• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

3 numarada size olarak eksik kaldık yine. Oraya iyi bir Amerikalı oyuncu şart ama piyasada da kim var bilmiyorum. Diğer Amerikalı oyuncuyu daha skorer bir isim isterdim ama uzun rotasyonumuz da eksik kaldı. Stokes, Teaira ikilisinden biri gelmezse ki şu an için öyle duruyor, son hakkımızı da oraya kullanacağız gibi. Keşke Kamiah yerine Temi’yi alıp 2 ve 3 numaraya kıta dışını kullanabilseydik.

Euroleague ön elemesi daveti aldığımız kesin mi? Henüz resmi açıklama yok..

Juhasz'ı izlemedim açıkçası ama geçen sene hem WNBA hem de Familia Basket statsları buradan yazılanın aksine iyi bir şutu olduğunu göstermiyor. Tam tersi dış şutu geçtim faul atışlarında dahi %50 civarlarında gözüküyor. Burada mutlu olunan kadar meziyetli bir oyuncu gibi durmuyor. Tabi ben sadece statslar üzerinden düz bir yorum yaptım izleyen arkadaşlar daha iyi biliyordur.

Soylenenlere göre revize;
Teja Oblak - Derin E.
Kamiah Smalls - Gökşen F.
Ayşe C. - Sude Y.
Awak Kuier - Elif B.
Dorka Juhasz - T.Mc Cowan

Fagbenle Çin'e gitmeye karar verince McCowan ile anlaşma sağlamışız. Yerli kontenjanından olması avantaj umarım form durumuna da çeki düzen verir ve katkı sağlar. Şubede kesinlikle şampiyonluk hedefleniyor ona eminim. Kadro hem derin hem kaliteli. Sadece Sude konusunda şüphelerim var. Oraya bence bir şutör lazım. Şut konusunda zorlanacağız.

Teja Oblak - Derin E.
Ayşe C. - Sude Y.
Awak Kuier - Elif B.
Çok ciddi potansiyelli bir takım kuruldu ancak untulmamalı bu sene en çok sıkıntı çektiğimiz kendi pozsiyonunu yaratabilen, tecrübeli winner şütör bir combo Guard ile oyunu yönlendirebilen kaliteli sağlam bir kanat oyuncusu da eklenirse bu takım Euroleague'de ilk 4'e girer Ekrem hocanın meziyetlerini hatırlaması şartıyla..

Çok ciddi potansiyelli bir takım kuruldu ancak untulmamalı bu sene en çok sıkıntı çektiğimiz kendi pozsiyonunu yaratabilen, tecrübeli winner şütör bir combo Guard ile oyunu yönlendirebilen kaliteli sağlam bir kanat oyuncusu da eklenirse bu takım Euroleague'de ilk 4'e girer Ekrem hocanın meziyetlerini hatırlaması şartıyla..
Hala transfer lazim bir kere bence net skorer bir isim gerekli ilk olarak sonrasına bakılır sezon içerisinde ama iyi kadromuz bence de.

Teja Oblak - Derin E.
Ayşe C. - Sude Y.
Awak Kuier - Elif B.
Bu takımın çok net şutör ve skorer eksikliği var. Geçen sene yaptığımız hatayı umarım yine yapmayız. 2-3 ve 3-4 oynayabilen ABD'li 2 skorer transferi şart oğlu şart.

Şimdi de McCowan hamlesini yalanlayan duyumcular var. Fagbenle ve McCowan olmazsa kimi almalıyız?

🏀 ÖZEL | Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Dorka Juhasz transferine ilişkin iddialar hakkında Eski Açık'a konuştu!

🗣️ "Dorka Juhasz ile ilgileniyoruz, gündemimizde yer alan bir oyuncu ancak henüz biten bir şey yok, sözleşme imzalamadık. Kadın basketbolda kadromuza takviyeler olacak."

🔗 @canbedell

Almışlardır herhalde böyle bir oyuncuyu imza aşamasına getirip kaptırmak olmaz

Geri