#35 Bahar Çağlar

Açıkcası Tarsus maçında neden oynamadı diye merak ediyordum.Emre'nin mesajı içimi rahatlattı.Bahar'a çok ihtiyacımız olacak.

Önümüzdeki sezon için fenerbahçenin atağına karşılık müthiş oyuncularla ilgileniyoruz biz de. 2 süper transfer yapılacak sanırım ama zaten zayıf olduğumuz bir Türk rotasyonu var, Bahar'ı tutmak yapılacak ilk iş olmalıdır.

4 numarayı Sophia ve Bahar'a bırakalım, orada içimiz rahat olsun.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Önümüzdeki sezon için fenerbahçenin atağına karşılık müthiş oyuncularla ilgileniyoruz biz de. 2 süper transfer yapılacak sanırım ama zaten zayıf olduğumuz bir Türk rotasyonu var, Bahar'ı tutmak yapılacak ilk iş olmalıdır.

4 numarayı Sophia ve Bahar'a bırakalım, orada içimiz rahat olsun.
Evet 4 numara emin ellerde kaldı pivot ve guardımız. Zaten 2-3 numara için takım yıldız dolu. (Augustus, Katie, Esra, Tuğba)

Menajeri başka takımlarla görüşüyormuş sanırım ,kızı suçlamıyorum tabiki umarım takımda kalır...Yerli uzun kıtlığında elden kaçırmamak lazım...Yasemin gidebilir sorun değil ancak Bahar kalmalı...Bu bir çelişki gibi görünebilir yani hem yerli uzun kıtlığından bahsediyorum hemde Yasemin gidebilir diyorum...Ancak Yasemin'in iki yıldır aldığı para ile bize katkısını düşündüğümde kocaman bir hayal kırıklığı beliriyor kafamda,bunun için gidebilir diyorum...

Bahar'ın durumunu şuan kimse bilmiyor sanırım.

Kimle konuştuysam, kimden öğrenmeye çalıştıysam hep daha kararını vermedi diyorlar.

Bahar'ın gidebileceği takımları düşünüyorum da şöyle. Avrupa'da iyi bir takıma gidebilir mi? Gitse bile orda süre alabilir mi burada az süre almaktan şikayet ederken? Süre alabileceği Galatasaray'dan daha zayıf bir takıma gitmek ister mi Avrupa'da? Üçünü de sanmıyorum hiç. Türkiye'den gidebileceği tek kulüp var yine, o da ezeli rakibimiz. Bahar'ın öyle birşey yapmayacağını da düşünüyorum, bize geliş hikayesi de bayağı olaylıydı, bizi seçmişti zaten.

Neyse hayırlısı olsun tabiki ama en hayırlısı Bahar'ı tutmak bizim için de onun için de bana göre.

Seimone döner, Becky Hammon'ı alırız, Sylvia Fowles'ı alırız ama hepsinden önce Bahar'ı tutmak lazım.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Neyse hayırlısı olsun tabiki ama en hayırlısı Bahar'ı tutmak bizim için de onun için de bana göre.

Seimone döner, Becky Hammon'ı alırız, Sylvia Fowles'ı alırız ama hepsinden önce Bahar'ı tutmak lazım.

Aynı fikirdeyim.Umarım sözleşme yeniler.Müjdeli haberleri bekliyor olacağız. ;)

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum Bahar Çağlar'ın özellikleri nelerdir? 3 lüğü var mıdır? Forumda çok sık bahsediliyor fakat ben maçlarda oyuna girdiğinde yaptığı pek birşey görmedim o yüzden bilgilendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler...

Bahar Çağlar Galatasaray'da Kaldı

Galatasaray, Bayan Basketbol Takımı oyuncularından Bahar Çağlar ile sözleşme yeniledi.

2008/2009 sezonunda takımımıza Ceyhan Belediye'den gelen Bahar Çağlar geçtiğimiz sezonda 4,9 sayı ve 3,5 ribaund ortalamaları ile oynadı. Özellikle sezonun ikinci yarısında daha çok süre alan gen oyuncu hem 3 hem de 4 numara pozisyonunda oynayabiliyor.

Önümüzdeki sezon da Galatasaray forması giyecek olan Bahar Çağlar'a başarılar dileriz.

galatasaray.org

Oh be çok iyi oldu bu.