#21 Pops Mensah-Bonsu

Kesinlikle yeterli bir takviye değil. Sadece Euroleage için deniliyor ama orası için bile sertlik ve sağlamlık açısından bizi taşıyamaz.

Sakatlıklar ve bu tür gerçek manada sağlam olmayan ve ne vereceği büyük bir soru işareti olan oyuncular getirmek mantıklı değil.

Ergin Ataman gibi çok dğerli ve özel bir koçumuzdan tanıdığı değil tanımadığı daha sağlam oyuncu tercihi beklerdim, bu olmadı...

Ben yine de heyecanlandım.İddaa ediyorum oynadığında film izlemeye gelen taraftar bile istemeden zıplayıp yumruğunu havaya kaldıracak.Ve Allah'ın izniyle Jawai de dönecek.

Bonsu İstanbul'a gelmiş.

[video=dailymotion;x16j2fk]http://www.dailymotion.com/embed/video/x16j2fk[/video]

sadece eurolig de oynatmak amacıyla alınıyorsa, kadromuzda 7. yabancı konumunda bulunan macvan ne olacak. gönderilecekmi, gönderildimi.

Abi bana öyle geliyor ki biz Bonsu transferi için Jawai'den önce yada bağımsız olarak anlaşmışız gibi bu kadar kısa sürede olması falan Euroleague'de denendikten sonra lisans mecbur çıkacak Furkan ve Jawai'nin sakatlıkları var.

Macvan için bir talibi çıksa hemen gönderileceğini hoca yaz aylarında dahi söylüyordu zaten.

Lakovic için de böyle konuşuyorduk Macvan'ın durumu da buna benziyor. Bir kulüp bulunacaktır. Bonsu pota altımıza bir sertlik katar. Hücum anlamında kendisinden çok şey alamasak bile ribaund ve savunma kısmında bize katacağı faydanın yanı sıra 4 numara bölgesinde ki oyuncuları da rahatlatacağından orada ki oyunculardan daha iyi verim almamızı sağlayacaktır. Tabi ki sağlıklı bir Bonsu için dediklerim geçerli. İnşallah bir sıkıntısı olmaz.

Geldiğinden beri çok iyi işler yapıyor. Bugün rakibin üstünden bastığı smaç olağanüstüydü, sakatlığının etkisini atmış gibi.

Aman nazar değmesin, 41 kere maşallah diyelim.

Her maç takımın en iyileri arasında yer alıyor. Gerek savunması gerek ribaundları gerekse hucumu ileondan beklenenleri yerine getiriyor. Daha dominant maçlarıda olacaktır.

Renkli gözlüleri Abdi'ye almamak gerek. Nazar değiyor sonra.

Oyuncuları da tembihlemek gerek maç öncesi, salona girerken sağ ayakla girsinler.

Eskilerde Nba'den düşer mi , düşse bize gelir mi diyorduk. Şimdi seneye sadece euroleague'de kullanalım diyoruz. Baya yol gitmişiz ve bunu görebilmek çok güzel. Aman nazar değmesin.

Ben dün beğenmedim açıkçası. Maçın başında yürüyerek dönüyordu savunmaya. Ayrıca Bonsunun yüzü dönük Ersin gibi şutu yok mu arkadaşlar ?

Dün öyle çok boş kaldı ama potaya bakmadı.