Ben yakında forumda younga da saydırılacağını düşünüyorum. Henüz başlamadan fikirlerimi yazayım istedim.
Bence elemanın eksikleri var onları görüp kapatması için destek olmalı takım.
1- Bence savunmada yer tutma noktasında kalecilik yapma konusunda çok iyi değil. (belki son bir kaç maçtır yaptığımız alan savunmasının etkisi de vardır. net bilemiorum ama bana yer tutma ve yardım savunmasında iyi gözükmedi.) Hani sonuçta göbekten ön savunmacılar hep deliniyorlar orada korkutucu olması gerek.
2- El hassasiyeti gerçekten zayıf. Bundan top kaybı çokça yapıyor. Bu nasıl geliştirilir bilemiorum ama bu önemli.
3- Daha önce de dedim. Hücumda box yaparken daha sert yapmalı. Hep bir adım geride duruyor ikili oynayacağı guardımız rahatlayamıyor bence en çabuk öğreneceği şey olur.
bunları yazma sebebim bunları bilelim ki adama bir kaç maç sonra ağır sallamayalım sonuçta genç, başarıya aç ve gelişmeye açık oyuncu.
en büyük artıları
1- Acaip güçlü birebir savunmada rakibi acaip yoruyor, hücuma çıkınca da bunu kullanırsa daha etkili olur.
2- Tam post oyunu yok ama hafif yarım hook gibi bir atışı var bunu geliştirebilir.
3- Karakter olarak hırslı yapısı çok iyi. İnsani tarafı beni en çok mutlu eden tarafı. Örnekleyecek olursam: Bir hücumda rakip yerde kalmıştı savunmaya koşmayıp adamın yanında kaldı önemli bir şey olabilirdi. bir başka pozisyonda faul sonrası blok yaptı top gitti, gidip topu alıp hakeme getirdi. Acaip sevimli ve insani olarak iyi biri geldi bana bence çok seveğiz, umarım yıllarca bizde oynayabilir.