• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#21 Boniface N'Dong

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serkan Er
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
orta mesafe, bir uzuna göre muhteşem serbest atış yüzdesi, 1 e 1 hücum bitirmesi, 1 e 1 savunma başarısı, rebo... ne ararsan

Tecrübesini ağırlığını koydu Karşıyaka serisinde aynı performansını finalde de göreceğimize eminim

İz bırakan isimlerden olacak.Tek adım kaldı,kupayı kaldırmamız.

Çok Büyük oynadı KSK serisi 3.maçında.
Umarım finalde de performansını arttırarak sürdürür.

Yeri çok zor dolacak seneye

Ulan diyorum bazen senelerce kimleri pivot diye getirip oynattılar.
Ha sevdiklerimizde oldu aralarında yalan yok ama N'Dong'u izleyince çok acayip oluyorum.
Pivot lan adam işte.
biz Fatih Solak'tan, Cemal Nalga'dan, Hüseyin Demiral'dan, Serdar Tabay'dan, medet umarken demek ki pahalı takımların taraftarları böyle hissediyormuş.
Misal yalan söylemeyim ben hatırlamam ama bir Handlogten'den bahsedilirdi evvelden çok iyi oyncuymuş birde Koch vardı.
Hele bir dönem sezon içersinde sürekli alıp gönderdiğimiz uzunlar olurdu bazıları sezon sonuna doğru gelir iyi oynar keşke kalsa derdik ama gönderilirlerdi.

Kekşe N'dong 1 sezon daha kalsa doya doya izlesek. Şahsen bence Manu ve Arroyo gibi oynatan kısların gelişinden sonra tamamen takımın kontrolünü aldığını düşünüyorum N'Dong'un.

Barça bile Ndong'un yokluğunu bu sezon dolduramadı.

Bugün yine enfesti. İlk yarida maça tutunmamizi sağladi. Kal bizimle be Boni !!

Pivot neymiş bize öğreten adam. Keşke kalsa 1 yıl daha

Samimiyeti,büyük adamlığı röportaj verirken gözlerinden okunuyordu.

Sakattı ama kocaman yüreğiyle oynadı dün.

Vücudu ne kadar götürüyorsa o kadar kalsın bizimle.

Stay with us Ding DONG.

bundan birkaç ay önce n'dong için yatmaya gelmiş diyenler vardı zaman çabuk geçiyor..

Andric'ten sonra gözümüz gerçek bir pivot gördü sonunda.

Çok büyük oynuyor, sezonun en önemli değerlerinden...

Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı, Boniface N'Dong'a 1 yıllık yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor (via; basketdergisi)

Pivot hocası olarak devam edebilse keşke,çok karakterli biri.

Nazar değdirdik :( İnşaAllah ciddi birseyi yoktur.

Nedir durum? Serinin kalaninda oynayabilcek mi?

Ergin Ataman : ''MR temiz çıkmıştı, çok büyük bir terslik olmazsa Ndong oynayacaktır".

Özür dilerim N'Dong reis sezon ortasında söylediklerim için . İyi ki utandırdın beni :)

Geri