#21 Pops Mensah-Bonsu

Maşallah diyorum ben de. Dizleri sakatlıktan yeni çıkmış biri gibi değil de başarıya aç bıçkın bir delikanlı gibi oynuyor Pops. Böyle devam eder umarım.

Maşallah maşallah.Çok korkuyordum geldiğinde ve alanlara isyan bile ettim.Yedirdi bana şimdilik lafları.Yedirsin de zaten.Fazla zorlamasın kendini yine de.

İyi oyunundan daha ziyade istekli olması, sanki kendini ispat etmeye çalışan bir genç oyuncu gibi iştahlı olması beni en çok sevindiren. Son 2 maçta Erceg'de katıldı buna. Böyle devam.

Eline sağlık keşke başlamışken tüm ordaki taraftarları ve bizdeki bir kaç ruhsuzu da elden geçirseydinde akıllansaladı onlarda.

Benim
merak ettiğim Bonsu ile Begic aynı cezayı alacak mı. Sanmıyorum.Yunan lobisi iş yapacaktır.

Murat Özyer de bir zahmet birşeyler yapsın o zaman. Hatta Lutfi Arıboğan mümkünse Ünal Başkan ve hatta ve hatta Turgay Demirel de gerekli hamleleri yapsınlar. Ağır tahrik olduğu çok belli. Ayrıca Printzeis de var kavga da. O namussuz da Bonsu'ya vurmaya çalışıyor.

Ama yürekli adammış bu Bonsu da he. Hemde öyle bir yerde 2 oyuncuya Allah ne verdiyse vuruyor :) Bir başka sevdim şimdi Bonsu'yu :)

Pısırık olmayan, hak edene hak ettiğini veren oyuncuyu severim de, kalan maçlarda eldeki tek pivot Furkan kalacak, bu çok kötü oldu.

Murat Özyer de bir zahmet birşeyler yapsın o zaman. Hatta Lutfi Arıboğan mümkünse Ünal Başkan ve hatta ve hatta Turgay Demirel de gerekli hamleleri yapsınlar. Ağır tahrik olduğu çok belli. Ayrıca Printzeis de var kavga da. O namussuz da Bonsu'ya vurmaya çalışıyor.

Ama yürekli adammış bu Bonsu da he. Hemde öyle bir yerde 2 oyuncuya Allah ne verdiyse vuruyor :) Bir başka sevdim şimdi Bonsu'yu :)

Murat Özyer daha ülke içinde bu takımın sorunlarını halledemiyor , uluslararası bir sorunda hiç tenezzül bile etmeyecektir bu duruma.
Ünal Aysal'ın bu şubeye hiçbir müdahalesi yoktur. Tamamen sözde profesyonellere bırakmış görünüyor şubeyi.
Lütfi Arıboğan'ı bilemem. Lobileri olan birisi el koyar mı koyar ama şu ana kadar ondan da bir şey göremedik pek fazla basketbol şubesine.
Turgay Demirel ise Bonsu'ya mesela 3 maç ceza verilirse ona bi 3 maç da benim hatırıma ekleyin diyecek birisidir. Hatta durumu öyle bir noktaya getirir ki EL'den men bile yeriz Turgay beye kalsa bizim durumumuz.

Murat Özyer daha ülke içinde bu takımın sorunlarını halledemiyor , uluslararası bir sorunda hiç tenezzül bile etmeyecektir bu duruma.
Ünal Aysal'ın bu şubeye hiçbir müdahalesi yoktur. Tamamen sözde profesyonellere bırakmış görünüyor şubeyi.
Lütfi Arıboğan'ı bilemem. Lobileri olan birisi el koyar mı koyar ama şu ana kadar ondan da bir şey göremedik pek fazla basketbol şubesine.
Turgay Demirel ise Bonsu'ya mesela 3 maç ceza verilirse ona bi 3 maç da benim hatırıma ekleyin diyecek birisidir. Hatta durumu öyle bir noktaya getirir ki EL'den men bile yeriz Turgay beye kalsa bizim durumumuz.

Turgay Demirel Bonsu ligimize kötü örnek oluyor diye 5 maçta biz verelim der... Söz konusu GALATASARAY çünkü

Ünal Aysal'ın lobisi ve bağlantıları oldukça güçlüdür. Bu konuda Lütfi Arıboğan ile gerekli lobileri yapacaklardır.
Ama en az 1 maç garanti duruyor bu da en önemli maçta en önemli oyuncumuzdan yoksun olacağız demektir.
Bonsu'ya gelince şu an takımda fark yaratan tek oyuncumuz. Diğerlerinin hiç birisi isine layık oynayamıyor maalesef.
Biizm takıma Bonsu gibi savaşan yürekli oyuncular lazım. Gordon bile bu tarz bir oyuncuydu o da sakatlandı.