• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

4 numara....

Takımda 4 numarada görmek istediğiniz oyuncu?

• Kullanılan toplam oy
    90
olur böle seyler sorun yokk

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":2hlsm760]Graves gelebilir!!!!! eski oyuncumuz.
Gaines olmasın :)[/quote:2hlsm760]

Pivotumuz Graves'i ne çabuk unuttun abi : )
Özyer'li ilk senede gelip içimizden biri olan ve şu anda takımımızda bulunan Graves'in de kuzenidir kendisi ;)

Charles Gaines. Cesur Yürek :P

arkadaslar aslında charles gainesin baska bir takımla anlasma olasılığı fazla...su anda san antonio spursten serbest kaldı..euroleagueden tekliflerden aldığını biliyorum öreneğin joventut...ama hatrı sorulacak bir teklif yaptığımızı biliyorum kendisine...

Kendi fikrim eğer eski oyuncularımızdan biri gelicekse bu Gaines değil Owens olmalıdır...

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":21w8qwaa]Graves gelebilir!!!!! eski oyuncumuz.
Gaines olmasın :)[/quote:21w8qwaa]
Ya birde basketboldan anlıyorum diyorsun daha takıma gelen adamı tanımıyorsun!!!

Eyüp Abi, Gaines Can mıdır ;)

biliyorum ama is isten geçti artık jeff e ileti olark oyunuzu verebilirsiniz...

Graves adamımızdır bizim ya.. Maç öncesi müzik dinlerken Marshalla öyle hareketleri vardı ki unutmak ne mümkün :P

Gaines veya Graves ikiside olabilir ikisinin ortak kusurları şut meselesi ama yinede bu oyunculara forumdan kimse hayır demez sanırım..

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Jeff'i unutmadım, ama Mito Gaines demek istiyor:)

Ben gaines demedim.
desem gaines derim.

Ben jeef graves diyorum aloooooo!!!

Jeff Graves en son gözleri ile savunma yapıyordu alınmassa daha hoş olur.

arkadaslar bence bizim sut atabilen bi uzuna ihtiyacımız var..zaten milo var bu yuzden bence owens bi uzuna ihtiyacımız var..

Bende geçen Kasun'u çay taşırken gördüm çayçı olarak alalım :P :P
Efes Kasun'u iyileştirip bize satacak zaten Adnan başkan'da devreye girecek :P Çok Fotogol ve fotospor okumuşuz.
Bence Hüseyin'i yedekleyecek bir adam ihtiyacımız var.Yani Zizic gibi bir adama.İstenildiğinde 4 de oynar 5 numarada.O yüzden Adeleke ismi daha cazip geliyor ama Gaines'de fena olmaz...

Gaines'i her zaman sevmişimdir. Coştur bizi Gaines. : )

Bu oyuncularin gelme ihtimali var mi ki ?

Polat kocaoglu-Quinton Hosley takasi neden olmasin : )

Şu şartlarda Galatasaray adına en mantıklı isimler Gaines ve Adeleke olabilir. Sözleşmeli oyuncuları almak çok zor olacağı için, ihtimali bile çok düşük..

hosley yada gaines

ben gaines diyorum başka bişey demiyorum

Geri