Yerli oyuncu rotasyonu için olabileceklerin en iyisidir Ender,takımımıza hoşgeldin der uzun yıllar bu formaya hizmet etmesini temmeni ederim...
bence yararlı bir hamle.yerli rotasyonu için kaliteli isimlere sahip olunması küçük maçlarda değil büyük maçlarda çok işimize yarıcak,özellikle serilerde.bu sene takıma takviyeler iyi yapılıyor ancak ermalin gitmesi bence handikap oldu.neyse artık...ünal dede taraftar çıldırdı ersanı istiyor!!!
Transfer edebileceğimiz oyuncular diye fenerin eski oyuncularını yazalım onlar üzerinden tartışalım. Dünta üzerinde eurolig görmüş oyuncular onlar var sadece en nihayetinde.
Aslında esas mevkii 2 numara olan ama 1 de oynayabilen bir yabancı alınabilir.
ben hıc beğenmedım yıllardır vasatın ustune cıkmayan bırı bıde savunma tarafında hıc olmayan ne oynayacağı bellı olmayan bı oyuncu ıyı bır yedek olur hedef euroleuge'se mutlaka wııly solomon tarzında bı adam bulunmalı
Hayırlı olsun...
Ender Aslan için şu yorumu yapabilirim rahatlıkla...
Takımın 1. guardı olamaz, ama çok iyi bir yedek guard olur...
.......
Aslında Cem Erzen'in yorumunun aynısı yapacaktım, tüm forum gibi aklın yolu bir..
Ender ve Tutku (umarım Ermal gibi olmaz, kalacağını umut ediyorum) ile 1 numarayı bence emin ellere teslim ettik...
Ama bize şimdi 1-2 oynayabilen bir Combo Guard lazım...
Solomon tarzı bir guard olabilir mesela...Hatta o da olabilir ama 1 değil 2 numara olarak gelip kullanılırsa...
yahu 2 gündür aramızda öyle arkadaşlar varki kavgayamı girişiyim, laf mı sokayım bilemiyorum ya sabır diyip susuyorum.
Öncelikle ender basketbolun her seviyesinde oynamış çok tecrbeli bir oyuncu.İçeri girip boş uzunu bulmak yada yuksekten topu bırakarak bitirme konusunda oldukça iyi bir oyuncudur kendisi. Şutu her zaman istikrar sağlamasada genelde gayet iyi seviyededir. Benim ender'de kızdığım bir nokta vardı yıllardır oyun görüşünü geliştirmeyişi eğer bunda 1 seviye üste çıukmayı başarabilirse tutku ile beraber en iyi yerli guard rotasyonu zaten bizim elimizde demektir.