#33 Ender Arslan

Sabri, Ender gibi oyuncuları sakatlanıp iyileştikten sonra bir 2-3 aylığına kiraya verelim form tutup dönsünler..Normal performansı her zaman konuşulabilir tartışılabilir ama sakatlık sonrası hiç çekilmiyorsunuz yahu..

İki ucu keskin bıçak.Bugün bizi doğradı maalesef.Songaila'nın turnikesi kadar üzücüydü rakibin gözüne soktuğu pick and roll girişimleri.

Ender benim için hayal kırıklığı değil.Zaten Efes'te de 3-5 maçta bir sahneye çıkıyordu skor katkısı olarak.Oyun zekası ve pas yeteneği de bir oyun kurucu için çok çok kötü.Elimizde Tutku varken Ender'in alınması gereksiz kadro şişkinliğine neden oldu.Ender'i alacağımıza Jerry kalsaydı takım için daha iyi olurdu.Çok iyi bir hava yakalamıştı ve şu an oynadığımız basketbol için biçilmiş kaftandı.Hızlı ve tempolu basketbol oynamaya çalışan bir takım olduğumuz için en önemli eksik bana göre takımda delici ve hızlı bir guard bulunmaması.İyi savunma yaptığımızda ve rakip boş döndüğünde hücumda bunu değerlendiremiyoruz.Beklediğimiz özellikler Ender'de yok ve olmayacakta.

ender ilk geldiği maçlarda eurolig ön elemesi ve devamında fb ülker kupa finalinde çok iyi görüntü çizmişti ama devamı hiç gelmedi ne euroligde ne ligde ciddi katkı veremedi. sezon başındaki ender nerde?

Ender Arslan Medical Park Bahçelievler’de MR Çektirdi

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı oyuncularından Ender Arslan, Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Medical Park Bahçelievler Hastanesi'nde MR'ı çekilen oyuncunun çeşitli sağlık kontrolleri ve testleri uzman doktorlar tarafından yapıldı. Kontrollerin ardından sağlık kontrolü tamamlandı

o eski can yakan 3lüklerinin uzun bir aradan sonra yeniden görmeye başladık bu sevindirici ama basit top hatalarını senin gibi tecrübeli milli takım oyuncusunun daha aza indirmesi gerekiyor ayrıca
kulağın çınladımı bilmiyorum ama son saniye basketinden sonra baya kişiyi evsiz,arabasız bıraktın :)

Ender son yaptığı 3 top kaybı dışında gayet iyi bir maç geçiriyordu. Hoca tarafından top kayıpları sonrası cezalandırıldı mı acaba? Jamon ve Jaka uzun süre aldı da, denenmedi pek Ender. Ben mi kaçırdım, sakatlık falan olmadı değil mi?

Ender son yaptığı 3 top kaybı dışında gayet iyi bir maç geçiriyordu. Hoca tarafından top kayıpları sonrası cezalandırıldı mı acaba? Jamon ve Jaka uzun süre aldı da, denenmedi pek Ender. Ben mi kaçırdım, sakatlık falan olmadı değil mi?

Katılıyorum ve bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum açıkçası.

Ender dış şut seçimleri ve asist bakımından istediğim seviyeye çıktı. Bunun yanında gözüme çarpan şey ise o bildiğimiz penetrelerini çok kullanmıyor artık Ender. Kritik pozisyonlarda sorumluluk alması çok hoş. Umarım böyle devam eder.

Sorsan yılların mili takım oyun kurucusu.Ama ben Kenanı daha şu yaşında Endere defalarca tercih ederim.Gelişim gösterecektir mutlaka Kenan ama göstermese olduğu yerde kalsa yine Enderden kat kat iyi.Tblde Enderden iyi bir sürü Türk oyun kurucu var.