#35 Ersin Dağlı

yerli rotasyonunu fulledik artık sıra geldi 4 tane yabancıya ...ama ondan önce shumpert-cevher-caner-evren-lakovic gibi kontratlardan kurtulmamız gerekiyor bjk ile takasa girilirse shumpert-cevher-caner işe yarayabilir...
 
hayırlı olsun 2 bomba arka arkaya geldi dudley ve hamit hayırlı olsun bence süper hamle dudley 4-5 oynatır...ilkan-furkanın yanına 4-5 numaralara iki takviye süper olur
 
Bence son derece iyi bir hamle geldi. 4-5 rotasyonuna dahil olacak, önemli verim alabileceğimiz bir devşirmemiz oldu. Shumpert'tan daha çok verim alırız.

Bu hamle ile beraber yerli rotasyonumuzu da tamamladık. Hayırlı olsun..
 
Zamanında bize Ankara'yı az zehir etmedi El Amin-Tutku-Dudley A.Ş olarak.
Üçünüde Galatasarayda görmek isterdim hep Tutkuda kalsa keşke..
 
En başından beri beklenildiği gibi devşirme hakkımızı Dudley'den yana kullandık. Shumpert kişisel olarak en sevdiğim oyunculardan biri olmasına rağmen yapılması gereken buydu. Özellikle Andric'in gitmesinin ardından o bölgeye hem 4, hem 5 olarak oynayabilecek, yedek kaldığında sorun çıkarmayacak, ortalama üzerinde bir uzun iyi oldu. Takımımıza hayırlı olsun.

Uzunlar bence şu şekilde olmalı.

4 numara= Yabancı+Cevher+İlkan
5 numara= Yabancı+Furkan

Dudley her iki bölgede oynayarak hem rotasyon hem faul problemleri için iyi bir joker oldu uzunlarda.

Edit: Bu arada ben Dudley'i hep daha uzun sanırdım, yani 2,06 - 2,08 boyu vardır sanıyordum, 2,03'müş. Çok şaşırdım açıkçası, ribaunt konusunda ne kadar atletik ve doğru zamanlamaya sahip olduğunu da böylece bir kez daha görmüş olduk.
 
Hayırlı olsun; iyi transfer.

Yalnız Furkan-İlkan-Ersin-X rotasyonuna ek +1 uzun daha lazım; malum sezon uzun & zorlu. Ben olsam bırakmazdım Cevher'i; içlerinde uzun mesafe şutu olan tek isim. Rakip içeri gömüldüğünde faydalı olur; üstelik yerli kontenjanında daha iyisini bulamayız.
 
4 - 5 için 2 yabancı alacağız daha zaten 4 numaramızda dışardan çok iyi üçlük atabilen birisi olacak merak etmeyin;)
 
Güzel bir hamle Erwin Dudley.

Şahsen çok beğendiğim bir oyuncu ve yerli statüsünde oynaması da büyük avantaj.Katkı sağlayacaktır bence,hayırlı olsun.
 
Konyada ki maçlarda canlı izleme fırsatım olmuştu. o maçta Bonsu ve Ersin Dağlı uzunlardan bu ikisi canımızı fena yakmıştı. Devşirme olarak alınabilecek bence en iyi oyuncuydu.Gayet iyi transfer olduğunu düşünüyorum.
 
Yerinde bir hamle Türk oyuncu statüsünde bulunan oyuncu sayısı zaten çok sınırlı ve belli oyuncular. Shipp'i tartışmalı bir yönetmelik yüzünden Türk yapamıyorsak, Emir'i de alamayacağımız belli. Dudley'e daha çok ihtiyacımız vardı Shumpert'tan.
 
kendisi türk telekom'da oynarken dahi istatistiklerini her gördüğümde keşke bizim de böyle skorer bir uzun oyuncumuz olsa der dururdum. hayırlı, uğurlu olsun.
ali karadeniz'i kendisine tercih etsem de ikinci en beğendiğim basketbolcuyu almış olduk. ayrıca kerem gönlüm adlı sahte galatasaraylıdan daha fazla katkı vereceğinden eminim power forvet pozisyonunda.
 

Üst