• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

#35 Ersin Dağlı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oğuz Güven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Acaba kendisine yeterli süre veriliyor mu? Bence hayır,o yüzden de bir türlü ritm bulamıyor.

Formsuzlukta tavan yaptın resmen. Büyük hayâl kırıklığı..

Yerli statüsünde devam edecekse kontratı uzatılmalı.İkisini birden karşılayamıyorsak Gönlüm gelmesin,Dudley kalsın

Ve lütfen uyumayalım artık. Yerli statüsünde, 5 numara da oynayabiliyor, şutu var, ribaundlarda iyi.

Zayıf transfer politikamızdan dolayı kalması gerektiğini düşünüyorum. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım bari.

Özellikle son karardan sonra kesinlikle kalması taraftarıyım.

Devşirmelerin yabancı sayılması ile ilgili kural ne oldu ? Dudley yerli sayılacak mı artık ? Sayılmıyorsa kalmasından yana değilim.

Devşirmelerin yabancı sayılması ile ilgili kural ne oldu ? Dudley yerli sayılacak mı artık ? Sayılmıyorsa kalmasından yana değilim.

Açıklandı o konu Türk statüsünden sayılacaklar Ersin dahil..

O halde kalması yararlı olacaktır.

Ersin, Daçka ile "resmen" sözleşme imzaladı mı, yoksa varılan bir prensip anlaşması mı var? Bu konuda net bir bilgi bulamadım.

Eğer ortada tamamen bağlayıcı nitelikte olan bir resmi imza yoksa, hamle yapılıp Ersin'in kadroda tutulması gerektiğini düşünüyorum ben.

Erceg - Kerem
Transfer - Furkan

Şöyle bir uzun rotasyonunda 4 ve 5 numara pozisyonlarına yerli kontenjanından katkı sağlayabilecek olan bir Ersin'e hala çok ihtiyacımız var.

Ersin, Daçka ile "resmen" sözleşme imzaladı mı, yoksa varılan bir prensip anlaşması mı var? Bu konuda net bir bilgi bulamadım.

Eğer ortada tamamen bağlayıcı nitelikte olan bir resmi imza yoksa, hamle yapılıp Ersin'in kadroda tutulması gerektiğini düşünüyorum ben.

Erceg - Kerem
Transfer - Furkan

Şöyle bir uzun rotasyonunda 4 ve 5 numara pozisyonlarına yerli kontenjanından katkı sağlayabilecek olan bir Ersin'e hala çok ihtiyacımız var.

Aynen katılıyorum.

Geri