• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ayçin'i gönderip Janset'i alma durumumuzda kalite artışımız olmayacak gibi duruyor. Ayçin gibi senelerdir takımla özdeşleşmiş genç oyunculardan birini kaybetmememiz gerektiğini düşünüyorum. Büşra Güneş'in yerine alıyorsak eğer mantıklı olur benim nazarımda.

Janset iyi oyuncu kötü değil iyi bir blokör.Taraftarda iyi ki Ayçin gitti Janset geldi havasında umarım haklı çıkarlar ve Janset daha iyi çıkar.Bence iyi transfer ama ben Ayçin’in daha iyi olduğunu düşünen azınlık taraftanım galiba bana kalırsa güç kaybettik ama Janset-Ayçin takasına taraftarın %80 i olumlu yaklaşıyor umarım haklı çıkarlar.Keşke Ayçin Janset ikisi beraber kalıyor olsa umarım öyledir Ayçin giderse bu hamle beni tatmin etmez.

Bu saatten sonra kim gelmiş kim gitmiş zerre önemi yok zira 5.lik beni heyecanlandırmıyor.

Boyle birsey oluyor sanırım su ana kadar yazilanlarla;
S: 🇹🇷 ? , 🇳🇱 Britt Bongaerts
OPP: 🇷🇺 Vita Akimova, 🇹🇷 Alexia Carutasu
OH: 🇮🇹 Myriam Sylla , 🇹🇷 İlkin Aydın, ? , ?
MB: 🇨🇳 Wang YuanYuan, 🇹🇷 Yasemin Güveli, 🇹🇷 Janset Cemre Erkul, ?
L: 🇹🇷 Ayça Aykaç , ?

Naz transferi herşeyi değiştirdi.Naz tutsaydık ilk 3 dışı kalırdık yine ama orayı zorlardık Naz çok önemliydi.Naz Vakıf haberi çıkınca yerli pasör de kalmayınca alınacak mallesef gelecek sezon ilk 3 ün çok dışındayız.Zeren kötü kadro kuruyo.Thy ve Gs ilk 4 yarışı verir yüksek ihtimal 4. oluruz ama ilk 3 hedefinden devam edilmeliydi kesinlikle çok büyük taraftar kitlesi vardı geçen sene ki o kadronun başarılarından gelen o kitle yavaştan dağılıyor gibi.Cev Cup alıp en azından Avrupa kupası görebiliriz umarım.

Buse Ünal ve Wu hamlesine bütün ivme değişir aslında çok da para gerektirmez bu ikili toplam 1 milyon bile almaz muhtemelen ama asla böyle bir hamle yapmayı düşündüklerini sanmıyorum.Buse sözleşme imzaladı ama Nilüfer sözleşme kırdırma da en kolay kulüp olabilir en az 2-3 transger var aklımda bedava sayılacak paralara en önemli oyuncularını bıraktıkları dönemler.En kısa örnek Julia geçen sene tek taşıyordu takımı 50 bin euro civarı bir paraya BJK ye sattılar o sezon tek oynayan oyuncularını umarım bunları akıl edecek birileri vardır.

Buse Ünal ve Wu hamlesine bütün ivme değişir aslında çok da para gerektirmez bu ikili toplam 1 milyon bile almaz muhtemelen ama asla böyle bir hamle yapmayı düşündüklerini sanmıyorum.Buse sözleşme imzaladı ama Nilüfer sözleşme kırdırma da en kolay kulüp olabilir en az 2-3 transger var aklımda bedava sayılacak paralara en önemli oyuncularını bıraktıkları dönemler.En kısa örnek Julia geçen sene tek taşıyordu takımı 50 bin euro civarı bir paraya BJK ye sattılar o sezon tek oynayan oyuncularını umarım bunları akıl edecek birileri vardır.

Silla, ilkin dahil gönderilip takım sıfırdan kurulmalı. Futbolda 10 kişi bjk yi yenip gelip maç seyrediyoruz ruhsuzluk tavan. Hiç bir oyuncuda kazanma ruhu azim vs yok.

