• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İlkin bu hafta oynadığı muazam oyunu ağrı içinde yapmış helal olsun.Maçtan önce belimden topuğuma kadar canım acıyor sözü çekiliğ bir taraftar tarafından atılmış maç öncesi 20 dakika civarı masaj yapılmış kendisine helal olsun.
Kuzey boru maçında da oynamasına çok ihtiyaç yoktu yani. Saçma olmuş.

Fb f4 ev sahipliğini almış yine. Adamlar bir şeyi hedefe koyuyor ve onu başarmak için bıkmadan uğraşıyor. Galatasaray olsa yatırımı keserdi fb hiç kesmedi. Bir Galatasaraylı olarak hayranlıkla takip etmemek mümkün değil. Galatasaray senelerdir bu şubelerde görünmemenin cezasını hep çekecek. Futbolda şampiyon olamadığımız an hiçbir ilgi çekiciliği olmayan bir spor kulübü gibi görüneceğiz. Bunda yatırım yapılmasın diyen taraftarlar da dahil olmak üzere kimlerin emeği geçtiyse hepsinin Allah belasını versin demek istiyorum.
Senin Galatasaray için 1 kuruş harcamadigini düşünüyorum safi ruzgar'sın. Ayrıca fb guzellemelerin midemi bulandırıyor.

Senin Galatasaray için 1 kuruş harcamadigini düşünüyorum safi ruzgar'sın. Ayrıca fb guzellemelerin midemi bulandırıyor.
Forumda olmasak çok da umrumda olmadığını farklı kelimelerle açıklardım :) napiyim yahu kus o zaman :)

Kuzey boru maçında da oynamasına çok ihtiyaç yoktu yani. Saçma olmuş.
Saha da 2 yabancı vardı İlkin yerine Frantti ya da Lukasik de oynayabilirdi biraz ırgat gibi kullanılıyoruz kızı 3 senedir.Ama İlkin de oyunun her alanında süper oynadı onun da özgüvenini katlamıştır o yüzden iyi ki oynamış ama riske atmasaydık keşke.

Forumda olmasak çok da umrumda olmadığını farklı kelimelerle açıklardım :) napiyim yahu kus o zaman :)
Mesele Forum değil Galatasaray. Bu foruma yazabiliyorsun diye akil taraftarlığa mı terfi ediyorsun? Gizem çok fazla talepkar birisin bu nedenle basit birşey sordum Galatasaray icin ne yaptın? Tek kuruş para harcamadiysan , hiçbir katkıda bulunmuyorsan rüzgar yapma diyorum bende. Bu arada böyle bir sorunun saçmalık olduğunun farkındayım , aşık olduğun renklere kimse ölçüm yapamaz maddi yada manevi. Konu sensin , senin Galatasaray'a gereksiz benzetmeler üzerinden devamlı sallaman.

Son düzenleme:
Mesele Forum değil Galatasaray. Bu foruma yazabiliyorsun diye akil taraftarlığa mı terfi ediyorsun? Gizem çok fazla talepkar birisin bu nedenle basit birşey sordum Galatasaray icin ne yaptın? Tek kuruş para harcamadiysan , hiçbir katkıda bulunmuyorsan rüzgar yapma diyorum bende. Bu arada böyle bir sorunun saçmalık olduğunun farkındayım , aşık olduğun renklere kimse ölçüm yapamaz maddi yada manevi. Konu sensin , senin Galatasaray'a gereksiz benzetmeler üzerinden devamlı sallaman.
Vallahi istediğini istediğin kadar yaz. Ben kimseye Gsliliğimi kanıtlamam böyle bi yola girmem. Senin benim gsliliğimi ölçmen benim umrumda değil. Ben kulüpte toz pembe manzaralar görmüyorum bu yüzden sallıyorum evet bazı şeyler değişmezse sallamaya devam edeceğim üzgünüm. Ben bundan zevk almıyorum ben kupalar iddialı kadrolar görsel şölen içeren voleybol basketbol akşamları geçirmek istiyorum. Ben herkes Galatasaray’a hayranlıkla baksın herkes burda oynamayı tercih etsin istiyorum. Ben Galatasaray gerçek bir spor kulübü olsun istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Burası da forum olarak bir taraftar olarak içimdekileri dökebildiğim nadir yerlerden. Benim adım soyadım belli. Nasıl Gsli olduğumu bilmesi gerekenler bilir ben kimseye bunun hesabını vermeyeceğim. Ben akil taraftarım sosyal medyadaki çoğu voleybol taraftarı Gsliler gibi burdaki bazı kişiler gibi ütopyada yaşamıyorum. Ben gerçekleri ve sorunları söylüyorum. Kendime voleybol bilgisi ve öngörüsü konusunda güveniyorum. Reelde de fikir alışverişi yapmak isteyen olursa ok benim için. Ama adı sanı belli olmayan fake hesaplar bana trol muamelesi YAPAMAZ

