• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Barbolini hocam daha bizde etki yaratamadi zaten maalesef; Bigarelli devamı olabilir mühim olan kadro kimyası ...

Sylla Yuan gibi oyuncuların gelişinde Barbolini etkisi olduğuna eminim ama kadro olarak mallesef kesinlikle çok yanlış yönetti şuana kadar.Aslında takımı da yönetebilse iyi koçta o havayı kaçırdı.

🟣 Milano, ne Massimo Barbolini ile ne de Enrico Barbolini ile ilgilenmiyor

📌 Milano, Daniele Santarelli ile temasa geçti ve durumunu yokladı

📌 Bu ayın ortasına kadar Lavarini'nin gelecek sezon için sözleşmesinin yenilenip yenilenmeyeceğine karar verilmesi gerekiyor

📌Lavarini'nin bu sezon sonuna kadar Milano'da kalacağı kesin

🗞️ Giganti del Volley

Bongaerts ?
Akimova Alexia
İlkin Sylla ? ?
Wang Yasemin Ayçin ?
Eylül ?

Çıkan haberlere göre şuana kadar kesinleşmek üzere olan gelecek sezon bizde olması beklenen oyuncular bunlar gibi duruyor.İlla ana kadro dan sözleşme uzatılan bir iki oyuncu daha olacaktır.

Son düzenleme:
Akimova'nın sakatlık riskine karşı pç ve smaçör pozisyonlarını oynayabilecek bir oyuncu bulunabilir mi? İlkin ve Sylla varken Lukasik ve Frantti gibi iki yabancı yedek smaçöre gerek var mıydı?

Eğer, Berka Buse Özden ya da Karmen Aksoy'la anlaşma durumu varsa (ikisininde yazın kontrattı bitiyor) Ayçin Akyol'la yola devam etmem. Çok içten bir Galatasaraylı ama savunması ve seviyesi şampiyonluk hedefi için yetersiz kalıyor.

Wang Yuanyuan'la da Zehra Güneş transfer edilmediği sürece devam edilmesinden yanayım. Oyunun her 2 tarafında da net şekilde fark yaratan oyuncu.

Yedek libero işine bir çözüm bulmalıyız. Hiç kimse olmazsa altyapıdan birini çıkarabiliriz.

Thy 3-2 Fenerbahçe'yi yendi.Hande bu takımda elmas değerinde isim olarak Ana gerisinde olsa da manşet defans bilen smaçörleri olmadığı için Hande orda çok krıtik o as başladıkça Fener daha güçlü dediğimde oyuncu adı bildiği için voleybol bildiğini sanan sadece isim üzeerinden voleybol bilgisi sunan kişiler dalga geçiyorlardı benimle umarım bugün izlemişleridir Hande ilk set sakatlandı ilk set Fener çok rahat aldı zaten.Ana Arina dönmek zorunda kaldı Hande gidince Fener ve ilk 8 girmekte dahi zorlanan Thy 3-2 yendi Feneri helal olsun Thy'ye havalarını aldı Fenerlilerin.

Son düzenleme:
Eğer, Berka Buse Özden ya da Karmen Aksoy'la anlaşma durumu varsa (ikisininde yazın kontrattı bitiyor) Ayçin Akyol'la yola devam etmem. Çok içten bir Galatasaraylı ama savunması ve seviyesi şampiyonluk hedefi için yetersiz kalıyor.

Wang Yuanyuan'la da Zehra Güneş transfer edilmediği sürece devam edilmesinden yanayım. Oyunun her 2 tarafında da net şekilde fark yaratan oyuncu.

Yedek libero işine bir çözüm bulmalıyız. Hiç kimse olmazsa altyapıdan birini çıkarabiliriz.
Ayçin Akyol ile kuşkusuz devam edilmeli Wang Yasemin Ayçin Karmen dörtlüsü seneye olabilecek iyi bir orta hattı olur Ayçin giderse sıkıntı kesinlikle elde kalmalı.Karmen de benim de ilgilenelim diye beklediğim bir isim Berka şuan Vakıf dan ayrılmaz Berka hamlesi olmaz ama Karmen olası benimde ilgilenelim diye beklediğim biri.Çünkü seney Akimova-Bongaerts ikilisi oynasın diye 2 yerli orta ile oynadığımız bir çok maç olacak.

