arkadaslar malum zizic gitti ve yabancı kontenjanımız açıldıktan sonra yeni bir 4 numara alacağımız sızan bilgilerden...siz daha önce ülkemeizde oynamış ve oynayan bu oyunculardan hangisini gs cafe crownda görmek istresiniz?
milan gurovic bu kadar kötü olduğu bi dönemde 3 numarayada katkı sağlayabilecek bi oyuncu neden olmasın?Recep Sarımeşe' Alıntı:Kasun zaten olası değil.Sean Marshall ise 1.98 4 numara oynmaası çok zor ki zaten biz 4-5 karışık istiyoruz.Hosley Real Madrid'te oynarken -ki Euroleague- neden gelsin ? Biraz gerçekdışı olmuş adaylar.Ancak Owens ve Gaines olabilir ama benim tercihim Kehinde Adeleke.
milan gurovic bu kadar kötü olduğu bi dönemde 3 numarayada katkı sağlayabilecek bi oyuncu neden olmasın?[/quote:17woqmnz]Yılmaz Özardıç' Alıntı:[quote="Recep Sarımeşe":17woqmnz]Kasun zaten olası değil.Sean Marshall ise 1.98 4 numara oynmaası çok zor ki zaten biz 4-5 karışık istiyoruz.Hosley Real Madrid'te oynarken -ki Euroleague- neden gelsin ? Biraz gerçekdışı olmuş adaylar.Ancak Owens ve Gaines olabilir ama benim tercihim Kehinde Adeleke.
Mithat Duran' Alıntı:Graves gelebilir!!!!! eski oyuncumuz.
aynı şekilde hosley in ispanyada bir gazeteye verdiği röportajda takımında mutsuz olduğu ve gs cafe crowndan gelen teklifi düşündüğünü söylemişti...Recep Sarımeşe' Alıntı:Kasun zaten olası değil.Sean Marshall ise 1.98 4 numara oynmaası çok zor ki zaten biz 4-5 karışık istiyoruz.Hosley Real Madrid'te oynarken -ki Euroleague- neden gelsin ? Biraz gerçekdışı olmuş adaylar.Ancak Owens ve Gaines olabilir ama benim tercihim Kehinde Adeleke.
buna bir cevap vermiştim...Ali Emre' Alıntı:Kasun 4'mü peki?
aynı şekilde hosley in ispanyada bir gazeteye verdiği röportajda takımında mutsuz olduğu ve gs cafe crowndan gelen teklifi düşündüğünü söylemişti...[/quote:23oq7ekw]Yılmaz Özardıç' Alıntı:[quote="Recep Sarımeşe":23oq7ekw]Kasun zaten olası değil.Sean Marshall ise 1.98 4 numara oynmaası çok zor ki zaten biz 4-5 karışık istiyoruz.Hosley Real Madrid'te oynarken -ki Euroleague- neden gelsin ? Biraz gerçekdışı olmuş adaylar.Ancak Owens ve Gaines olabilir ama benim tercihim Kehinde Adeleke.
Gaines olmasınMithat Duran' Alıntı:Graves gelebilir!!!!! eski oyuncumuz.