#35 Ersin Dağlı

Zamanında bize Ankara'yı az zehir etmedi El Amin-Tutku-Dudley A.Ş olarak.
Üçünüde Galatasarayda görmek isterdim hep Tutkuda kalsa keşke..

Gerçekten az çekmedik kendisinden Telekom formasıyla. Tutku ile ikisi canımıza okur, 15-20 fark yer evimize dönerdik. Umarım Tutku da kalır da formamız altında birlikte izleyebiliriz bu can yakan ikliyi.
Tekrar Hoşgeldin.
 
Hücum anlamında takıma katkı sağlayacağı tartışmasız, ama savunma anlamında katkı alamayacağımız da bir o kadar tartışmasız.

Ergin Ataman´ın oyun anlayışında hücumun öncelikli olduğunu düşünürsek iyi bir transfer olarak görünüyor. Yalnız korkmaya başladım; Beşiktaş´tan bu kadar ismi getirdik, yanında bir de yönetici getirelim diye diretirse Ergin Ataman!
 
Katılmıyorum şahsen Onur abi,savunma kısmına:)

Erwin Dudley bence üst düzey olmasa da her zaman ortalama üzeri bir savunmacıydı.Kaldı ki bence bir uzunun en iyi yaptığı savunma bire bir savunmadan çok ribaund etkinliğiidir.Dudley de kariyeri boyunca hep iyi bir ribaundçu olmuştur:)

Özellikle geçen yıl gerçekten savunma anlamında da çok şey kattı Beşiktaş'a.
 
Erwin kardeşimiz orta mesafe şutlarıyla lise yıllarımın,Nevriye ise ömrü hayatımın katili.O şutlar bu forma altında da girecek arkadaş,aksi olursa büyük çirkinleşirim.
 
Eğer Bonsu veya Daha iyi bir 5 numarada gelirse pota altımız uzun yıllardır ilk defa bukadar güçlü olacak. Dudley-İlkan-Furkan-Bonsu domine ederler potaaltını bu dörtlü. En sonunda ribaunt sıkıntısından kurtuluyoruz sanırım :)
 
Shumpert'la olmuyordu artık. Çok ağırlaştı ve en önemli özelliği ve artısı olan şutu da istikrarsızdı geçen sezon.

Hoşgeldin Ersin, hayırlı olsun :)
 
Hayırlı olsun. TT ye ilk geldiği dönemden beri beğenirdim, artık parçalı forma ile izleyeceğim. Mevcut şartlarda alınabilecek en iyi Türk statülü yabancı idi.
 
Adam 32 yaşına merdiven dayamış . Biraz da bunu göz önüne alarak daha mantıklı biri alınabilirdi ama yaşlandıkça mı kaliteli olur yoksa kötü mi olur bilemeyiz . Ama bunu Lakovic'de gördük ilerleyen yaşının dezavantajıyla pek bi istikrar yakalayamadı . İnşallah beni yanıltır ve güzel bir performans ortaya koyar . Hayırlı olsun
 
Eğer Milan Macvan'ın Galatasaray'a geldiğini varsayarak Erwin Dudley'nin gerekli olduğunu pek düşünmüyorum. Çünkü İlkan gibi son derece iyi bir Power Forward oyuncumuz var. Bu sene ona çok ihtiyacımız olacak. Gerek enerjisiyle gerek atletikliğiyle takıma çok yarar sağlayacaktır. İlkan'ı önümüzdeki senelerde NBA'de izleriz inşallah. Rotasyon açısından bakarsam eğer fena bir transfer olmadığını söyleyebilirim. Orta mesafe şutlarda ve savunmada katkısı olur Dudley'nin.
 
Adam 32 yaşına merdiven dayamış . Biraz da bunu göz önüne alarak daha mantıklı biri alınabilirdi ama yaşlandıkça mı kaliteli olur yoksa kötü mi olur bilemeyiz . Ama bunu Lakovic'de gördük ilerleyen yaşının dezavantajıyla pek bi istikrar yakalayamadı . İnşallah beni yanıltır ve güzel bir performans ortaya koyar . Hayırlı olsun

Basketbolda yaş = tecrübedir. İçi boş eleştiridir yaş 32 merdiven dayamış, unutmayın kıçına teneke bağlanarak gönderilen Šarūnas Jasikevičius ACB ligine 36 yaşında Barcelona'ya transfer oldu. Futbolun klişeleşmiş tabirlerini basketbola uyarlamayın.

Dudley ribaunt ve hücum konularında oldukça iyidir ve üst düzey oynayabileceğini geçen yıl gösterdi. Herkes İlkan diyor ama İlkan'ın daha pişmesi tecrübe kazanması gerekir, evet geçen yıl iyiydi ama bu yıl daha da üzerine koyması gerekir. Kaldıki bu oyuncuların alınması İlkan için dezavataj değil avantajdır çok şey öğrenir bu oyuncularla oynayarak...
 

Üst