Akimova'nın sakatlık riskine karşı pç ve smaçör pozisyonlarını oynayabilecek bir oyuncu bulunabilir mi? İlkin ve Sylla varken Lukasik ve Frantti gibi iki yabancı yedek smaçöre gerek var mıydı?
Bu sezon yoktu ama gelecek sezon gerek var çünkü yabancı hakkı 6 ya çıkıyor Frantti de Lukasik de kadroya yazılabilecek.Bu sene Frantti biraz lüks oldu ama seneye iki yabancı smaçör yedeği çekilmeli bence Sylla İlkin arkasına.Hadi belki Frantti gelecek sezon kalır düşünceleri vardır yada bir sakatlık olur mu diye kalıyordur ona itirazım yok ama Timmerman boşu boşuna maaş alıyor şuan sadece Cev maçlarında oynuyor o maçları Yuan Yasemin Ayçin üçlüsü de rahat götürür zaten.Pç smaçör olarak da Frantti oynayabiliyor bu arada Vakıfbank da Gui onu sık sık pç yedeği olarak da kullanıyordu.

Kuzeyboru-Galatasaray maçı için bir konu açıldı mı bilmiyorum burdan yazıyım o yüzden.
Naz
Alexia
İlkin Sylla
Wang Yasemin
Eylül başladı
Alexia cidden forma benim hakkım dedi muazam oynadı.İlkinde süperdi.En eleştirdiğimiz şey biz neden geçen seneki sistemle oynamıyoruzdu bu maç sonunda o zevk veren oyuna döndük durmadan top çıkarıyoruz ortalar çok aktif kullanılıyo paslar dağılıyo bu maç beni çok umutlandırdı şuana kadar.Naz da dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi pasörlerinden ama bu sene kötü başladı ilk devre kötüydü bu maç Naz da ciddi anlamda iyi oynatıyor takımı.Futbol maçı ve bu maçı aynı anda izlemeye çalışıyorum ama bu maç o kadar mutlu etti ki beni geçen seneki ruhu gördüğüm için futbol maçını unutum.

Galatasaray 3-1 yendi Kuzeyboru’yu.Bugün çok iyiydik 3. set harici muazzam aşırı iyi bir takım vardı 3. set defans yapmayı bıraktı bir anda takım Kuzeyboru vurduğunu sayı yaptı ama o set dışı süper bir takım vardı helal olsun orta kullanımının önemine çok değindim bugün çok orta kullandık oda bizi rahatlattı ve cidden mükemel bir oyun vardı saha da helal olsun kızlara bu şekil oynamaya devam edelim ikinci devreye iyi oyunla başladık.

Tebrikler Galatasaray Daikin 🤩

İlkin Aydın

14/27 %52h, 1 hata, 2 bloklanma
2 blok, 2 ace, 3 hata ( 21 servis )
%79 pm, %57 mm ( 14 manşet, 1 hata )
18 sayı, +11 WL

Alexia Carutasu

20/41 %49h, 3 hata, 2 bloklanma
1 blok, 4 ace, 3 hata ( 20 servis )
25 sayı, +17 WL

Yasemin Güveli

7/11 %64h
7 blok
1 ace
15 sayı, +13 WL

Wang YuanYuan

14/9 %64 h
3 blok
1 ace

Myriam Sylla

31/15 %48 h
%50 pm %44 mm
15 sayı

Bugün herkes birbirinden iyiydi maçın yıldızı kim ben karar veremiyorum.Pasörlerimiz Naz ve Bongaerts ikisi de süperdi bugün.Eylül de her zaman ki çok iyiydi.Bugün bütün oyuncularımız maçın yıldızıydı geçen sene ki takım ruhu ve takım oyununu bugün gördüm bu oyun devam ederse başırı kaçınılmaz.İlk devre ciddi anlamda kalitesiz bir oyunumuz vardı ilk devrenin son maçı Göztepe maçı ile başlayan 3-4 maçtır geçen sezonki oyuna dönüş var sevindirici.

Sezon başından beri istediğimiz oyunu gördüğümüz sezon başından beri forma boş ısrarına forma yanı sponsoru eklendiği güzel bir maç oldu bu maç bence bütün taraftarı havaya getirdi bu şekil oynasınlar sezonun geri kalanında canımızı yesinler.

Geri