#21 Pops Mensah-Bonsu

Eskisi kadar güçlü değil ama yine de taraftarı ve takımı ateşlemeyi başarıyor Bonsu.

Zalgiris maçında da son periyottaki smaçları ve bloğu baya gaz verdi takıma.

son dönemde her maç bir moral bozukluğu,bir memnuniyetsizlik.yüzünden düşen bin parça.bugünkü Beşiktaş maçındada aynıydı.anlamıyorum derdi ne.çok beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen,bu tarz memnuniyetsiz sporcular her zaman itici gelmiştir.

son dönemde her maç bir moral bozukluğu,bir memnuniyetsizlik.yüzünden düşen bin parça.bugünkü Beşiktaş maçındada aynıydı.anlamıyorum derdi ne.çok beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen,bu tarz memnuniyetsiz sporcular her zaman itici gelmiştir.
Normal değil mi abi son maçlarda 100 kiloluk adamsın bütün maç gidiyorsun geliyorsun eline 1 veya 2 defa değerse şanslısın.Ve bu tek maçta değil bir aydır böyle.Bir süre sonra seninde direncin kırılır.Aynı ifade Cenk'te de var ona da herhangi bir pas verilmiyor. Allahtan Furkan iyi niyetli ondan kurtarıyoruz.

Son dönemlerde savunması çok yumuşak kalmaya başladı, bu durum da bize pota altında ciddi sıkıntılar yaşatıyor. O pota altını karartan eski hallerinin çok gerisinde, sezonun kalan kısmı için endişeliyim...

Ergin Hoca da Bonsu'dan tam olarak memnun değil ki gündemde 5 numara transferi var.

Artıları eksilerini bir kenara bırakırsak ne olur orta mesafe şutu kullanma Bonsu.Ordan smaca kalk yarı yolda hatalı yürüme olsun ama şut olarak kullanma.

Ersin Dağlı geldiğinde performansı artacaktır. Performansının artması bence Ersin Dağlı'nın gelişiyle doğru orantılıdır. Daha az süre alacak ve daha diri & hırslı olacaktır.

Uzun süre pops ile oynamak onun performansını düşürür Ersin Furkan Pops rotasyonu çok iyi olacaktır. Macvan ve Erceg'den verim alabileceğimizi düşünmüyorum ara sıra tek maçlık parlamalar hariç.Fakat bonsu ile seneye kesinlikle devam edilmemeli.

Kesinlikle büyük hayal kırıklığı.Beşiktaş döneminde bayağı beğenirdim.İsmi geçtiğinde de sakatlık riskine rağmen gelmesine sevindim,başlarda da iyiydi.Ama şu son 2 ayki halini Fenerbahçe dönemindeki Gist olarak tanımlıyorum.Maç boyu savunmada,hücumda efor falan harcamadan bir tane sansasyonel hareket yapayım bana yeter mantalitesiyle oynuyor.Şu haliyle Erceg-Macvan ikilisine göre bile daha zararlı.Furkan'dan çaldığı zamana yazık ama hoca da nedense Furkan'dan daha fazla ısrar ediyor kendisinde

Sanırım gelmeden önce bahsedilen fiziki&sağlık durumunun etkileri de işin içinde diyebiliriz. Zira ilk geldiğinde ortaya koyduğu performans ile şu an arasında gece-gündüz gibi fark var. Temponun onun durumunu etkilediğini söylemek sanırım yanlış olmaz.