve yerine yabancı pasör alacak. Buna emin olabilirsiniz. Hangisini gözden çıkarırlar bilmiyorum ama 2 tane genç pasörle, bir tanesi zaten tecrübe bile kazanamamışken devam etmeyeceklerdir. 1-2 aya haberini alırız. Bu sene olmaz öteki sene olur yine bilmiyorum ama mutlaka biriyle yollarını ayıracaklar
Kiralar o zaman dilayı elinden çıkarmaz :) eninde sonunda bırakabilirler ben kısa vadede ve orta vadede bırakacaklarını sanmıyorum. Zaten bi yerli problemi var herkeste yerli pasör doğal olarak elini rahatlatıyor.

Ünal Aysal döneminde Mehmet Cibara yok muydu? Varsa şahsen bana çok iyi bir pasör çaprazı izletmişti. Rosir Calderon.
İzlemesi çok keyifli oyuncuydu.

O dönemdeki Vakıfbank’ın kadrolarından haberiniz yok galiba veya Fenerbahçe’nin. Mehmet Cibara zamnında hiçbir zaman en iyi kadrolar kurulmadı. Hep rakiplerden geride kadrolarla mucize yaratılması beklendi. Sonuç? 1 tane bile kupa yok müzede. Voleybol futbol aklıyla yönetilirse de olmaz.

O zamanlar Vakıfbank, Fenerbahçe hatta Eczacıbaşı’nın kadrolarındaki yıldız sayılarına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Biz 2-3 tane iyi oyuncuyla oynamaya çalışırken onlarda en az 6-7 tane yıldız oyuncu vardı

O dönemdeki Vakıfbank’ın kadrolarından haberiniz yok galiba veya Fenerbahçe’nin. Mehmet Cibara zamnında hiçbir zaman en iyi kadrolar kurulmadı. Hep rakiplerden geride kadrolarla mucize yaratılması beklendi. Sonuç? 1 tane bile kupa yok müzede. Voleybol futbol aklıyla yönetilirse de olmaz.

O zamanlar Vakıfbank, Fenerbahçe hatta Eczacıbaşı’nın kadrolarındaki yıldız sayılarına bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız. Biz 2-3 tane iyi oyuncuyla oynamaya çalışırken onlarda en az 6-7 tane yıldız oyuncu vardı

Olay kadrolara ne ara geldi. İyi bir pasör çaprazı izletti mi dedin. Eğer onun dönemiyse 1 tane izletti dedim.

Birde kadrolara bakacaksak çok haklısın hiç bir zaman en iyi kadrolar kurulmadı. Sadece Mehmet Cibara döneminde değil. İzlediğimiz herhangi bir Galatasaray kadın voleybol takımı ligin en iyisi olmadı.
Ama yine hakkını yemeyeyim kendisi döneminde bu şubede her zaman için bir atılım yaşandı. Doğru kadro kurdu/kurmadı tartışmıyorum ama şubeye heyecan getirdi.

Olay kadrolara ne ara geldi. İyi bir pasör çaprazı izletti mi dedin. Eğer onun dönemiyse 1 tane izletti dedim.

Birde kadrolara bakacaksak çok haklısın hiç bir zaman en iyi kadrolar kurulmadı. Sadece Mehmet Cibara döneminde değil. İzlediğimiz herhangi bir Galatasaray kadın voleybol takımı ligin en iyisi olmadı.
Ama yine hakkını yemeyeyim kendisi döneminde bu şubede her zaman için bir atılım yaşandı. Doğru kadro kurdu/kurmadı tartışmıyorum ama şubeye heyecan getirdi.

Calderon onun zamanında değil diye hatırlıyorum. Kontrol etmekte fayda var. Çünkü bir ara görevi bıraktığını hatırlıyorum. 2011-2013 arası Cibara görev almıyordu sanki.

Calderon çapraz değil bu arada smaçör oynuyor. Öyle olduğunu varsayalım. İyi çaprazdan kasıt Calderonsa gideceğimiz çok yol var demektir. Yıldız çapraz olarak taraftarı tatmin edecek bir oyuncu izletti mi diye değiştireyim o zaman? Kadın voleybolda son 5 yıldır 2 ülkenin ilk 6-7 takımı zaten başa oynuyorlar. Son 10-15 yılı katarsak 3 ülke var Rusya'yla birlikte. Bu 10-15 yılda gerçekten Galatasaray'ın çaprazı olabilecek isim Calderon mu?

Gamovaların, Kimlerin, Zhuların vs oynadığı yerde sadece çapraz üzerinden gitmek de mantıksız.

Şu fikre de katılmıyorum. Smaçör oynayan oyuncu çapraz oynar demek doğru bir yaklaşım değil en baştan belirteyim de. Topa vurur vurmaz meselesi değil. Bir sistem bir plan vardır çok daha etkili olacağı pozisyonda oynamak varken tersi pozisyonda oynamak o pozisyonda iyi olduğunu göstermez.

Bir çapraz alsak şampiyonluğa aday olurduk hesabı yaptıran da Cibara diğer yöneticiler ile ilk 4 dahi giremiyoruz.Mallesef kulüpte ondan başka bu şube de bir şeyler yapmak isteyen görmedim.

Bu eleştiriyi Cibara özelinde değil genel yapmak lazım.
Benim hatırladığım Dünya yıldızı olan tek çapraz (Calderon smaçör dedik) Neslihan'di. O da kariyer sonu geldi.

Demem o ki bu şubede bir şeyler hayal ettiren bir kadro kuramadik. İlk kez güzel bir iskelet oluştu. İnşallah o son hamleyi de yapabilirler.

Geri