#21 Boniface N'Dong

Büyük nimet bence kendisi takımımız için. Savunmada, ribaundlardaki etkinliği bize çok şey katıyor. Hücumda da fena kullanmıyoruz aslında onu. Takıma eklediği çok önemli şeyler var ve yaşı onun için sadece tecrübe kaynağı oldu şu ana kadar. Müthiş bir profesyonel hakikaten.. Basketbolumuzun Drogba'sı :)
 
Ndog’un sol el yüzük parmağında kırık tespit edildiği ve 10 gün basketboldan uzak kalacağı belirtlidi. Banvit maçını kırık parmakla tamamlayan Ndog, Hacettepe Üniversitesi ve Türk Telekom maçlarında forma giyemeyecek.
 
Çok ciddi bir şey değil galiba. Bir dinlenme fırsatı bulur bu arada belki. Hem Sertaç'ın için de bir şans olur bu, play-off öncesi onun durumunu da görürüz.
 
"Galatasaray MP'de şok sakatlık" haber başlıklarını görüp tıklayınca yüreğim ağzıma geldi, 10 günü görünce derin bir oh çektim, çok şükür. Neler yaşadık bu sezon, 10 gün ne ki..
 
arkadaşlar, ndong'un durumu hakkında bilgisi olan var mı acaba? ted kolejliler maçında oynamamış sanırım umarım sakatlığı düzelmiştir
 
Kimse bana demesinki takımın en yaşlısı O dur diye. Bu ne hırs bu ne istek helal olsun sana. Tek başına savaştı muhteşem oynadı. Yani büyük takımların oyuncusu olduğunu gösterdi yine. Bugün kazandıysak en büyük pay onun. Yani sanki yapılanları birtek o hazmedememiş ona görede hırsını sahaya koydu. Tekrar helal olsun sana N'Dong.
 
Sezon içerisinde yeterince kullanamadık. Belki de GS formasıyla son 4-5 maçı. Neyse hakkını verelim. Karşıyaka serisinin MVP'si. N'Dong öyle garip bir adam ki kendisinden iyi birçok pivot var ama rakibi bu kadar korkutan pivot var mı merak ediyorum. Aminu seri boyunca resmen tırstı adamdan. Savunması sezon boyunca oldukça iyiydi ve bugün hatırlanınca hücumunu da taçlandırdı. Seri boyunca oldukça iyi, bu akşam olan maçta ise kusursuzdu.
 
Ndong takımın en büyük gücü. onun varlığı rakibin dengesini altüst ediyor. Arroya takımın yıldizi gibi gözüksede bence en önemli parçası Ndongtur.
 
sözleşmesi 1 senelik mi? hemen anlaşalım o zaman. gördüğüm en iyi pivotlardan biri. maçın bir anında 3 sayılık çizgisinin orada aldığı topla potaya gitti ve basket oldu. bu boyla böyle hareketlilik, aynı oranda kısa mesafe ve serbest atış isabetleri keza. eurolig'de çok iş yapar.
 
Basketbolu bırakma fikrinden vazgeçirilip 6. yabancı olarak bizle devam etmeli.

İki maçtır olağanüstü bir rol üstlendi takımda.
 

Üst