Hiç bir zaman EL de F4 filan hedeflemeyeceksek(bana göre bu sezon bile imkansız değil) Macvan bu takımda oynayabilir. Her sene acaba diyenler olacaktır. Halbuki şöyle bir adamın basketbolunu inceleyelim, Partizan ve Hemofarm da eline geleni atıp yaptığı istatistiklerden başka bir şeyi olmadığını görebiliriz. Fundamental, saha görüşü, hız, çeviklik, şut gibi özelliklerinin hiç biri üst düzey değil, oyun zekası idare eder, kalıbı fena değil ama Top 16 daki takımlarda o pozisyonda ondan kötü kim var diye de düşünmek lazım. Onu da geçtim Türkiye de bile başa oynayan takımların o pozisyonda oynattığı yabancılar Macvan dan daha iyi.
Geniş bir kadronuz ve yabancı sınırlamanız yoksa Erceg iyi bir alternatiftir, Macvan ise hep overrated bir oyuncu oldu, zaten ne olabileceği çıplak gözle izlendiğinde belli oluyor. Şu forumda senelerce Murat Kaya, Lakovic(daha çok Erceg gibi kadro mühendisliği hatasıydı), Macvan gibi oyuncuların yanlış seçimler olduklarını ısrarla yazdım. Bir oyuncuyu fırsatçılık yapar gibi kötü oynarken eleştirmeyi pek sevmiyorum o yüzden nispeten iyi istatistikler yakalamışken bunları yazmayı daha uygun gördüm.
Macvan ı beğenmiyorum, kaynağım da gözlerim ve geçmişte bu oyuncuya dair gözlemlerim, benden başka da beğenmeyen pek çok kişi var ki bir türlü elden çıkaramadık. Umarım daha da iyi istatistikler yapar da elden çıkarabiliriz, oyunda kaldığı sürece çok ekstra işler yapmadıkça takım için yararlı da bulmuyorum zaten ama Ersin in sakatlığında, o pozisyonu Erceg e bırakmış bir takımda kim olsa yararlı olması gerekir.