#4 Patric Young

Zıplama ve blok yeteneğini neden kullanmıyor anlamıyorum. İstese çok rahat blok manyağı yapar kısaları ama hiç denemiyor bile.

Avrupa basketbolunda blok yapmak, NCAA'de ki kadar kolay değil maalesef. Topu ellerinden çıkarış açıları, sertlik durumu gibi. Furkan da önceden yapamıyordu ancak bu sene iyi adımlayıp rahat blokluyordu. Adımlamayı öğrenmesi gerekiyor. Sene başında iyi bir kamp görüp, Avrupa basketboluna uyum sağlasaydı Pops'un Beşiktaş performansının bir benzeri gelirdi bence.
 
Bryant Dunston'ımız olacak gibi. Ribaundları artık daha net alıyor, top elinden kaçmıyor, birebirleri biraz düzelmiş gibi, zamanla süper bir silah olacak NBA yapmazsa.
 
Nihayet bir fırsatını bulup videoyu hazırladım. Young'ın smaç yarışmasındaki tüm performansları videoda mevcut. Arroyo'nun cep telefonuyla çektiği görüntüler de dahil. :)


[video=youtube_share;Z6Z-lqaOUuQ]http://youtu.be/Z6Z-lqaOUuQ[/video]
 
Avrupanin yeni Dwight Howard'i....2-3 seneye ya Cska Barca Real ya da NBA de ilk 5'te bir takimda kesin goruruz....Bizde niye kalmaz veya kalamaz cunku nedeni belli...Parasiz basiretsiz plansiz yonetici denilen sahislar oldugu surece bize ancak 2.ligde oyuncu gelir ama o da 1 ay zor dayanir.
 
Seneye Carter ile birlikte kalması en kolay oyuncu.
Muhakkak bu takımda kalmalı.
Dunston'dan çok daha iyi olacak adım gibi eminim.
 
Young Avrupa basketbolunu sevdi ve alıştı. Ben olsam hemen sözleşmesini uzatırdım. Bu sene 7 ay için 300 bin dolara imza atmış, 700 bin dolar civarına 2015-16 sözleşmesi yapılabilir.

Bizim bütçemizdeki takımlar Tomic, Pleiss, Ayon ya da Hines gibi uzunları alamayacağına göre Young şu şartlarda bizim için en iyisi.
 

Üst