• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ayçin'i gönderip Janset'i alma durumumuzda kalite artışımız olmayacak gibi duruyor. Ayçin gibi senelerdir takımla özdeşleşmiş genç oyunculardan birini kaybetmememiz gerektiğini düşünüyorum. Büşra Güneş'in yerine alıyorsak eğer mantıklı olur benim nazarımda.

Janset iyi oyuncu kötü değil iyi bir blokör.Taraftarda iyi ki Ayçin gitti Janset geldi havasında umarım haklı çıkarlar ve Janset daha iyi çıkar.Bence iyi transfer ama ben Ayçin’in daha iyi olduğunu düşünen azınlık taraftanım galiba bana kalırsa güç kaybettik ama Janset-Ayçin takasına taraftarın %80 i olumlu yaklaşıyor umarım haklı çıkarlar.Keşke Ayçin Janset ikisi beraber kalıyor olsa umarım öyledir Ayçin giderse bu hamle beni tatmin etmez.

Bu saatten sonra kim gelmiş kim gitmiş zerre önemi yok zira 5.lik beni heyecanlandırmıyor.

Boyle birsey oluyor sanırım su ana kadar yazilanlarla;
S: 🇹🇷 ? , 🇳🇱 Britt Bongaerts
OPP: 🇷🇺 Vita Akimova, 🇹🇷 Alexia Carutasu
OH: 🇮🇹 Myriam Sylla , 🇹🇷 İlkin Aydın, ? , ?
MB: 🇨🇳 Wang YuanYuan, 🇹🇷 Yasemin Güveli, 🇹🇷 Janset Cemre Erkul, ?
L: 🇹🇷 Ayça Aykaç , ?

Naz transferi herşeyi değiştirdi.Naz tutsaydık ilk 3 dışı kalırdık yine ama orayı zorlardık Naz çok önemliydi.Naz Vakıf haberi çıkınca yerli pasör de kalmayınca alınacak mallesef gelecek sezon ilk 3 ün çok dışındayız.Zeren kötü kadro kuruyo.Thy ve Gs ilk 4 yarışı verir yüksek ihtimal 4. oluruz ama ilk 3 hedefinden devam edilmeliydi kesinlikle çok büyük taraftar kitlesi vardı geçen sene ki o kadronun başarılarından gelen o kitle yavaştan dağılıyor gibi.Cev Cup alıp en azından Avrupa kupası görebiliriz umarım.

Buse Ünal ve Wu hamlesine bütün ivme değişir aslında çok da para gerektirmez bu ikili toplam 1 milyon bile almaz muhtemelen ama asla böyle bir hamle yapmayı düşündüklerini sanmıyorum.Buse sözleşme imzaladı ama Nilüfer sözleşme kırdırma da en kolay kulüp olabilir en az 2-3 transger var aklımda bedava sayılacak paralara en önemli oyuncularını bıraktıkları dönemler.En kısa örnek Julia geçen sene tek taşıyordu takımı 50 bin euro civarı bir paraya BJK ye sattılar o sezon tek oynayan oyuncularını umarım bunları akıl edecek birileri vardır.

Geri