#33 Ender Arslan

Daha önce de dediğim gibi yapılacak her türlü potansiyeli yerli transferine sevinirim. Performansı, stili, verimi pek önemli değil. Önemli olan yapabilecekleri. Ender gelecek takımın yedek guardı olacak ben de hayır diyeceğim, adama gülerler. Taraftarla oynamayı seven, sorumluluktan kaçmayan, ne kadar savruk görünse de iyi guard yetilerine de sahip olan bir oyuncu aldık. Oktay Hoca ile birlikte o da kendini bulacaktır. Ben bu transfere de yine çok olumlu bakıyorum.

şekillenen kadroyu gördükçe içim içime sıgmıyor ya...tutku-ender(tutkunun da takımda kalacagını düşünerek söylüyorum) rotasyonu 1numara için harika olacaktır.yanında 1-2 oynayabilen skor yaönü daha agır basan bir kısa daha alındıgı takdirde de evrenin takımdan ayrılacagını düşünüyorum çünkü shipp mutlaka kalacaktır...hayırlı olsun çok daha güzel günler görmek dilegiyle...

Ender kafayı toparlarsa ve taraftarın coşkusuna ayak uydurabilirse mükemmel işler yapar , buna gönülden inanıyorum :)

Bide erdal avcı :D :D Sırf sana inat Enderin gelişine bu kadar sevindim :D

Kendisinden iyi onlarca yabancı guard bulurduk.Niye yaptık bu saçma transferi anlamadım...

Yerli olduğu için olsa gerek.
Ek olarak yerli guardlardan GALATASARAY'da oynayabilecek seviyede olan

Kerem Tunçeri
Ender Arslan
Tutku Açık
Barış Ermiş var sadece ve bunların 2si bizde. Kerem'i alamıyorsan Ender en iyi seçim.

Yerli bir oyun kurucuya ihtiyacımız vardı, bu pozisyonu uzun maratonu düşündüğümüzde 3 oyuncu ile geçmemiz gerekiyordu, yabancı bir guardla beraber, mükemmel bir rotasyonumuz oldu.

Ender Arslan, Aslana hoş geldin.

En iyi 4 türk oyun kurucudan ikisi bizde :) Hayırlı olsun... Ben çok güveniyorum Ender'e

bir fenerbahçelinin her ne kadar takımımızda olmasını yadırgasamda söz konusu galatasaray olunca her şey teferruat oluyor. İnşallah hayırlı olur.

Hayırlı olsun. Erdal Avcı'ya inat et oyna :)

Merak ettiğim bir konu var yıllardır bizden milli takıma hiç bir oyuncu alınmıyordu.Şimdi Milli Takımın 2.guardı bizde bakalım çağıracaklar mı?
Ben sanmıyorum ne Tutku ne Ender milli takım alınmaz.Kerem Tunçerin yedeği Barış Ermiş.Çünkü Milli Takıma oyuncu seçerken yıllardır Galatasaraydan seçmemeye özen gösteriliyor.
Bu arada Ender hayırlı olsun.