#33 Ender Arslan

Kendisinin kötü oynamasını, hücumda yaptığı inanılmaz tercih hatalarını, savunmada ayakta duramamasını , 3. çeyrekte oyunun gidişatını değiştiren komik sportmenlik dışı faulünü geçtim aldığı süreler yüzünden Tutku Açık'ı kaybetmek üzereyiz.
Katılıyorum. Oyun el yakıyorken Ender'in yerine Tutkuyu tercih ederim. Özellikle Tutku ve Lakovicin böyle anlarda direksiyona geçmesi gerekir.

Tutkuya bakıpta sonra bu adamı eleştirenleri anlamak gerçekten mümkün değil maç boyunca elinden geleni yapıyor çoğu zaman asist olsun diye saçma paslar atmıyo nolursa olsun geriye ilk koşan oluyo ama yerin dibine sokuluyo gerçekten garip..
Burdan Tutkuyu beğenmiyorum diye birşey çıkarılmasın ama Ender daha kaliteli bi oyuncu

karşı takımın pırpır guardına hücum faul aldırmak konusundaki yetenegini çok seviyorum...bir de olmayacak yerde kullanıp isabet buldugu 3lüklerini...faydasız lako yerine çift guardlı sistemde enderi tercih ederim

Beni yanlis anlamayin ama bir oyuncuyu overken digerini neden yeriyorsunuz.

Çünki bu;bir çok Türk insanının tipik özelliği.Anlatmaya çalıştığı bir fikri desteklemek ve inandırıcılığını arttırmak için karşılaştırma yaparlar ve karşılaştırılan diğer obje devamlı olarak kötülenir.

Bizim taraftar profilimizde de bu tarz arkadaşlardan bolca mevcut.

transfer haberi açıklandığında Fenerli bu yeaa diyenler bile vardı burda...
iyi oynar kötü oynar gününde olur veya olmaz ama bu takımın armasını, formasını sonuna kadar benimseyip bu takımın felsefesine uygun mücadele ediyor...
ben yıllardır buralarda oynuyorum, milli takım guardıyım tribide yok...
Aslan Ender Arslan

aynı şeyler Cevher içinde geçerli...

Yani ne diyim bilmiyorum ki basketbolun atılan sayı ile ölçülemeyeceğini ne zaman anlarız onuda bilmiyorum.

Ender takım teslim olmaya hazırlanırken öyle bir üçlük attı ki hem şanssızlığımızı kırdı hem takımı uyandırdı. Son bölümde aldırdığı hücum fual yine başlı başına dönüm noktası denilebilecek bir pozisyondu. Ancak hala istatistik olarak konuşmaya bayılıyoruz. Sahada durduğu süre boyunca, salak saçma hareketlere girmeyen, takımını yönetmeye çalışan ve bunu çok büyük bölümde başaran ve sıkıştığımız anlarda sorumluluk alabilen bir oyuncu Ender.

Bütün bunları bir kenara bırakıyorum, dün iğrenç oynamış, maçı zora sokan yegane oyuncu dahi olsa senaryoda, o maç sonunda Tutku ile omuz omuza galibiyet sevincini yaşaması, taraftarla paslaşmalası, 'Şampiyon Cim-Bom!!' diye dolu dolu bağırması önemli olan 3 ay önce 'fb bu yeaa' denilen bir Milli Takım oyuncusunun bu aideyeti hissetmesi ve bize yansıtmasıdır. Yoksa 20 sayı attığı 7 asist yaptığı maçlarda olacaktır hiç merak etmeyin.

Ender'in gelmesini en cok destekleyenlerdendim. Efes de iken de severdim onu. 20+ sayilari olmasa da Ender farkli. Oyle anlarda 3'luk atiyor ki mac kopacakken geri geliyor. Tutku'yu zaten sevdigimi bilen bilir. Bence o da iyiydi dun. Cevher'e evet karsi cikanlardandim. Ama o da toparladi kendini.

Ender'i severim, iyi niyetinden de şüphem yok. Hatta sarı-kırmızı ayakkabıları ona çok yakışmış. Ama dünkü Siena maçında perdeden adamı savunamadı ve Oktay Hoca'nın kendisine kızması sonucu kenara gelip ''ben napıyım yaa'' diye bağırması hoş olmadı. Haklı olabilir ama bizim takımımızda yaklaşık 1,5 senedir böyle birşey olmuyor ve bundan sonra da olmayacaktır. Biraz daha dikkatli olacağından şüphem yok Ender'in. Savunma yapmak gerçekten sabır işi..

Hiçbir zaman güvenilmeyecek bir guard,şutu desen oda iyi değil fakat kafasına eserse sallar 4-5 üçlük girerse girer girmezse şansımıza küselim.Kritik zamanlarda faul kazanır yine güvenemezsin çünkü bilirsin kariyerinde böyle zamanlarda faulleri kaçırarak saç baş yoldurduğu zaman çoktur,takımı oynatma konusuna gelirsek neyse hiç gelmeyelim bu konuya ama ülkede üst düzey guardlar yetişmediği sürece Ender tarzı oyuncular ülkenin önemli takımlarında ve milli takımda şans bulur ...

Doğan'cım selamlar.Ender'le ile ilgili görüşlerinde bir değişiklik var mı acaba?

Erdal, bir sus istersen ya senin kadar takıntılı bir adam görmedim hayatımda. Andric amcanın oğlu da mı bu kadar savunuyorsun ya da beğenmediğin adamlar ile kan davan mı var ? Bir gün de anlamlı bir eleştiri yap ya, senin Andric'in bugün liseler arası basketbol turnuvasındaki uzunlar kadar sert iken, hatta silah olarak değil de sadece rotasyon uzunu iken (bana göre ve inatla) biz bunu defalarca yazmıyor, sana veya başka birilerine gönderme yaparak belirtmiyoruz farkındaysan. Zorla, sabır taşırarak konuşturmayın adamı lütfen..

Ender'in ne sakatlığı var? Bilgisi olan biri var mı? Hiçbir sitede, maç esnasında hiçbir yorumcudan bir bilgiye rast gelmedim.

Ender sakatmış ondan kötüymüş.geçin abi.hayatı boyunca 2. guarddı ender.10 senedir istikrarsız ve yetersiz.takıma katkısı 0.lucas bu takımın tek guardı.ender arslan hiç bir işe yaramayan bi adam.