#33 Ender Arslan

Yerli oyuncu rotasyonu için olabileceklerin en iyisidir Ender,takımımıza hoşgeldin der uzun yıllar bu formaya hizmet etmesini temmeni ederim...

bence yararlı bir hamle.yerli rotasyonu için kaliteli isimlere sahip olunması küçük maçlarda değil büyük maçlarda çok işimize yarıcak,özellikle serilerde.bu sene takıma takviyeler iyi yapılıyor ancak ermalin gitmesi bence handikap oldu.neyse artık...ünal dede taraftar çıldırdı ersanı istiyor!!! :)

bence yararlı bir hamle.yerli rotasyonu için kaliteli isimlere sahip olunması küçük maçlarda değil büyük maçlarda çok işimize yarıcak,özellikle serilerde.bu sene takıma takviyeler iyi yapılıyor ancak ermalin gitmesi bence handikap oldu.neyse artık...ünal dede taraftar çıldırdı ersanı istiyor!!! :)

TARAFTAR ÇILDIRDI LEBRAMM'I İSTİYOR (Ersan zaten gelecek :p )

Hayırlı uğurlu olsun. Takımımıza kesinlikle katkı vereceğine eminim. Canla başla mücadele edecek ENDER oyunculardan birisini aldık.

tahminim 1-2 oynayabilen skorer bir guard daha alınır geçen sene taylor rochestie bu nedenle alınmıştı ama başarılı olamadı gelecek oyuncu yeri geldiğini skor yükünü çekebilmeli ve yanında asisti seven ender ve tutku ile beraber olduğunda 2 numarada oynayabilir

ben hıc beğenmedım yıllardır vasatın ustune cıkmayan bırı bıde savunma tarafında hıc olmayan ne oynayacağı bellı olmayan bı oyuncu ıyı bır yedek olur hedef euroleuge'se mutlaka wııly solomon tarzında bı adam bulunmalı

Aynı Ender'den bahsediyoruz değil mi?
Hani şu milli takımın 2. Guardı olan, senelerdir Efes Pilsen'de oynayan ve her zaman belirli bir çizginin üzerinde olan Ender'den.

Hayırlı olsun...
Ender Aslan için şu yorumu yapabilirim rahatlıkla...
Takımın 1. guardı olamaz, ama çok iyi bir yedek guard olur...
.......
Aslında Cem Erzen'in yorumunun aynısı yapacaktım, tüm forum gibi aklın yolu bir..
Ender ve Tutku (umarım Ermal gibi olmaz, kalacağını umut ediyorum) ile 1 numarayı bence emin ellere teslim ettik...
Ama bize şimdi 1-2 oynayabilen bir Combo Guard lazım...
Solomon tarzı bir guard olabilir mesela...Hatta o da olabilir :) ama 1 değil 2 numara olarak gelip kullanılırsa...

Hayırlı olsun...
Ender Aslan için şu yorumu yapabilirim rahatlıkla...
Takımın 1. guardı olamaz, ama çok iyi bir yedek guard olur...
.......
Aslında Cem Erzen'in yorumunun aynısı yapacaktım, tüm forum gibi aklın yolu bir..
Ender ve Tutku (umarım Ermal gibi olmaz, kalacağını umut ediyorum) ile 1 numarayı bence emin ellere teslim ettik...
Ama bize şimdi 1-2 oynayabilen bir Combo Guard lazım...
Solomon tarzı bir guard olabilir mesela...Hatta o da olabilir :) ama 1 değil 2 numara olarak gelip kullanılırsa...

Ya bu fikirleri sokmayın insanların kafasına disiplinli adam lazım bize...

Hayırlı olsun ama 1 numara için Tutku&Ender ikilisi asla yetmez. Yabancı transferini de beklemekteyim şu anda.. Ender de umarım bu taraftarı arkasına alınca eski güzel günlerine döner, başarılar kendisine

Yahu 2 gündür aramızda öyle arkadaşlar varki kavgayamı girişiyim, laf mı sokayım bilemiyorum ya sabır diyip susuyorum.

