#21 Boniface N'Dong

Bugün sakatlığı yüzünden sahada az kaldı ama yüreğiyle oynadı. O kısa sürede büyük katkı verdi. 2-3 blok, pota üstündeki topları alması.... Arroyo ile birlikte bu takımda en çok saygı duyduğum isimlerden birisin. Seneyede burada kal.

derler ya hani; yaş 35 yolun yarısı eder diye, n'dong'un ne şairden ne de şiirden haberi var :)

Bu forumu bu yüzden seviyorum işte. İnanilmaz enfes yorumlar ve duşünceler ile karşîlasiyorum. Bu yorumda onlardan biri. Klavyene sağlik Furkan Ağabey... Bu adam ne yapilip ne edilmeli ve seneye de bu takimda kalmali. Seneye Euroleague'de çok ihtiyacimiz olacak çünkû kendisine. Emeğine sağlik Dong.

Kara incimiz.
Kendisini bir tarafa , yüreğinide söküp terazinin diğer tarafına koysunlar. Bir gram yukarı çekerse namerdim.

Not : Abartmıyorum

Takım soldan boş bir turnike yedi drive eden Banvitliyi hatırlamıyorum fark 17 oldu...Ergin Hoca dedi artık bu kötü savunmayı ancak NDong düzeltir aldı oyuna...Orada maç döndü..Takımı ayağa kaldırdı NDong savunması, 3-4 etkili hücum performansıyla ve en önemlisi sahada duruşuyla...Son periyotta takım mesajı almıştı zaten...Yüreğine Sağlık

İğnelerle de olsa takımını bu yolda yalnız bırakmadı ya, adını iyice kazıdı gönüllere. Zor şartlarda sahaya çıktığı bu son maçtaki katkıları da müthiş değerliydi.

Helal olsun sana Boni, çok büyük karaktersin, çok...

Başıma iş gelmeyecekse KSK serisi ve şu ana kadar ki Banvit maçlarının kahramanı.

Her ne kadar ilk maç Arroyo, ikinci maç Marko öldürücü darbeyi vursalar da serideki tüm maçlara hep geride başladık. İlk 2 maç ortalama 8-10 sayı dün ise 15 sayı geride idik. Farkın kapandığı ve maça ortak olduğumuz tüm anların başlangıcı Dong'un oyuna girişi

Basketbolu bıraksın ya da 1 sene daha oynasın farketmez ama iz bıraktı. Ve hepimiz biliyoruz ki ''iz bırakanlar unutulmaz.''

Ndong candır. Son yıllardaki en iyi pivotumuz ki benim en sevdiğim isimdir bu takımda ama onu övmek için bize çok büyük hizmetleri olan Andric'i kötülememek lazım ki bence Andric şu an bizim takımda şaha kalkar bir performans verirdi hele Ergin Hoca ve Arroyo ile birlikte. Pasör özelliği olan bir uzun Ersin ile birlikte.

Tamam Andric'i kötülemeyelim ama bahsedildiği gibi Ndong candır. Son zamanlarda sadece Galatasaray'a değil TBL'ye bu kadar baskın (hem savunmada hem de hücumda) bir pivot gelmedi.

Ndong candır. Son yıllardaki en iyi pivotumuz ki benim en sevdiğim isimdir bu takımda ama onu övmek için bize çok büyük hizmetleri olan Andric'i kötülememek lazım ki bence Andric şu an bizim takımda şaha kalkar bir performans verirdi hele Ergin Hoca ve Arroyo ile birlikte. Pasör özelliği olan bir uzun Ersin ile birlikte.

O dediğim söz bir arkadaşa mesaj içeriyordu, kendisi hep o paralelde şeyler yazıyordu çünkü, şimdilerde piyasada görünmez oldu.

Andric'e gelirsek de, asla üst seviye takımlarda oynayabilecek kalitede bir oyuncu değil. Perde yaparken yaptığı faulleri hatırlamak bile tüylerimi diken diken yapmaya yetiyor. Pivot dediğin N'Dong gibi olur, keyfini çıkaralım...

Gerek Karşıyaka gerekse Bandırma deplasmanlarında çok büyük oynadı.
Finalin 3.maçında isyan ateşini yakan adamdı. Görkemli kariyerinin sonunda üstelik sakat sakat gösterdiği azim ve hırs MUAZZAMDI.

Uzun kollari,hirsi ve dev cüssesi ile pota altini karartan Siyah Dev :) Bugün son kez bir resital sun bize insaAllah bu sene için :) Her attigin sayi olsun insaAllah Siyah İnci :)