#33 Ender Arslan

Barış Ermiş'i almak şu sıralar imkansız. Ender Arslan transferi mantıklı duruyor bu yüzden. Sonuçta birçok final serisi oynamış birçok Eurolig maçı oynamış bir oyuncu. Tecrübeside bir hayli fazla. Ben olumlu etki yapacağını düşünüyorum.

B_10367_Arslan%20-%20B.jpg

Hayırlı olsun.

Yabancı bir PG transferi de bekliyorum şahsen, gerekli...

Hayırlı olsun,hoşgelmiş. Efes'teyken oyun anlamında çok beğenmesem de Türk oyuncu kıtlığında iyi bir hamle bizim adımıza. Seyirci ile oynamayı da seven bir oyuncu. Katkısı bizde dahada artacaktır.

JJ'in durumu şu anda net değil ama Tutku-Ender-JJ iyi bir 1 numara rotasyonu olur JJ giderse yerine 2 numara şutör ve delici bi kaliteli yabancı alınırsa yeterli olur diye düşünüyorum.

Çok yerinde bir transfer. Bence tutkuyla birbirlerini tamamlayan bir ikili olucaklar pg pozisyonunda. Ama bu transferin daha anlamlı olması için iyi bir combo guard alınmalı. Keşke Jamont Gordon alınabilse, zaten iyi oyuncu, ama bi kaç seneye çok büyük oyuncu olucak.

Hayırlı olsun.Çok iyi transfer bana göre.Kerem Tunçeri gelmiyorsa alacağın tek yerli Ender dir zaten.Tutku-Ender in yanına zor ama Lakovici de alırsak müthiş olur 1-2 numaralar.

Lakovic çok istikrarsız bir isim bence o değil de Preldzic tarzı bir isim lazım bize, Diamantidis gibim bir şey :D Hayaldi gerçek oldu olabilir Taurasi ayarında bir isimdir zira Avrupa piyasasında...

ben hıc beğenmedım yıllardır vasatın ustune cıkmayan bırı bıde savunma tarafında hıc olmayan ne oynayacağı bellı olmayan bı oyuncu ıyı bır yedek olur hedef euroleuge'se mutlaka wııly solomon tarzında bı adam bulunmalı

ben hıc beğenmedım yıllardır vasatın ustune cıkmayan bırı bıde savunma tarafında hıc olmayan ne oynayacağı bellı olmayan bı oyuncu ıyı bır yedek olur hedef euroleuge'se mutlaka wııly solomon tarzında bı adam bulunmalı
Oktay Hoca almaz Solomon falan, disiplin disiplin disiplin!!! Bu sene geldiğimiz noktanın tek cevabıdır ve disiplini bozmamak lazım absürt isimlerle...

JJ muhtemelen ayrılacak.O zaman yapılması gereken çok kaliteli EuroLig kalitesinde bir 2 numara almak.Zaten kaliteli 2 numaralar rahatlıkla 1 numara da oynayabilir.Ayrıca 5 numaraya daha dominant bir oyuncu gerekir diye düşünüyorum.Luksa ve gelirse K.Gönlüm biraz daha yumuşak oyuncular içeriye daha dominant bir oyuncu gerekiyor zaten bu sezon en az 3 kaliteli uzunumuz olmalı.Furkan da gelirse Luksa ile yollar ayrılabilir yerine daha kuvvetli bir 5 numara daha faydalı olur.4 numara için Cevher iyi bi tercih yanına bi tane daha alınırsa rotasyon acısından iyi olur çünkü Sumpert bence kesinlikle 3 oynamalı zira onun 4 oynadığı anlarda ribaund konusunda çok sıkıntı çekiyoruz.Boyalı alana hem 4 hem de 3 numara oynayan kaliteli birini alırsak işimiz olur gibi geliyor KG'de gelirse o da zaman zaman 4 oynayabilir çünkü dış şut tehditi var.

Transfer edebileceğimiz oyuncular diye fenerin eski oyuncularını yazalım onlar üzerinden tartışalım. Dünta üzerinde eurolig görmüş oyuncular onlar var sadece en nihayetinde.