İnşallah doğrudur. Akimova adı geçenler arasında en çok istediğim.
İyi de ben o maçı FB rahat aldı demedim ki... Olaya maç maç bakarsanız yanılırsınız. Bunu anlatmaya çalışıyorum. FB iki gün önce THY de yenildi... Vakıfbank geçen hafta Zeren'ş kıl oayı yendi.. Her takım her maça aynı konsantrasyon ile çıkmaz. Mevzu bu...Bu mantıkla bakılırsa bizim ilk devre Fener maçı içinde bence aynı kıyası yapmanız lazım o maçta 3-2 bitti bu özgüven biraz fazla geldi sözü sizin içinde geçerli.Vb-Fener maçı analizi yerine somut ilk devre iki takımın maçı var Gs daha dominant oynamış son anda elinden kaçırmıştı umarım bu sefer kazanan biz oluruz.
Kesinlikle sağlıklı bir Akimova bu kadroyu tamamlayan mükkemel bir hamle seneye kendine çok hayran bırakacak.İnşallah doğrudur. Akimova adı geçenler arasında en çok istediğim.
Yok konuya Fb ile Gs ikilisine de maç yakın bence diyince ne bu özgüven demiştin de ordan başladı konu başı bu bunlar değildi yani bakalım maç gelsinde.İyi de ben o maçı FB rahat aldı demedim ki... Olaya maç maç bakarsanız yanılırsınız. Bunu anlatmaya çalışıyorum. FB iki gün önce THY de yenildi... Vakıfbank geçen hafta Zeren'ş kıl oayı yendi.. Her takım her maça aynı konsantrasyon ile çıkmaz. Mevzu bu...
Yani GS'yi zorlanarak yenen FB ile VB karşısındaki FB'yi aynı sanırsan büyük hata edersin... İki maçın motivasyonu çok farklı... Anlatmaya çalıştığım bu. Yoksa elbette FB de yenilir, VB de... Önemli olam bı iki takımı 3 veya 5 maçlık seride eleyebilmek...
Aslında buradaki olay yabancı sınırlaması yoksa yabancı orta kullanılması güzel olurdu ama Yuanyuan bence fiyat performans açısından mantıklı bir hamle değil. Begüm potansiyelli biri ama koyu fbli. Geleceğini sanmam uzun vadeli olarak.Akimova alınabilir bir risk...
Sahadaki yabancı sayısı artmayacak ise Yuanyuan dan çıkılmalı bence. Bir orta oyuncuya o kadar para gömmeye gerek yok. Orta oyuncu devri artık bitti.... Eskiden Torres, Ravva, Gipli, Thaisa ve Eda gibi orta oyumcular büyük fark yaratırdı... Artık öyle bir durum yok. Zira servisler izin vermiyor böyle bir şeye. Bugün en iyi hücum eden orta oyuncu ile en iyi blok yapan orta oyuncuyu tek vücutta birleştirsek; set başına 1 blok ve set başına 3 hücum sayısından daha iyisi mümkün değil... Değmez yani bu kadar katkı verecek bir oyuncuya milyon dolara yakın para vermeye. Al Kübra, Karmen vs çok da bir şey kaybetmezsin, bütçende power smaçöre ciddi boşluk kalır.
Bongaerts - Alimova
Tolok - İlkin
Karmen - Yasemin
Eylül
Begüm Firenze'de hiç süre alamıyor misal... Mümkünse şiddetle tavsiye ederim. Yoksa FB kapacak Eda sonrası için... Genç nesilde uzak ara en yeteneklisi ve gelecek vaad edeni O...
TamamdırNaz voleybolu bırakacaksa arayış olur onun dışı Naz ile devam edileceğini düşünüyorum.
İlkin hastalığınızdan vazgeçmelisiniz takıntı iyi bir huy değil. Birde böyle klnayeli cümlelerle kısır tartışma yaratmanızda ayrı rahatsızlık verici bir durum umarım bir son bulur.YuanYuanı tutmanın mantıklı tarafı yok çünkü gereksiz pahalı ve yabancı sınırı dolayısıyla sürekli oynatman şüpheli. Yerli pasör naz olacaksa nazın eline kaderimizin bırakılması düşünülüyorsa tabi Yuanyuana da ederinden fazlasını verelim ne olacak canım!
Akimova-Alexia
Sıla-Bongaerts
Yasemin-Kübra-Karmen-Ayçin
Sylla-AnaC-Zhu-İlkin
Eylül-Ayça
Sıla Akimova
AnaC-Zhu
Yasemin-Kübra
Eylül… as takım da bu olmalı. Keşke böyle bi kadro kurmayı akıl etseler ah ah… sezon gidişatına göre de şuraya bir orta takviyesi yapılır mis gibi sezonu kapatırdık. Ama tabi ki böyle bi şey yapılması teklif dahi edilemez çünkü ilkini oynatmak zorundayız!!!
Ben şampiyonluk hedefini çok zor görüyorum zaten Vakıf canavar gibi kadro kurdu seneye de hepsiyle devam sadece Derya yerine İvanovic gelicek orda da güç kaybı değil güçlenme var.Şuan çıkıp Haak aldık deseler bile seneye yine Vakıf favori olur gibi şuanlık görülen seneye hedef 3. olup CL de kalıcı olmak olacaktır.Vakıf bu sene de seneye de voleybolu domine edecek gibi ama 2 senenin sonunda kadro yenilenme ister o yenilenme doğru yapılamaz ya da oyuncu kaybı yaşanırsa Vakıf tahtı bırakır ama şu 2 sene dünya voleybolunda İmoco yerine tahta Vakıf geçti gibi duruyor.Maksat üçüncülük ile yetinmekse İlkin ve Sylla ile devam edilebilir. Akimova her ne kadar bir Antropova olmasa da EV ile başa baş oynanabilir. Tabi EV diğer smaçörü sürpriz bir hamle yapmaz ise.
Ama Yok hedef VB ve FB yi geçmek olacaksa kusura bakmasın kimse; o smaçörler İlkin ve Sylla değil. Çünkü bu iki bölüm sonu canavarının kadroları neredeyse kusursuz. FB seneye Hande'nin önüne Zhuang'ı getirecek. Eğer Ana C. dan çıkacaklarsa bence hiç düşünülmeden GS almalı.. Hatta Sylla ile takas etmeyi düşünmeli... Sylla ve İlkin aynı oyuncular zira... Bir takıma ikisi birden çapraz olmaz. Ancak birbirlerinin yedeği olabilirler. Tıpkı Ana ve Arina gibi... FB bu gerçeği yeni yeni anlıyor. GS nin ki bu kadar uzun sürmez umarım...
Ana C. yi EV alırsa o üçüncülük de. büyük tehlikeye girer.... Hatta mucizelere kalır.