#33 Ender Arslan

devşirme şansın var diye biliyorum 3 senedir burda olduğundan düşündüm yanlışım varsa özür dilerim ama jaka ve shumpert savoviçe katılıyorsunuzdur.

Yeni kurallar gereği olamıyor. Jaka bence kalmalı shumpert bu sene kötüydü ancak devşirme o da kalabilir tabi. Savovic neler yapabileceğini gösterdi ama istikrar yok.Yeni yapılanma da yer alırlar mı bilemeyiz

Ender'i severim, basketbolunu veya oyunculuğunu hatta kariyerini tartışmam. İyi diyen az, kötü diyen de çok olabilir bu oyuncu için.

Ama bu kadar kolay olmamalı idam urganını bir adamın eline uzatmak, kapı dışarı tekme-tokat kovmak..

Ender'i severim, basketbolunu veya oyunculuğunu hatta kariyerini tartışmam. İyi diyen az, kötü diyen de çok olabilir bu oyuncu için.

Ama bu kadar kolay olmamalı idam urganını bir adamın eline uzatmak, kapı dışarı tekme-tokat kovmak..

Ohoo Tugay,onu asıp kesme,bunu gönderme,bu mağlubiyetin sorumluları kim o zaman?Kimi eleştireceğiz,herkes aslan gibi mücadele mi etti yarı final serisinde?

Seneye aynı kadroyla devam edelim o zaman.

Yetenekleri kisitli, cok eksigi var ama en kritik dakikalarda eli bi yerlerine kacmadi Ender'in.
Hep sorumluluk aldi, hic geri adim atmadi.
Kendi adima tesekkur ederim.

Bu yeteneksiz eleman bize transfer olmasa şimdi şampiyonluğu kutluyor olabilirdik.Hayatımda bir transferin takıma bu kadar zarar verdiğini görmedim...

bence ender çok çabuk asıldı...ben olsam 1 yıl daha kalsın derim şahsen yerli havuzu kısıtlı ender sorumluluk aldı bu yıl ve yerli olarak engini alamazsak elimizde hiç yerli point guard kalmayacak...bu sene kötü bile olsa delici-şutu olan uzunlara top indirebilen ve tecrubeli bir oyuncu bence ender aslan takımda kalmalı ender-cevher vb yerlilerden önce bu takımda gönderilecekler sırasında daha önlerde başkalarının olması gerektiğini düşünüyorum

Bana kalırsa Ender bu sezon patlama yapamadıysa da kendinden beklenene yakın bir performans gösterdi. Euroleague de bazı maçlarda önce çıktığını, ligdeyse vasatın belki biraz üstü bir performans çizdiğini gördük. Bunun haricinde asıl oynaması gerekenler öyle kalakalınca iş Ender e kaldı.

Ender e gelene kadar çok oyuncu var. Gitsin kalsın olayına girmeyeceğim, onun için ayrı başlık var sonuçta ama Barış Ermiş fülker e gittiğine göre yararlanmaya çalışmak daha iyi gibi.

Ergin Atamanın yapacağı en hayırlı iş bence Ender ve Lakovicin kontratlarından kurtulmak olacaktır. Bu ikili yılda 1.6 milyon euro alıyor şaka gibi. Avrupa çapında kendi mevkisinin en iyi oyuncularından birini almak mümkün bu ücretle.

Sezon sonu yollar ayrılır umarım. Olabildiğince vefasızlık yapmadan konuşmaya çalışıyorum ama gerçek gün gibi ortada. Olmuyor...

edit: Tutku da bu sezon hiç iyi değil, acayip saçmalıyor bazen Muharrem. Ama "Ender'den her türlü iyidir" diyiceksin, o da doğru :(

Semih cevabı zaten sen vermişsin teşekkür ederim :) kaldı ki oyun kilitlendiğinde maymuncuk gibi açıyordu rakip savunmayı. o özelliğini çok arıyoruz.

umarım bu arkadaşın sözleşmesi 2+1dir. blok 3 değildir.

seneye elvada deyip engin'e 20 dakika civarında süre alacak şekilde 1 numarayı emanet etmeliyiz açık ve net!

Şu sevimsiz halleri iyice nefrete dönüştü bende. 5 - 6 dk dan fazla süre almasın mümkünse. Canı her yaptığı hatada alkışlamaya hazırım.