#21 Pops Mensah-Bonsu

yapacak bişey yok derhal yazın bi pivot alıp bonsuyu göndericez. o ilk geldiğinde double doublelardan sonra 2 sayı 4 ribaunda kadar düştüyse yollanmalı. 2 sayı 4 ribaundu ben olsam ben de yaparım

Scout raporlarını ve David Blatt'ın açıklamasını hatırlayın. Bonsu'nun dizleri büyük risk. 2 ay iş yapar sonra 2 yine ortalarda gözükmez ardından yine bir şey yapar böyle sürer gider.

En başta alınması hataydı.

Beşiktaş serisinde çok iyi maçlar çıkardı. Çünkü savunma da çok zayıftı Beşiktaş potaaltı.

Aynı enerjiyi Banvit potaaltında göstermiyor. Nedeni ise Banvit pota altının iyi isimlerden atletik isimlerden oluşması.

Ben Ülker karşısında daha iyi bir Bonsu bekliyorum. Çünkü atletik bir pivotları yok. Eminim ki final serisinde bize istediğimiz Bonsu'yu izletecek.

Yeter ki Allah'in izniyle şu Banvit serisini Cuma günü bitirelim...

fenerin şu uzunları karşısında böyle berbat savunma yaptın ya helal olsun sana be. Biz karşı pota altı maden derken adamlar bizim pota altını yol geçen hanına çevirdiler yazık. 2 tane smaç yapıcam diye git gel yapıyorsun potalar arası.

Oynayana değil oynatana bakın. Sakat adamın yerine sakat adam aldık. Bonsu bitik bitik bitik.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Luksa Andric bile olsa senin yerine iş yapar en azından Arroyo ile 2li oyun oynayıp helalinden her maç +10 sayı atardı be. Bu kadar ruhsuz, vurdumduymaz olunmaz.Nerde Aralık ayındaki Bonsu nerede şimdi ki

Kendisinin Galatasaray formasi giymesini, once bu buyuk armaya, ardindan ise bizlere yapilmis bir saygisizlik olarak goruyorum.
Hele ki Furkan'in suresinden calinip, kendisine daha fazla dakika verilmesini kul hakkinin gasp edilmesi olarak yorumluyorum.
Muhtemelen uzunca yillardir takip ettigim ve omrum yettigince de takipcisi olacagim Galatasaray basketbolunda hicbir isimden kendisi gibi nefret etmeyecegim.

Kendisinden en memnuniyetsiz olan insanlardan biriyim,bu konuda netim.Yalnız 3. çeyrekteki hamlesini can çekişir vaziyette olduğumuz esnada yaptı,muhtemelen maçı kurtardı orada.

Gösterme zamanın gelmedi bize artık gerçek bonsuyu, hiç mi düşünmüyorsun bu hoca beni ne kadar önemsiyor, performans bakımından aynı mevkide oynadığım oyuncudan daha kötü olmama rağmen ondan daha fazla süre alıyorum diye.Hiç mi sormuyorsun kendi kendine ben bana duyulan bu güven duygusunu nasıl haksız çıkartmam diye.Senden beşiktaşta oynarken 14 sayı ortalaması yakaladığın performansı istemiyoruz artık istesende yakalayamassın zaten. Ama şunu adım gibi biliyorum ki sen gerçekten istersen ne kleiza ne oğuz nede zoric senin karşında duramaz bundan kimsenin şüphesi dahi olmasın.

Sezonun anahtar maçı olan 5.maçda gerçek bonsuyu göreceğimize ve hepinizi şaşırtacağına canı gönülden inanıyorum