#33 Ender Arslan

Kuşkusuz galibiyette önemli pay sahibi.Yaptığı 6 asistle milli takımımızın en iyi asist ortalamasını(3.6) yakalayan oyuncu.Umarım böyle devam eder.

Kerem Tunçeri falan yalan, takımın reyizi Ender ASLAN.

Ya kardeşim Ender müthiş oynamış olabilir ama bir maçla şu değerlendirmelerden vazgeçelim.Kerem geçen sene son saniye basketiyle Sırpları eleyip finale çıktığımızda kraldı,dün son atışta sayı çıkaramayınca tü pis kaka oldu.Şu an evimize dönseydik neler olurdu düşünemiyorum.Milli formayı sonuna kadar hek edip terleten adamları kıyaslamayalım lig başlayıp bize rakip olunca istemesende konuşulur zaten :))

Ya kardeşim Ender müthiş oynamış olabilir ama bir maçla şu değerlendirmelerden vazgeçelim.Kerem geçen sene son saniye basketiyle Sırpları eleyip finale çıktığımızda kraldı,dün son atışta sayı çıkaramayınca tü pis kaka oldu.Şu an evimize dönseydik neler olurdu düşünemiyorum.Milli formayı sonuna kadar hek edip terleten adamları kıyaslamayalım lig başlayıp bize rakip olunca istemesende konuşulur zaten :))

Ben de Melih Özkul gibi düşünüyorum ama senin dediğinden dolayı değil.Kerem Tunçeri'nin oyunu kurması ile Ender'in oyunu kurması arasında fark var.Ender Arslan oyun içinde takımı daha iyi yönetiyor.Kerem Tunçeri, perdeden kurtulan Ömer Onan'a asist yapıyor genellikle.Ama Ender içeri giriyor dışarı çıkartıyor, uzunlarla pick and roll oynuyor.Ender bunları daha iyi yapıyor.

çok beğendim bugün..en çokta 3. çeyreğin sonlarında faul hakkı dolan rakipten akıllıca aldığı fauller sonrası serbest atış çizgisine gitmesini..

Adaptasyon sürecini bu kadar kısa zamanda aşması çok güzel.

Galatasaray formasını giydiği ilk maçtan beri sanki yıllardır bu takımın bir parçasıymış izlenimi veriyor Ender. Süre aldığı her an ne kadar doğru bir transfer olduğunu gösteriyor...

Dahada iyi olacak umarım.Kendine güveni geldikce bir tık daha atacak.

Çok tuttuğum bir oyuncu değildi açıkcası Ender, beğenmezdim kısacası.
Ama şu ilk etapta gördük ki takıma faydası olacak.
Belki de artık yaşının da 28'lere gelmesi sebebiyle oyunu daha olgunlaşma sürecine girmiş olabilir.
Ender'i en iyi zamanlarında transfer etmiş olabiliriz.