Ütopya da yaşıyorsun lafını zamanında ben size söylemiştim 😃 . Galatasaray iyiliğini düşünmek 2 yıldır burda yazdığın şeyleri az çok bildiğim için o şekilde olmaz diyimde bir tartışma havası istemediğim için umarım bu ivme de devam ederiz bu şube de ilerlemeye devam edebiliriz diyim.Herkesin amacı bu şubeyi iyi yerlerde görmek ama saçma değil mantıklı yorumlarla kulübü destekleyerek hep beraber bu şubeyi en iyi yerlerde görürüz umarım.Türkiyenin son yıllarda en çok geliri olan son yıllarda en çok taraftar çeken kasasını güzel doldurmaya başlayan bir kulübüz alt branşlar içinde bir fon bir havuz yapılması sağlanması herkesin amacı.Hiçbir zaman Fener olamayız onlar süper biz çok kötüyüz demek yerine nasıl oralara çıkarız diye düşünmek daha hayırlı olacaktır herkesin gayesi futboldaki başarımızın bütün branşlara nüks etmesi.

Son düzenleme:
Vallahi istediğini istediğin kadar yaz. Ben kimseye Gsliliğimi kanıtlamam böyle bi yola girmem. Senin benim gsliliğimi ölçmen benim umrumda değil. Ben kulüpte toz pembe manzaralar görmüyorum bu yüzden sallıyorum evet bazı şeyler değişmezse sallamaya devam edeceğim üzgünüm. Ben bundan zevk almıyorum ben kupalar iddialı kadrolar görsel şölen içeren voleybol basketbol akşamları geçirmek istiyorum. Ben herkes Galatasaray’a hayranlıkla baksın herkes burda oynamayı tercih etsin istiyorum. Ben Galatasaray gerçek bir spor kulübü olsun istiyorum. Bunun içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Burası da forum olarak bir taraftar olarak içimdekileri dökebildiğim nadir yerlerden. Benim adım soyadım belli. Nasıl Gsli olduğumu bilmesi gerekenler bilir ben kimseye bunun hesabını vermeyeceğim. Ben akil taraftarım sosyal medyadaki çoğu voleybol taraftarı Gsliler gibi burdaki bazı kişiler gibi ütopyada yaşamıyorum. Ben gerçekleri ve sorunları söylüyorum. Kendime voleybol bilgisi ve öngörüsü konusunda güveniyorum. Reelde de fikir alışverişi yapmak isteyen olursa ok benim için. Ama adı sanı belli olmayan fake hesaplar bana trol muamelesi YAPAMAZ
21 Ocak Vakıfbank maçımız var reel olarak voleybol paylaşımı yapalım tribünde olur mu? Burhan felek'te biliyorsun dimi salon yani maç sayfasına girme yanlışlıkla. Bekliyorum seni bu en önemli maçımızda!! Kim fake kim reel anlamış olalım .

Chieri 3-1 Milano yenmişti.Dünde az aklsın İmoco yeniyorlardı 3-2 zar zor aldı İmoco ve Degradi sakat daha o denkleme dahil olmadı Chieri de bizi Cev Cup finaline çıkabilirse iki takımda baya terletecek gibi.

Bu hafta son rahat haftamız bu iki maçtan sonra Vakıfbank ve Fener maçları geliyor.Vakıfbank çok bir hedef değil gibi muazam bir takım oldular bence şuan dünyanın en iyi takımı ama yenmemiz imkansız mı hayır doğru oynarsak her takım yenilir ama Vakıfbank maçı çok çok zor.Fener maçı asıl hedef olmalı bence Fenerden şuan maç çalabiliriz gibi duruyor ama kendi oyunumuzu oynarsak çalarız ilk devredeki Barbolini sistemi yerine 2. devre başından beri izlediğimiz geçen sene ki sisteme dönüş ile kafa kafaya oynarız.Vakıf maçı dediğim gibi alınabilir ama çok zor %80 falan Vakıf favori ama Fener maçı iki tarafa da bakıyor bence umarım alabiliriz ama kolay değil biz doğru oynarsak Feneri yenebiliriz evet ama Fener doğru oynarsa onlarda bizi rahat yener çok zevkli bir maç olacak gibi bu haftadan sonra o zorlu Vakıfbank arada bir Bahçelievler sonra Fener fikstürü geliyor.

İlk yarıda kaybedilen Zeren ve Eczacıbaşı maçlarını ikinci yarıda almamız gerekiyor öncelikli hedefimiz bu maçlar olmalı.
Ama Barbolini ile takımımızın bu yılki hedeflerine ulaşacağına inanmıyorum.

