#35 Ersin Dağlı

Bugün istediği şutları sokamasada 17 ribaund aldı.Galatasaray'da son yıllarda gördüğüm en iyi ribaund istatistiği.Başka aklına gelen var mı böyle bir ribaund istatistiği?
 
Mike Wilkinson'u özledim yemin ederim...

Şu forum senin takıntılarından çektiği kadar başka şeyden çekmedi be Erdal. : )

Tamam dönemi içerisinde Wilkinson yerine Rancik´in gönderilmesi daha iyi bir tercih olabilirdi ama o günler çok geride kaldı. Alternatiftir tamam ama şahsen Wilkinson´un şu kadroya aman aman bir artısı olacağını da düşünmüyorum.
 
özlemleri saymaya bir başlasam charles gaines-cris ovens'a kadar dõnerim muhtemelen..
hoş ben cem akdag'lı sezonda fatih solak'ın õn alanda double team'le top kapıp feste cıkıp smacla bitirdiginde abdi'de kendimden gectigim donemlerı de õzlüyorum ya neyse...
Ruh lazım aga ruh...
 
Darılmayın, hemende kızmayın. Ama öyle bi bahsediyorsunuzki sanki 20 seneden fazladır şampiyon olamayan bi takımdan değilde, 20 seneden fazla şampiyon olan veya hep ilk 2 de olan bi takım var sanacak okuyan. Ben bu sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu sene birazda bize, taraftarlara ruh gerekiyor herhalde.
 
Çok savaşıyor, çok mücadele ediyor ve takımın en sezon başından beri en iyilerinden ama sanki mutsuzmuş gibi hissettiriyor yüz ifadesi. Takımdaki eksik olan ruh onu da etkilemiş sanırım. Umarım yanılıyorumdur.
 
Bu senenin belki en istikrarli oyuncusu. Bugun Davis'i savunma da sana cok ihtiyacimiz olacak. Allah kolayliklar versin sana insaAllah. Her attigin sayi olsun insaAllah Aslan Parçasi :)
 
İlla ki takımda kalacaktır Ersin'i ne diye yollayalım ki elimizde başka bi devşirme oyuncu yok zaten.Her sene üstüne koyarak oynuyor seneye daha da iyi şekilde oynayacaktır.

Milli takımda 1 devşirme oyuncu hakkı var onu Emir'den yana kullanıyorlar o olmasa Ersin'i çağırsalar milli takımda oynama hakkı oynayabilir.
 

Üst