Lisansı yok bildiğim kadarıyla. Zaten geçici lisans ile oynamadı mı?
Bora 0 3 Haz 2014 #282 Alpaslan Koç' Alıntı: Lisansı yok bildiğim kadarıyla. Zaten geçici lisans ile oynamadı mı? Genişletmek için tıkla ... Tekar geçici lisans çıkartabiliriz diye biliyordum?
Alpaslan Koç' Alıntı: Lisansı yok bildiğim kadarıyla. Zaten geçici lisans ile oynamadı mı? Genişletmek için tıkla ... Tekar geçici lisans çıkartabiliriz diye biliyordum?
Alpaslan Koç 0 3 Haz 2014 #283 Bora Akatan' Alıntı: Tekar geçici lisans çıkartabiliriz diye biliyordum? Genişletmek için tıkla ... O zaman bilemicem. Bonsu'nun sözleşmesi feshedilip gönderilse üzülmem.
Bora Akatan' Alıntı: Tekar geçici lisans çıkartabiliriz diye biliyordum? Genişletmek için tıkla ... O zaman bilemicem. Bonsu'nun sözleşmesi feshedilip gönderilse üzülmem.
M Muhammed Selçuk 0 3 Haz 2014 #284 bonsu yerine şu adam oynasa 2 faul alana zoric-oguzu darmadağın ederdi.
Bora 0 27 Ocak 2018 #285 Bayern Münih'in Zenit'i yendiği Eurocup maçında çapraz bağları kopmuş ve sezonu kapatmış. Geçmiş olsun.
Bayern Münih'in Zenit'i yendiği Eurocup maçında çapraz bağları kopmuş ve sezonu kapatmış. Geçmiş olsun.