#21 Pops Mensah-Bonsu

Begic resmen kaçıyor yahu Begic'i dikkatli izleyin. İlk yumruğu atıp kaçmış 4-5 sene önceki Carmelo'nun kavgada yaptığı gibi. Bu da videosu.
NY Knicks vs. Nuggets fight - FULL VERSION [Dec. 16, 2006] - YouTube
Ataman'ın maç sonu söyledikleri , düşündükleri değildi tabiki. Burada eleştirilmiş ama söylemesi gerekeni söyledi. Daha az ceza için tabiki ''biz kendi içimizde cezalandırırız'' diyecek. Adam çıkıp '' Begic kaşınınca benim oğlan verdi beyninine küsküyü '' mü deseydi ? :D

Kusura bakmayın ama bonsuyu övenleriniz var delikanlı adammış vs. Tamam kabul ediyorum ağır tahrik var ama, bonsu şuan takımın en önemli oyuncusu. Muhtemelen ceza alacak ve oynayamayacak. He bende olsam aynısını yapardım belki ama keşke biraz sinirlerine hakim olabilseydi.Malaga ve Gora maçlarını kaçırması bize pahalıya mal olabilir. Bu arada eğer o Pirintezis ve Begiç, Bonsu ile aynı cezayı veya daha fazlasını almazsa yazıklar olsun THY'ye , yazıklar olsun yönetime.

Ben sadece o harekete tepki olarak görmüyorum Bonsu'nun yaptığını. Kesin maç için sözlü sataşma ya da başka mücadeleler sırasında yapılan pis hareketler (hafif dirsek atma, itekleme) sonrası bu hareket bardağı taşırdı. Ha sakatlıklardan sonra bir de ceza ile oyuncu kaybetmek de artık uç bir saçmalık oldu.

Özellikle iç saha maçlarımızda bizlere çok büyük iş düşüyor, takımımıza destek olmamız lazım, zaten sportif olarak kulübümüz düşüşte hiç olmazsa seyirci desteğimizle takıma destek olalım. Özelliklede Bonsuya.

Kendisine gelen ağır,can acıtıcı darbe ve farklı mağlubiyet psikolojisi ile Bonsu'nun karıştığı kavga anlayışla karşılanabilir ancak övgü ve eline sağlık noktasına gitmemeli...Boks takımı değil bu sonuçta...Böyle şeylere gereksiz destek verip takımı bu tip şeylere yönlendirmek doğru olmaz bence...Ön planda her zaman basketbol takımının menfaatleri gelir...Pivot olarak birtek Furkan kaldı elimizde ..Önümüzde kritik maçlar var ve bu bize önemli yara verebilir...Twitter'da çok güzel bir mesaj atmış...Bu olayın ne olumlu ne olumsuz bir tepki vermeden kapatılması lazım... İlk yumruklaşmadan sonra Begic'i takip edip tekrar yumruk atmasa dediğiniz gibi cezası muhtemelen rakip oyunculardan az olacaktı ama bu şekilde eşit ceza verirler... Yukarıdaki mesajları okuduktan sonra bana kızanlar olacaktır ama benimde naçizane fikrim bu...

İşin içinde Printezis ve Begic de olduğundan bence para cezası alacak 3 oyuncu da.. Bizim Ergin Ataman ve Bonsu'nun da mesajları ortamı yumuşatıcı.. Ben pek zannetmiyorum maç cezası çıksın..

Begic ve Printezis karaktersizler 2 kişi tek kişi'ye vuruyorlar ama karşıdaki Pops Olunca böyle yersin yumruğu helal olsun.

Biz ne zaman kendi oyuncumuzu korumayı,savunmayı öğreneceğiz.ondan sonra şikayet ediyoruz yönetim savunmuyor şöyle böyle diye. Adam bonsu'ya durup dururken dirsek atıyor, Bonsu'da reaksiyon gösteriyor buna.

Pops isterse 40 sayi 50 reb ortalama yapsın, yine de önümüzdeki yıl 5 numarada asla 1. Opsiyon olmamalı, bunca yasanandan sonra.

Bu tür riskli oyunculara 'sakatlik halinde sözleşme fesih hakkı' elde edilerek düşük ucretlerde yeni kontrat önerilebilir.

Galatasaray da Bonsu için nimet şu an. Kimsenin antrenmana bile almadığı adam bizimle Euroleague oynuyor.

BILGI | Euroleague'den ceza ile ilgili resmi aciklama geldi. Aciklamaya gore oyuncumuz Pops Mensah-Bonsu 3 karsilasmadan diskalifiye edildi ve 10 bin euro para cezasi aldi. Olympiakos'tan Mirza Begic 4 mac men ve 15 bin euro para cezasi,Printezis ise 3 mac men ve 10 bin euro para cezasi aldi.

Forum ahalisi Yunan lobisinden bahsediyordu bizde de THY lobisi var :)