Takımın sezonunu mart ayında bitirenleri, Eczacıbaşı takımından iki set almayı başaran eski italyan voleybolcuyu, ve sezonun en önemsiz maçını bitse de gitsek modunda oynayan tüm takımı tebrik ederim.
Parelel bazı evrenlerde hâlâ şampiyonlar ligine gidebiliyoruzdur belki bazı Forum kullanıcılarına göre bilemiyorum. Ama sezon bitti geçmiş olsun. Artık beşinci de olsan sekizinci de olsan farkı yok, ve tabii ki bu durumun hesabını kimse vermeyecek.

hucum edemeyen oyuncularla bukadar defans desen o da gerci

Takımın sezonunu mart ayında bitirenleri, Eczacıbaşı takımından iki set almayı başaran eski italyan voleybolcuyu, ve sezonun en önemsiz maçını bitse de gitsek modunda oynayan tüm takımı tebrik ederim.
Parelel bazı evrenlerde hâlâ şampiyonlar ligine gidebiliyoruzdur belki bazı Forum kullanıcılarına göre bilemiyorum. Ama sezon bitti geçmiş olsun. Artık beşinci de olsan sekizinci de olsan farkı yok, ve tabii ki bu durumun hesabını kimse vermeyecek.

Voleybol takımlarımızdan bu kadar memnun olmamana rağmen bir kere bile Dursun Özbek başlığına uğradığını, bir kere bile "Dursun Özbek istifa!" yazdığını hatırlamıyorum. Dursun Özbek başkanlığının 4. yılını tamamlamak üzere ve ne basketbolda ne de voleybolda tek bir kupa bile kazanamadı ama sizden tek bir ileti bile çıkmadı Dursun Özbek hakkında. Belki de paralel evrende yaşayan sizsiniz.

Son düzenleme:
Bigarelli geldiğinden beri bütün maçları kazandık devam Biga Hocam ama Çanakkale Biga'da devam çünkü böylesine birine kumda oyna denir. Kendisiyle devam edilirse ki edilecek gelecek sene de çöpe atılmıştır.
Bu heyecanlı hallerin hasını Angelo Vercesi yapardı, Bergamo'ya şampiyonlar ligi Çeyrek finalinde kaybedince oturup ağlamış bir adam. O İtalya'da şampiyonluğa oynatırdı takımı.

Ben 20 senedir buradayım basketbol ve voleybolda başarısız hiçbir başkana başarılı demedim futbol konularına yaptığım yorum da onu geçmez belki ama şunu biliyorum ki; Galatasaray'ın son yirmi yılda Voleybolun başına getirdiği herkes yanlış.
Bu sezon için yöneticilerin hem erkek hem kadın voleybol takımları için verdiği demeçler ortada sonuç da ortada. Kadın takımının neden o demeçleri gerçek yapamayacağı defalarca yazıldı sadece ben yazdım da demiyorum ama bu ne zaman yazılsa taraftarlık bu değil, bunları yazanlar Galatasaraylı değil ve hatta takımın morali bozuluyor dahi dendi takım da o sırada Sabunu leğene koyuyordu.
Ben kim ne kadar Galatasaraylı kim değil bunlarla ilgilenmem herkes emeğinden gelirinden zamanından veriyordur. Ben o sene çıkan takımla ilgilenirim ve 2025-2026 kadın takımı yanlış kurulmuş yanlış kişi tarafından antrene edilmiş ve bir başka yanlış kişi tarafından antrene edilen tüm bunların sonucu hedefi kalmamış sezon başı hedeflerinin de çok gerisinde kalmış bir takımdır.

Geçen sezon ki son topa kadar savaşan takımdan bu sezon ki ruhsuz takıma 1 sene de bu kadar çöküş olamaz.Hernandez hakkını yedik biraz geçen sene kadro temelini kuranda yönetende oydu evet bir iki alınması gereken maç verdi ama bütün büyüo takımları da yendi.Bence hakkını yedik keşke geri gelse 1.5 milyon bütçe ile harikalar yaratmıştı.Seneye kurulan kadrodan hiç mutlu değilim gelecek sezon ilk 3 umudu hiç yok Thy-Gs arası 4. olma yarışı olur 4. olmakta artık bir başarı değil 10 senedir falan 4. olacak kadrolar izliyoruz zaten bu sene iyi kadro kurduk uzun zaman sonra oda başarısız oldu diye verilen bütçe hemen geri çekildi ilk 3 takım yıllardır dünyanın en zirvelerinde bu takımları 1 senede geçemesin zaten en ufak başarısızlıkta bütçe çekiyorlarsa daha da bişey olmaz bizden.Gelecek sezon da iyi kadro kurulsa cidden derdim yeni gelişiyoruz orayı yakalarız ama gelecek sezon ki kadro beni tatmin etmiyor en az 5 sene daha biz bu şube de kupa hedeflendiğini göremiyecez gibi çok yazık.Gelecek sezon ki kadronun hakkını ruhunu afiyetle yediler.

Barbolini gittikten sonra takım savaşmaya başladı. Güzel oynadık ama daha kaliteli ve derin kadroya sahip olan takım kazandı.

Geri