#35 Bahar Çağlar

Bahar'ın nişanlısı Halil Tunçbilek Botaş'ın yardımcı hocalıgını ve altyapısına bakıyor ona sordum güldürme beni Erdal dedi Wnba yildizi değil Bahar Ablan bencede kaynak temiz hava alsin :)

1 Milyon Euro biraz ne birazı bayağı uçuk olmuş, Aykun'a söyleyen vatandaş'ın kafası başka yerdeymiş galiba.. 1 Milyon Euro'yu Bahar'a falan vermezler, hele kadın basketbolunda bir WNBA yıldızı değilse kimseye vermezler.. ( Bir kaç tane olabilir, ki o da istisnadır.. )

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="A.Çağlar TORUN":1nhp2hj5]Sıcak, daha da sıcak olacak..

Sağdan öbek öbek atalım sıfırları ki serinleyelim..: )

Sayisali cok irdelrme caglar,cikamazsin sonra icinden :)[/quote:1nhp2hj5]

İrdelencek birşey yok ki zaten, 1 milyona inandıktan sonra bırak içini uzaya bile çıkarız.= )

Olması gereken oldu bence,hep demişimdir,Euro asla Türk parasının yerini tutamaz...:)
Bu muhabbet S.Moskova'nın 25 milyon euro bütçesi var olayına döndü...Kim söylemişti hatırlamıyorum gerçi,bu muhabbete baya yakın bir muhabetti ama...

Bu konu hakkında yazacağım son şeydir. İşin aslını bilen kişiler bu sayfaları zaten gülümseyerek okuyorlar. Detaya gireyim ve rahatlayın. 2 yıl öncesinin parasıyla 1 Trilyon + Baharın alacağı yıllık ücret + Saynur Tozlu.

Aykun Alan' Alıntı:
Bu konu hakkında yazacağım son şeydir. İşin aslını bilen kişiler bu sayfaları zaten gülümseyerek okuyorlar. Detaya gireyim ve rahatlayın. 2 yıl öncesinin parasıyla 1 Trilyon + Baharın alacağı yıllık ücret + Saynur Tozlu.
Ne 1 trilyonu naptın ya. 150.000 TL verilmiş Bahar Çağlar kendisi söyledi.

Aykun'un mesasjına karşı bende mesaj yazdım ancak bizim mesajlarımız Aykun'a değil, Aykun'a o rakamları söyleyen vatandaşadır. Ha Aykun'da bu şekilde düşünüyorsa onu bilemem ama kaynakta biraz sorun var gibi, burada kimsenin aklı almıyor 1 trilyon ve milyon euro kelimelerine..

Ortada çok büyük bir dengesizlik var, Bahar'a o kadar parayı kimse vermez. Ki bu sadece Bahar içinde geçerli değil, hemen hemen bütün kadın basketbolcular için geçerli.

Bahar'a 1 milyon verilse şaşırmam ben. Malum yerli oyuncu az sepette oyuncu sayısı dar. Baharda bu anlamda öne çıkacak oyuncualrdan. Ama bir oyuncunun bonservisine bir milyon verildiyse buna inanmam. Gözümün önünde verseler gene inanmam verene de bir çift lafım olur :) Gene de fazla takılmamak lazım. Türk sporunda ne bomba asparagaslar var bir kısım insnaın inandığı bir kısmının gerçeği bildiği. Bırakalım öyle kalsın hatta abartalım. Böylelikle Bahar'a 1 milyon verdiğimiz söylemleri artarsa Bahar yıldız oyuncu olduğunu düşünüp ona göre oynamaya başlar belki :)

değerli arkadaşlar ;

Diana taurasi ne kadar ücret alıyordu ? karşı yakanın takımından...
Keşke onu biz alsaydık o zaman...
Bahar genç 3 4 numara oynaya bilen bir oyuncu yetenekli...
Ama ücret biraz uçuk geldi bana...

Saygılarımla

Bıraksak emin olduğum karşı yakanın takımı Baharımızı almak için çabalar...

Çok büyük ve derin bir mesaj olmuş eski mesajını tekrar alıntı yapman...Bravo valla... :)
Anlamayan eksik bireyler tekrar tekrar okusun Aykun'un mesajını,çünkü O asla yanılmaz ve birkez yazar...

Bence bu kadar uzatmaya gerek yok bonservis olayını. İnsanlar yanılabilir, kendisine yanlış bilgi verilebilir, çok küçük bir ihtimal de olsa belki doğrudur.