Son düzenleme:
Ben hala Massimo'ya güveniyorum. Bu kadar kolay üstü çizilecek bir koç değil.

Geçen yılki takımımızın mücadelesini seviyordum kaybetsek de kolay kolay vazgeçmiyorduk.

Barbolini şuan ilk yarı ve ikinci yarı diye ikiye ayrılıyor.İlk yarı iğrenç oynatan varlığı zarar veren takım sistemini bozmuş doğruları yanlışa çevirmiş bir Barbolini vardı.Ama ikinci yarıya güzel başladı 3 maçtır aslında tam istediğimiz oyunu oynuyor takım Barbolini eğer ısrarını kırmış şu 2 maçtır oynadığımız sisteme döndürdüyse takımı Barbolini için görüşlerim yumşar ama ilk devre kötü bir koç yönetimi izledik ikinci devre daha çok yeni başladı ama ben bir düzelme görüyorum ama devam eder mi etmez mi ilerleyen maçlarda görücez.

bu takimin duzelecegine inanmiyorum acikcasi oyle bi hava yok 10 sayi one gecsek ordan veririz seti

Vakıfbank ile bu sene 2 maç yapmış, 10 set oynamış, telafisi olmayan maçı kazanmış, teleafisi olan lig maçını kaybetmiş setlerde 5-5 berabere kalmış, topam sayıda uzak arak çekmiş, bu sezon Vakıfbank'ı yenebilen tek takıma karşı bu özgüven biraz fazla geldi.

Gerçi maça kadar Hande iyileşmez ise ve Vargas yine kötü gününde olursa olabilir aslında. Ana da formunu yakalayamamış olursa tabi. Yoksa ihtimal vermiyorum.

Fb Vakıfı daha sezon başlamamışken yendi Vakıf daha takım olamamıştı şuan yenmeleri çok zor sadece fener özelinde değil her takım için bu durum geçerli.Fb süper kupa maçında Vakıf da Cazuate harici oynayan oyuncu yoktu Bosko Markova falan dökülüyordu doğaldır sezon başlamamıştı ona rağmen 3-2 son anda gitmişti.Zaten lig maçında Vakıf çok rahat yendi Feneri dediğim gibi Fener özelinde değil Vakıf karşısında her takım için geçerli bu durum tabi Vakıfta yenilir hiçbir takım yenilmez değil ama ligin ilk devresi bile 3-2 bitti Fener-Galatasaray maçı ve biz daha domine oynamıştık o yüzden ben iki tarafa da yakın görüyorum Fener maçını.

Son düzenleme:
Fb Vakıfı daha sezon başlamamışken yendi Vakıf daha takım olamamıştı şuan yenmeleri çok zor sadece fener özelinde değil her takım için bu durum geçerli.Fb süper kupa maçında Vakıf da Cazuate harici oynayan oyuncu yoktu Bosko Markova falan dökülüyordu doğaldır sezon başlamamıştı ona rağmen 3-2 son anda gitmişti.Zaten lig maçında Vakıf çok rahat yendi Feneri dediğim gibi Fener özelinde değil Vakıf karşısında her takım için geçerli bu durum tabi Vakıfta yenilir hiçbir takım yenilmez değil ama ligin ilk devresi bile 3-2 bitti Fener maçı ve biz daha domine oynamıştık o yüzden ben iki tarafa da yakın görüyorum Fener maçını.
Çok rahat dediğin maç 3-2 bitti... Setler; 25-14, 21-25, 25-17, 23-25, 13-15 FB 107 sayı almış, VB : 96
Enteresan bir rahatlık anlayışınız varmış... :))

Het neyse... Bekleyelim, görelim.

Bu mantıkla bakılırsa bizim ilk devre Fener maçı içinde bence aynı kıyası yapmanız lazım o maçta 3-2 bitti bu özgüven biraz fazla geldi sözü sizin içinde geçerli.Vb-Fener maçı analizi yerine somut ilk devre iki takımın maçı var Gs daha dominant oynamış son anda elinden kaçırmıştı umarım bu sefer kazanan biz oluruz.

Julia Kudiess'in Novara'ya transferi Twitter'a düştü. Eğer Zehra Güneş'i almak gibi fantastik bir işe girişmeyeceksek Yuanyuan'ın sözleşmesini de bir an önce yenilemeliyiz. Orta oyuncu olarak ondan daha kaliteli ve fark yaratacak bir oyuncu kalmadı ortada.

Kaptan İlkin, Eylül, Yuanyuan, Yasemin ve Alexia'nın kontratları bir an önce yenilenmeli. Bunlardan birini bile kaybetmek (özellikle rakiplerden birine gitmesi) şampiyonluğa oynamak için hareket alanını daha da daraltır.

Ayrıca Kaptan İlkin'e verilen sözleri tutmak bu kulübün boynunun borcudur.

Geri