• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

İlkin ve Alexia yetersiz kalabiliyor ama yerli bu oyuncular. Köşelerde verimi yabancılardan almak gerekirdi. Grobelna Lukasik Sylla Frantti. Yerli köşelerle Eczacı Fb Vakıfı geçemezsin zaten. Sylla beklentinin altındaydı. 7 yabancı alacağına 5 yabancı al kaliteli al.

Çünkü iki kadro arasında dağ gibi fark var.
Kimse bunu inkar etmiyor. Ama biraz mücadele görürsün, bunu koç vs değiştirmekle sağlayamazsın. Bu oyuncularda zerre Gs büyüklüğü bilinci yok. Laylaylom maça çıkıyorlar. 3-0 yine kaybet ama az mücadele görelim. Kaptanından pasörüne umursamazlık diz boyu. İyi bir sponsor gelirse paraya kıyarsada bu takımda ilkinmiş alexiaymış yaseminmiş görmek istemiyorum. Takıma gelen vasatlaşıyor sylla güya top seviye oyuncu olarak geldi her maç azalarak bitti. Neden çünkü, sporcular o takımda azim ruh görmezlerse onlarda zamanla salar. Bizdede yaşanan bu, gelen hiçbir oyuncu üstüne koymuyor aksine geriye gidiyor. Vakıfta vs anca yedek olacak oyuncuları sabah akşam burda pofpoflayıp duruyoruz.

Bu arada Eline Timmerman ne oldu çinliden daha iyi idi

Son düzenleme:
İlkin ve Alexia yetersiz kalabiliyor ama yerli bu oyuncular. Köşelerde verimi yabancılardan almak gerekirdi. Grobelna Lukasik Sylla Frantti. Yerli köşelerle Eczacı Fb Vakıfı geçemezsin zaten. Sylla beklentinin altındaydı. 7 yabancı alacağına 5 yabancı al kaliteli al.
Sylla geldiğinde hepimizi çok sevindirci seviye atlatacak bir isimdi ama mallesef hiçbirşey yapmadı seneye Sylla yerine oynayabilecek power bir isim şart gününde olursa Sylla oynasın tabi ama bu sezon performansı ile seneye de gelirse sıkıntı bildiğimiz Sylla dan çok çok uzak mallesef demek istemiyorum bu terimi ama yattı biraz bizde bu sene.

Dün Vakıf bizi ağır yenmişti ama bugünde finalde Eczacı'yı ağır yeniyorlar.Sezon başı demiştim zaten Vakıf bence şuan dünyanın en iyi takımı diye belli şahıslardan Fener daha iyi diye tepki yemiştim Vakıf yüksek ihtimal hiç zorlanmadan hem Kupa Voley hem Sultanlar Ligi hem de Şampiyonlar ligi üçünü de zorlanmadan alacak gibi zaten lig de yakın rakibi bile yok çok rahat alır ligi CL de erken final yarı finalde onlara tek diş geçirebilecek İmoco var bence onları da eleyip şampiyon olurlar.Sadece bu sene değil seneye de öyle olacak gibi Fener Eczacı gibi boşa para saçmıyor bizim gibi düşük bütçelerle sistem kurmaya çalışmıyorlar hem sistem kurup hem de para yatırıyorlar en takdir ettiğim takım.

Dün Vakıf bizi ağır yenmişti ama bugünde finalde Eczacı'yı ağır yeniyorlar.Sezon başı demiştim zaten Vakıf bence şuan dünyanın en iyi takımı diye belli şahıslardan Fener daha iyi diye tepki yemiştim Vakıf yüksek ihtimal hiç zorlanmadan hem Kupa Voley hem Sultanlar Ligi hem de Şampiyonlar ligi üçünü de zorlanmadan alacak gibi zaten lig de yakın rakibi bile yok çok rahat alır ligi CL de erken final yarı finalde onlara tek diş geçirebilecek İmoco var bence onları da eleyip şampiyon olurlar.Sadece bu sene değil seneye de öyle olacak gibi Fener Eczacı gibi boşa para saçmıyor bizim gibi düşük bütçelerle sistem kurmaya çalışmıyorlar hem sistem kurup hem de para yatırıyorlar en takdir ettiğim takım.
Bende bunu diyorum bize adam akıllı bir sponsor yada zengin iş adamı olmadan, bizim klup olarak koca kamu bankası ile mücadele etmemiz mümkün değil. Ali Koç gidince fener anında sendeledi. Bence fener iyi kadro kurmuştu ama oyuncularında aşırı durgunluk var alacakları ödeniyormu ödenmiyormu bakmak lazım. Eczacı kadrosu bütçesine göre yine iyi oynuyor fenerin beğenmediği oyuncular ve sırf iticiliğinden çoğu kişinin kadrosunda istemeyeceği ebrarla yine iyi mücadele ediyorlar. Vakıf bu sene alamazsa avrupa kupasını yine parayı basıp en iyi oyuncuları takımına katar.

Sadece para da yetmiyor bazen en güzel örnek Fener ve Eczacı ama Eczacı baktı senelerdir başarı gelmiyor Boskovic Hande yollayıp yeni yapılanmaya girdi ve güzel oldu bence Antropova Ebrar Uzelac gibi çok iyi köşe hattı kurdular.Vakıf zaten kaliteli oyuncularla iyi bir sistem kurdu seneye de devam etiriyor.Bizim de bu kulübe zengin taraftarlar çekmemiz lazım onun içinde güzel bir hava lazım geçen sene o hava sağlandı ama bu sene dağıldı çünkü lig de başarısız bir takım izledik ama Cev Cup yeniden alevlendirebilir.

Can Bedel halla yerli pasörün belli olmadığını söyledi bir yerli pasör ve Wu hamlesine bütün hava değişebilirdi ama yerli pasör konusunda çok geç kaldık alt seviye bir yerli pasör gelirse seneye Akimova oynatamıyacaz.

Geri