• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#35 Bahar Çağlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Çok çok geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

4 Maç ceza geldi Bahar'a Final serisi 5.Maça uzarsa oynayabilecek sakatlığı engel olmazsa tabiki.

Bahar´ın yaptığı hata, ama TBF´nin yaptığına en hafif tabirle fırsatçılık denir. Baktılar ki Galatasaray seride 1-0 öne geçti. Durdurmanın en etkili yolu kısıtlı kadrosunu baltalamak.

Bahar değil de bu konumda olan Nevlin/Birsel olsa acaba TBF 4 maç ceza verir miydi, tek merak ettiğim bu!..

TBF Bize karşı hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Verebileceği en ağır cezaları veriyor. Tebrikler!

Acaba ilk macı kaybetseydik 4 maç mî ceza verilecekti cidden merak içerisindeyim. Herkesin adaleti şaşar Allah'ın adaleti şaşmaz inşaAllah...

futbolda baskette her yerde gs düşmanları işte ne bekliyorsunuz ki ?

Yazık gerçekten bu kadar ağır olmamalıydı.Her şerde bir hayır vardır.Belkide Baharın kısmetinde kupayı finalde oynayamadan kaldırmak vardır.

Bahar seri 5. maça taşınırsa, oynayabilecek durumda mı acaba? Bilen var mı?

Sinirlerine hakim olup kendini tutabilsen rotasyon bu kadar daralmazdı ve Alba da oynardı bu seride, diyecek bir şey yok.

Maç öncesinde salonun önünde vakit öldürürken muhabbet dönüp dolaşıp yerli basketbolcularımıza geldi. Tanımadığım bir abinin söylediği (yaşça büyük bir abimin arkadaşı diyeyim) Fenerbahçe ile temas halinde olduğu.

Ne kadar doğru ya da yanlış bilemiyorum. Ama duyduğumda baya üzüldüm, sinirlendim vs vs.

Verilen 4 maç ceza ağır bir karar verildi ama karşı tarafın art niyetini en yakından sizler biliyorsunuz, o hale koz vermeyeceksiniz...

Abi ne cezasından bahsediyosun kızın kolu kırık zaten şu an sargıdaydı, ceza olmasa bile oynayamayacaktı.

Ben sakatlığın olduğunu biliyordum ama 10 gün parkeden uzak kalacak bir durum diye duymuştum. Ne diyelim o zaman, aferin...

Bahar'ın normal şartlarda hiçbir yere gideceğini düşünmüyorum. Ama şu saçma sapan Kaski olayı gerçekleşirse havada kapar Fener Bahar'ı.

O zaman Bahar'a da son derece saygı duyarım. Kaski de oynayacak değil ya...

Baharın sözleşmesi bu yıl bitiyor evet karşı taraf istiyor hatta ciddi bir teklif yaptılar ama gideceğini sanmıyorum ben

Baharın sözleşmesi bu yıl bitiyor evet karşı taraf istiyor hatta ciddi bir teklif yaptılar ama gideceğini sanmıyorum ben

Sözleşmesinin bu yıl bittiğini bende biliyordum ama tam emin değildim. İnşallah takımda kalır. Gitse bile fenere gitmesin.

Bahar Çağlar bizimdir.

Geri