Bahar Koyu bir Galatasaray'lı ve ''yönetim göndermedikten'' sonra kesinlikle takımdan ayrılacağını, hele hele fenerbahceye gideceğini kesinlikle düşünmüyorum, ihtimal dahi vermiyorum...
GS'ın değil Türkiye Kadın basketbol liginin en çok çalışanı Bahardır sanırım. Kız deli gibi çalışıyor. Süre aldığı maçlarda da iyi oynuyor özellikle hücum ribauntlarını kovalaması savunmada hareketli eller havada yaptığı işler (sancho'dan öğrenmiş sanırım) takdire şayan.
Bahar'ın bazı eksikleri arızaları var tabi. Şut denemiyor fazla. Zamanında 3 numara oynamıştı dış şutu vardı. Okan ve Zafer hoca zamanı 3lüklerini hatırlıyoruz. Şimdi çok dışarıdan şut kullanmamaya yeminli. Nevriye'nin Matoviç'İn bile 3'lük kullandığı devirde Bahar aman 3'lük kulllanmıyayım diye ayak diriyor resmen. Oysa o ne kadar iyi şut atarsa pota altında o kadar boşluk açılır. Sol elli evet ama turnikelerde bile sol eline aşırı yükleniyor. Sağ tarafından ve elinden de turnike atabilmeli. 20 yıldır belki basketbol oynamıyorum, evvelsi hafta oynadığımda, ben bile bu amatörlüğümde hem sağ hem sol elimle turnike atabiliyorum hala. Bunlar da düzeltilmeyecek şeyler değil. Takımda 4 numarada Sancho ve Nevriye gibi mevkisinin avrupada en iyileriyle oynuyor. Bu da onun şanssızlığı ve şansı. Gene de Bahar'ın sıkı çalıştığına eminim. İstatistiklere bakarak Bahar'ı eleştiriyorsanız bilemem. Geçen Polkowiçe maçında Aferin Bahar Güzel bahar demekten dilimde tüy bitti. Maç istatistiklerine baktım bir şey gözükmüyor. Basketbol böylebir şey. Bazen yaptıkların görülmez. Bİr topa girersin rakibi bozarsın gider o topu sancho tutar ona steal veya Rib yazılır görülmez.
Bu arada Bahar gitsin mi dediğinize göre şubeyi bilmiyorsunuz sanırım. "Bahar gitsin mi?" değil "Bahar'ı tutabilecek miyiz?" diye sormak daha doğru olacak. FB'nin yıllardır almaya çalıştığı bir oyuncu. Bahar kolay kolay oaya gitmez ama Avrupa'da da talibi çok olan bir oyuncu. Bakalım bu ufalma politikasında bu sene sözleşmesi bitecek Bahar'ı tutabilecek miyiz.
Sezon sonu yüksek para ödediğimiz Alba Sancho Nevriye ile sözleşmeler yenilenmez büyük ihtimalle. Üstüne Işıl ve Bahar'ın da sözleşmesi bitiyor. Bak seneye kızmadan keyifle maç seyretmek için bir kaç nedeniniz çıktı. Takip etmeyip, maç seyretmeyip kızanlar için biraz zor olacak. Bahar-Işıl yoksa reflex ettikleri küfür için takımdan oyuncu seçmeleri derken ooo uzun iş )