#35 Bahar Çağlar

Türkiye'de uzun yetişmiyor diyenlere selam olsun...
Adamlar hem harcıyorlar,hemde çıkıp yetişmiyor işte ne yapalım diyorlar...

Ligde Vecerova oynayamayacağı için lig de iyi süreler alacaktır, mesela kafa kafaya giden bir maçta en az 12 dk süre alacağını düşünüyorum ama biraz sabır

haydi bahar biraz daha gayret zaten yaseminden başka Türk uzunumuz yok zende aldığın süreleri değerlendirde f5 le eşitleyelim Türk uzunlarımızı.

Baharın bu saatten sonra göstereceği gayret Galatasaray'dan sonra gideceği takımdan daha yüksek kontrat almasını sağlıyacaktır.Ama devam edeceğini sanmıyorum.

Duyduklarımdan sonra Bahar'ı eleştirmek gelmiyor içimden.Çünkü insan alışamayınca olmuyor.Yoksa Adana'da onu izlemiş biri olarak kalitesini tartışacak değilim..

Biz seni yine de benimsedik haberin olsun..

Yakında vururuz kafamızı. Kendisine de söyledim Fenerbahçeye git bize geri gelmek istiyorsan diye. Nasolsa daha değerli oluyorlar.

ilerde kafamızı yerlere vuracağımıza bende katılıyorum. fenerbahçe böyle kaliteli Türk oyuncuları bünyesinde tuttuğu için fb oluyor biz bu kaliteyi ne zaman yakalıcağız. inşallah en yakın zamanda yakalarız diyorum

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":16sn0sy3]Bu sene bitiyor sözleşmesi.

Peki.Sözleşme yenilemeyi düşünüyor muyuz?

Ya da Bahar'ın ayrılma gibi bir düşüncesi var mı?[/quote:16sn0sy3]
Sözleşme yenileme gibi bir düşüncemiz varki son maçlarda süre veriyoruz Bahar'a. Eğer son 3 maçtaki gibi süre verilirse kalacağına eminim. Sonuçta Türkiyenin en büyük kulübünde forma giyiyor, zaten kendiside GALATASARAY'ı tutuyor. kalmamasındaki en büyük engel süre alamayışı ama onu artık fener, mersin maçında da forma giymesi lazım. Ama eğer biz istersek kalacağından eminim.

Tamika'nın gelmesi ilginç bir şekilde Bahar'ın sürelerini de arttırdı.Yabancı kontenjanından dolayı bol süre alıyor,hatta ilk beş başladı bu maçta.

Kalsın seneye...

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Tamika'nın gelmesi ilginç bir şekilde Bahar'ın sürelerini de arttırdı.Yabancı kontenjanından dolayı bol süre alıyor,hatta ilk beş başladı bu maçta.

Kalsın seneye...
Tamikanın gelmesiyle yabancılar daha rahat oynamaya başladı. Tamika gelmeden önce Sophia, Katie çok üre alıyordu buda doğalolarak Bahar'ın aldığı süreyi kısıyordu. Ama şimdi takımda birçok skor opsiyonu varken bunun olması doğal.

Son zamanlardaki çıkışı gelecek seni için ümitlendiriyor beni. Umarım böyle devam eder ve takımda kalır.