#35 Ersin Dağlı

6.Hafta, 14 Şubat'ta İpekçi'de oynayacağımız CSKA maçında sahada olursa çok iyi olur. 11 Kasımda sakatlandığını ve 3 ay süre biçildiğini düşünürsek umarım CSKA maçına yetişir.
 
Ersin Dağlı ne zaman dönecek bilgisi olan paylaşabilir mi?3 ay uzun süre ve sadece sakatlandığında 3 ay denilerek bu sürenin tutturulacağını sanmıyorum.
 
Orta mesafe atan uzunumuz yok şu anda, ribaundlarda sıkıntı yaşıyoruz, birebirlerde zorlanıyoruz. Bu 3 özellik de Ersin'de var. Dönmesi birçok sorunumuzu halleder. En kısa zamanda inşallah !
 
Kötü oldu, ne biçim bir kısmettir bu.

Oyuncularımızın Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

Sakatlıkları devam eden Milan Macvan (ayak bileği) Pops Mensah Bonsu (diz) ve Zoran Erceg (dirsek) Maccabi maçında yer aldılar ancak tedavileri halen sonuçlanmadı, sürdürülmektedir.

Ayak bileğinden 3 ay önce ameliyat olan Manuchar Markoshvili takımla çalışmalara başladı. 3 ay önce, ayak tarak kemiğindeki kırık nedeniyle ameliyat olan Ersin Dağlı’nın “kaynama gecikmesi” nedeniyle planlanan zamandan 1 ay sonra parkelere dönmesi bekleniyor. Bireysel basketbol antrenmanlarına başlayan Ersin Dağlı'nın Nisan başında takımla birlikte çalışmaya başlaması bekleniyor.

Nathan Jawai ve Jamont Gordon ise daha önceden sezonu kapatmışlardı.

Op. Dr. Adnan BAĞRIAÇIK
Takım Doktoru
 

Üst