İnşallah kendini riske atmaz, ve sapasağlam döner.
Dünkü performansı mükemmele yakındı, ama bu kadar iyi oynadığı bir günde şanssız bir şekilde sakatlanması çok can sıkıcı ! Umarım sonraki maçlarda takımda yerini alabilir ve oyun olarak belli bir istikrara kavuşur, çünkü böyle oynayan bir Bahar'a her zaman ihtiyacımız olacaktır.
Bahar'ı en çok eleştirenlerden biriyim ve halada eleştiriyorum o fizik o şutörlükle yapabileceklerinin %35 40'unu kullandığı için.
Nevriye karşısında ne kadar atletik,hızlı kaldığını gördük onun penetreleri takım için o kadar önemli ki ona gelen yardım sayesinde çok boş şut bulabilceğimizi gördük.Yalnız Bahar hala pota altı bitiriciliğinde öğrenmesi gereken şeyler olduğunu düşünüyorum sakatlandığı pozisyonda ve ters turnikeli pozisyonunda çok kolay foul aldırıp serbest atış çizgisine gidebilirdi tabi bunlar oynaya oynaya tecrübe edilecek şeyler.
Umarım sağlığı yerindedir...Hem Işıl hem Bahar'ı bu hallerini görünce ona çok şeyler katabilecek bir koçla geçen yılları değerlendirebilselerdi ne olurlardı hayal edemiyorum....
Dikkat ettimde Bahar hazırlık maçlarında çok sönük kalmış. Bir sıkıntısımı var acaba? Neden iyi istatistikler yapamıyor?
Saygılar.
Dikkat ettimde Bahar hazırlık maçlarında çok sönük kalmış. Bir sıkıntısımı var acaba? Neden iyi istatistikler yapamıyor?
Saygılar.