Öncelikle Ender basketbolun her seviyesinde oynamış çok tecrbeli bir oyuncu.İçeri girip boş uzunu bulmak yada yuksekten topu bırakarak bitirme konusunda oldukça iyi bir oyuncudur kendisi. Şutu her zaman istikrar sağlamasada genelde gayet iyi seviyededir. Benim Ender'de kızdığım bir nokta vardı yıllardır oyun görüşünü geliştirmeyişi eğer bunda 1 seviye üste çıukmayı başarabilirse Tutku ile beraber en iyi yerli guard rotasyonu zaten bizim elimizde demektir.

Ender'in savunmasıda özellikle tam konsantre olduğu maçlarda gayet iyi seviyededir.Gerçi bu özelliği Oktay Hoca Efes'ten ayrıldıktan sonra biraz köreldi ama yine hatırlayacaktır.

3 senelik bir anlaşma buda çok güzel, daha 28 yaşında kariyerinin en parlak yıllarına girecek olan bir guard.Üstelik yerli. Bu transferin eleştirilecek tek bir yanı yoktur bence. Hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı olsun oyuncu olarak hiç hazzettiğim biri değildir, artık herkesin sebebini bildiği teknik sebeplerden. Kısa rotasyonunda yerlilerden biriyle yolları ayırabiliriz, Ender'in gelişi aklıma ilk bunu getiriyor ne yazık ki...

Kim gider tahminim Evren. Evren yerine savunması ust duzey yabancı bir 2 numara alınırsa şaşırmam. Misal sene içi adı bizle geçen Olimpia'yla sözleşmesi biten Saso Ozbolt. Böyle bir değişim ne getirir, ne götürür...Toplamda daha ofansif bir rotasyona sahip olmuş oluruz. Yani yabancı pg-Evren ikilisi yerine, Ender-savunmacı combo guard gibi.

Hayırlı olsun öncelikle,Kerem Tunçeriyi kaçırdıktan sonra Ender'den iyisini bulamazdık yerli piyasasında.Cevher'den sonra beğendiğim bir oyuncuyu daha aldık.Ama benim merak ettiğim acaba Tutku ile Ender'in yanına bir tanede yabancı oyun kurucu alacak mıyız

Ersan gelirse ki bence NBA'deki lokavt olayı bu transfere doğrudan etki eder, süper bi transfer olur işte o zaman önümzdeki sene EuroLig ve Türkiye'de şampiyonluktan konuşabliriz.

Ender takimimiz icin hayirli olsun.Enderin basketbolunu begenmedigimi daha onceden belirtmistim.Ama Oktay hocanin disiplini icinde ya bambaska bir Ender olur ve milli takimin birinci guardi konumuna gelir.Yada eski Ender olarak kalmaya devam eder gittigi takimlarin ve milli takimin yedek guardligini yapar.Bu kritik viraji dogru donmesini umuyorum Enderin.Tutku mutlaka kalmali ve 1 numaraya tartismasiz bir yabanci guard getirmeliyiz.Tabiki bu guard El amin yada Solomon tarzi kesinlikle olmamali.Sahaya akil koyan topu paylastiran bir guard olmali.

yahu 2 gündür aramızda öyle arkadaşlar varki kavgayamı girişiyim, laf mı sokayım bilemiyorum ya sabır diyip susuyorum.

Öncelikle ender basketbolun her seviyesinde oynamış çok tecrbeli bir oyuncu.İçeri girip boş uzunu bulmak yada yuksekten topu bırakarak bitirme konusunda oldukça iyi bir oyuncudur kendisi. Şutu her zaman istikrar sağlamasada genelde gayet iyi seviyededir. Benim ender'de kızdığım bir nokta vardı yıllardır oyun görüşünü geliştirmeyişi eğer bunda 1 seviye üste çıukmayı başarabilirse tutku ile beraber en iyi yerli guard rotasyonu zaten bizim elimizde demektir.

İmza .