Maşallah diyorum ben de. Dizleri sakatlıktan yeni çıkmış biri gibi değil de başarıya aç bıçkın bir delikanlı gibi oynuyor Pops. Böyle devam eder umarım.
Ceza falan
verilmemesi lazım şahsi fikrim
Benim
merak ettiğim Bonsu ile Begic aynı cezayı alacak mı. Sanmıyorum.Yunan lobisi iş yapacaktır.
Murat Özyer de bir zahmet birşeyler yapsın o zaman. Hatta Lutfi Arıboğan mümkünse Ünal Başkan ve hatta ve hatta Turgay Demirel de gerekli hamleleri yapsınlar. Ağır tahrik olduğu çok belli. Ayrıca Printzeis de var kavga da. O namussuz da Bonsu'ya vurmaya çalışıyor.
Ama yürekli adammış bu Bonsu da he. Hemde öyle bir yerde 2 oyuncuya Allah ne verdiyse vuruyor Bir başka sevdim şimdi Bonsu'yu
Murat Özyer daha ülke içinde bu takımın sorunlarını halledemiyor , uluslararası bir sorunda hiç tenezzül bile etmeyecektir bu duruma.
Ünal Aysal'ın bu şubeye hiçbir müdahalesi yoktur. Tamamen sözde profesyonellere bırakmış görünüyor şubeyi.
Lütfi Arıboğan'ı bilemem. Lobileri olan birisi el koyar mı koyar ama şu ana kadar ondan da bir şey göremedik pek fazla basketbol şubesine.
Turgay Demirel ise Bonsu'ya mesela 3 maç ceza verilirse ona bi 3 maç da benim hatırıma ekleyin diyecek birisidir. Hatta durumu öyle bir noktaya getirir ki EL'den men bile yeriz Turgay beye kalsa bizim durumumuz.