#21 Pops Mensah-Bonsu

Serbest atış çizgisinden topu çembere değdirememesini biri açıklasın bana. 1-2 kere yaptı bunu üstelik. Bu ne laubaliliktir? Kaçırdığın serbest atışların yarısını atsaydın şampiyonduk şimdi. Gidecekler listesinde açık ara 1 numarasın benim gözümde.

Serbest atış çizgisinden topu çembere değdirememesini biri açıklasın bana. 1-2 kere yaptı bunu üstelik. Bu ne laubaliliktir? Kaçırdığın serbest atışların yarısını atsaydın şampiyonduk şimdi. Gidecekler listesinde açık ara 1 numarasın benim gözümde.

Genel manada Bonsu'nun hareketlerinden ben de şikayetçiyim. Hatta sezonun yüzde 70'ini de laubali oynarak geçirdi doğru. Ama final serisinde iyi savaşıyor. İki kere topu çembere değdiremedi kızdım ama oyunda kaldığı sürece savunma, ribaund ve hücum anlamında her şeyi verdi. O mücadelesi de o iki topu affettirdi bana göre. Ama tabii kesinlikle gitmeli.

Dün gece bu seride ilk defa kendin gibi oynadın. Son maçta da bu hırsı ve mücadeleyi gösterirsen karşı yakada seni durdurabilecek ve karşında durabilecek 1 tane bile adam yok. Son maçın bayrak adamı ol, sende o potansiyel var, hadi bakalım...

Luksa Andric'de airball atardı, Furkan'da hiç güvenilir değil. Bu laubalilikten değil. Hairston'da bu kadar kötü değildi. Son zamanlarda güce yoğunlaşmalarından olabilir.

Bu sezon beni en çok çıldırtan oyuncuydun Bonsu. Olumlu katkıların için teşekkürler. Yolun açık olsun. Oly'nin almasına da şaşırdım açıkçası.

Bu sezon formamızı giyen Pops Mensah-Bonsu Olympiacos'a transfer oldu. Yunan kulübü transferi resmen açıkladı. Kendisine kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyorum.

Begic ile bakalım nasıl olacak.

Birde Oly sakat bir oyuncuyu niye almak istedi ilginç !!!

Pops potansiyeli çok yukarıda bir oyuncu sakatlıkları olmasa şu anda çok daha farklı olurdu.

3 sezondan fazla NBA'de 5 farklı takımda oynamış ve Avrupa'da Joventut-Cska-Maccabi-Galatasaray ve en sonda Olympiacos almış.Bu takımlar birşeylerin farkında olmasa almazdı.

Neyse umarım bu yeteneği bir daha keşfetmeye kalkmayız.Olympiacos'ta mutluluklar Bonsu'ya bizden uzak durduğu sürece seveceğim bir oyuncu olacak.

Ohoo geçmişe dönersek.. Bonsu'nun şimdiki durumundan bahsediyoruz. O da pek iç açıcı değil maalesef. Olmayan savunmasıyla, o dizleriyle biraz zor patlama yapar bu saatten sonra. Sonuç olarak gittiğine sevindim. Oly'de fazla tutunamaz bence.

İsmail Şenol iyi hatırlatmış: bu sezon GS-Olympiacos maçında Bonsu , Begic-Printezisle yumruklaşmıştı, acaba Oly taraftarının tepkisi ne olur bu transfere ?

Uçan adam yolun açık olsun.Ömer Onan'ın üstünden bastığın smaçı kimse unutamaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sakatlık sorunları yaşamazsa seneye Euroleague sürprizi olabilir.Bu sene çoğu maçı sakat oynadı tam verim veremedi.(özellikle playoff dönemi dizine tam yüklenemediği için post up savunmasından bile kaytardığına şahit olduk)Ama ilk zamanlarını hatırlamakta fayda var.Bir diz sorunu yaşamayıp tüm sezon o performansı verirse sezonun sürpriz ismi olabilir.Yazacağım abartılı gelecek belki ama fiziksel kapasitesi tam Bonsu Lasme'den falan bariz iyi oyuncu.Tabii ben kendi klübümüz adına Bonsu riskinin alınmamasından memnunum.

Yolu açık olsun

yürekli sahada herşeyini veren bir basketbolcuydu ama bence fiziksel deformasyonları yüzünden artık bu seviyelerin oyuncusu değil
yolu açık olsun

Olympiacos'ta başarılı olabilir ama bu bizim için yanlış bir transfer olduğu gerçeğini değiştirmez. Oly'de alacağı süre maksimum 15 dk olur. Uçar kaçar, seyirciye kendini sevdirir. Bize en az 25 dk tüm gücüyle oynayacak bir adam lazımdı, yine lazım olmaya devam edecek sayesinde.

Yolu açık olsun, başarılar.