#25 Milan Macvan

Ücretinde indirime gidip kalması en iyisi olur. Macvan ve Erceg'ten memnunum ben.

Gelecek sezon yabancı sınırında -bence- esneme olacağı için 4-5 oynayan Dubljevic'i de kadroya katabiliriz ayrıca.
 
Macvan'ın ücretinde indirime gidebileceği yönünde yönetimden bir duyum alındaysa bilemem?.. Ama normal şartlarda bana pek olası gibi gelmiyor. Macvan bunu yapacak biri olsaydı, sezon başında biz onu gözden çıkarttığımız zaman daha düşük bir kontratla, oyanayabileceği bir takıma giderdi. Benche hapsolmayı göze alıp bizde kalmazdı. Nitekim, sakatlık sorunu olmasa şu anda benchte oturuyor olacaktı.
 
Macvan serbest kaldığında ona 500 bin civarından fazla para veren çıkacağını sanmıyorum, şu an en azından bizim takımda bir rolü var, inşallah tekrar Euroleague'de oynayacak, takımı da seviyor diye düşünüyorum, gitmesi sorun yaratmaz ama hem genç olması hem de savaşçı kimliği ile Erceg'i tamamlaması nedeniyle rotasyonda kalmasını tercih ederim.
 
Macvan bildiğim kadarıyla geçici lisans ile oynuyordu.Ne zamana kadar geçici lisans hakkına sahip?Sakatlar dönene kadar mı?
 
Bu seçim durumu bizim federasyona ne kadar süreli bir sözleşme sunduğumuzla alakalı (en az 45 günlük - en çok değiştirilen oyuncunun sözleşme süresi kadar)... Biz sezon sonuna kadar bir sözleşme sunduysak tercih hakkımızı çoktan kullanmış olabiliriz...Ama daha kısa süreli bir sözleşme sunduysak söylediğiniz gibi o sözleşme süresi sonunda tercih yapacağız...Sanırım Marko'nun sakatlık bitiş tarihini az çok tahmin ederek o kadar süreli bir sözleşme sunmuşuzdur...Ama belli olmaz idari konularda çok acemi bir ekip var şubede...
 
Bugün maçı alan hücumda ne kadar Arroyo isede savunmada döküldüğümüz maçta oyuna girip savunma ateşini yakan adam Macvan oldu...Macvan ile ilgili olumlu daha söylenecek çok şey var ama biraz daha izleyelim bakalım....
 
Zeka denilen olayın ufak bir kırıntısı bile yok kendisinde.2 senedir bir topla fast break'e çıkma çabası çok becerebiliyormuş gibi.Rakip yarısahaya geçip sonra geri pas yaptığını gördük,rakip sahada tek başına duran oyuncuya asist yaptığını gördük.Hala neyin ısrarıysa.Ver oyun kurucuna top sürmeyi beceremiyorsun çünkü.Bunu anlamak için daha kaç fast breakte top kaybını göreceğiz.Bugün kapı önüne konsa keşke diğer vatandaşı ile birlikte
 
Macvan'a sezon başında lig lisansı çıkarılmamıştı. Bu sene yürürlüğe giren kural ile uzun süreli Marko sakatlığı nedeniyle geçici lisans çıkarıldı. Marko dönmüş ama Dudley de olmadığı için 4 numara rotasyonu eksik kalmasın diye geçici lisans iptal edilmemiş ve Erwin'in dönüşü beklenmişti. Erwin de döndüğüne göre sezon başındaki formata geri dönülmüş oldu.
 
Savunma ribaundunu alıp karşı potaya kadar tek başına ölümüne top sürüşü bitirdi beni :) Sadece içinden geleni yapıp, yüreğini ortaya koymasıyla kalpleri fethetti :)
 
Final sersinin kalan maçlarında mutlaka kadroya dahil edilmeli. Savunma sertliğimizi arttıracak başka bir kozumuz yok.
 

Üst